• ...ПО СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ, ДИРЕКЦИЯТА ПРЕКРАТЯВА ФИНАЛНИЯ СПРИНТ В БУРГАС...

  • ...РАЛИ АВСТРАЛИЯ ОТМЕНЕНО ЗАРАДИ КАТАСТРОФАЛНИТЕ ПОЖАРИ, ХЮНДАЙ ШАМПИОН ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ...

  • ...НЕВИЖДАНИ ГОРСКИ ПОЖАРИ В НОВ ЮЖЕН УЕЛС ПРИНУЖДАВАТ ДОМАКИНИТЕ НА АВСТРАЛИЯ КЪМ ЕКСТРЕНИ РЕШЕНИЯ...

Рали Турция ще е малко вероятно за Елфин

Четвъртък, 22 Август 2019 | от Мартин Холмс, Босталзее
 Рали Турция ще е малко вероятно за Елфин

РЪКОВОДНИЯТ персонал на М-Спорт силно се колебае относно възможната перспективата за незабавното завръщане на Елфин Евънс (на снимката) в активна конкуренция след контузията на гърба му, която пилотът претърпяна по време на не-шампионатното рали Естония през юли. Това фактически изключва шанса уелсецът да замине за Турция. Директорът на екипа Ричард Миленър заяви, че предстои „едно грубо рали“, което прави шанса за ранно завръщане за Елфин много малко вероятно, без да посочва какво всъщност е причината за проблема на Елфин.

Приятели междувременно заявиха, че в родния Уелс на Елфин е съобщено, че в горната част на гърба има спуквания на два от прешлените.

Това поставя като първи реалистичен шанс, Елфин да се появи едва в Уелс Рали Великобритания в периода 4-6 октомври.

Така за пореден път Гъс Грийнсмит ще управлява втората WRC кола М-Спорт.

Все още няма новина за възможността Хейдън Падън да изтегли печелившия билет за повторен дебют при М-Спорт, особено след неуспешния си крах на тестовете преди Несте Рали Финландия.

Неотдавна пилотът обяви най-новия си инженерен проект в Нова Зеландия, включващ концептуален електрически рали автомобил.

Междувременно от М-Спорт оттеглиха заявката за участие в WRC2 Pro за Понтус Тидеман, пояснявайки това с аргумента, че трябва да направят трета регистрация за WRC за отбора си в Рали Турция-Мармарис.

 Рали Турция ще е малко вероятно за Елфин

снимка за rallyxpress: мартин холмс/англия
ПРЕГЛЕД НА ВЪЗМОЖНИТЕ ВАРИАНТИ… Мениджърът на ADAC Рали Германия Тимо Леверенц и шефа на М-Спорт Ричард Миленър преглеждат възможните варианти за участията на пилотите в турското рали.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев