• ...ПО СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ, ДИРЕКЦИЯТА ПРЕКРАТЯВА ФИНАЛНИЯ СПРИНТ В БУРГАС...

  • ...РАЛИ АВСТРАЛИЯ ОТМЕНЕНО ЗАРАДИ КАТАСТРОФАЛНИТЕ ПОЖАРИ, ХЮНДАЙ ШАМПИОН ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ...

  • ...НЕВИЖДАНИ ГОРСКИ ПОЖАРИ В НОВ ЮЖЕН УЕЛС ПРИНУЖДАВАТ ДОМАКИНИТЕ НА АВСТРАЛИЯ КЪМ ЕКСТРЕНИ РЕШЕНИЯ...

Падън бракува бегачката си, пропуска дебюта с Форд

Понеделник, 29 Юли 2019 | Юваскийла, RallyXpress
Падън бракува бегачката си, пропуска дебюта с Форд

В ПЪРВАТА СЕСИЯ: СИЛНО<> ОБНАДЕЖДАВАЩО НАЧАЛО

В ТУИТЪР  ДНЕС, малко след началото на първия си тест с колата на М-Спорт, новозеландецът категорично заявява, че е изключително доволен от усещането и „…че успях да се справя с колата веднага. Усеща се, че не бяхме на гости. Сега, в предстоящия ден, за да получите малко пробег и фини настройки“. (виж страницата на пилота и краткото видео ТУК)

2019 FIN Paddon VID

ОТБОРЪТ на М-Спорт остана с една бегачка по-малко днес, след като по времена тестовете пред старта на Несте Рали Финландия новозеландецът Хейдън Падън (на снимката), който трябваше да дебютира за сезона с Форд Фиеста WRC, бракува колата малко след началото на тестовете. За този неприятен инцидент съобщи в Туитър самият пилот.

Шефът на М-Спорт Ричард Милнър потвърди това сочейки, че изобщо няма достатъчно време, за да може регистрираната за старта на Несте Ойл Рали Финландия машина да бъде възстановена.

Милнър напълно е свалил отговорността за инцидента от пилота.

Инцидентът е станал (виж написаното в Туитър от пилота по-долу) в тесен участък от пътя, когато десен завой скала, останала скрита при описването, удря Фиеста-та отдолу и подхвърля автомобила във въздуха, правейки неговото владеене напълно невъзможно.

Падън бракува бегачката си, пропуска дебюта с Форд

снимка: интернет
100 НА 100 БРАКУВАНА… Фиеста-та на Хейдън Падън е качена на колесар, за да замине към Довънби Парк, след което да бъде бракувана.


Ето и насипаното от „кивито“ в Туитър:

1/3 За съжаление нашият тест, който започна толкова добре днес, също не завърши. Колата Fiesta WRC се чувстваше страхотно и приятно изненадана колко бързо успяхме да се справим с нея. Скала в средата на завой „шестица“ обаче повдигна предната част на колата извън линията ...

2/3, а останалото е история… с тази скорост в тесен участък от етапа. Двамата с Джон
[Кенардн] сме добре и ви благодаря за съобщенията на всички. Невероятно съжалявам за екипа и всички вкъщи в НЗ, които направиха възможно това събитие. С щетите, няма да можем да стартираме събитието.

3/3 До следващото ..... кой знае. Но е чудесно да имате поддръжката на @MSportLtd
в момента. Моторният спорт може да бъде жесток, но именно тези върхове и понижения ни правят по-силни и продължават да ни връщат - фенове и конкуренти. Най-добър късмет на всички, които се състезават този уикенд.

2019 FIN Paddon Crash

колаж: rallyxpress
ФАКСИМИЛЕ от Туитър-а на Хейдън Падън

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

не-бенефис

за сезон 2020

пробив във FIVA

на кръстопът

Национални

към юбилея

отказ

WRC сезон 2020

за догодина

във фокус

история

Играчки

бенефис

Автобои Неделчев