• ...ДВА ЕКИПАЖА НА МС-АКАДЕМИЯ ТВЪРДИЦА С ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ ПРЕДИ СТАРТА НА МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН...

  • ...ПЛАМЕН КАМБУРОВ ЗАПИСВА ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ШАМПИОНАТА - ПЪРВИ Е В ПЛАНИНСКО БЪЛГАРКА...

     

  • ...ТОЧНО СПОРЕД ОЧАКВАНИЯТА: НАЙ-БЪРЗИ В КВАЛИФИКАЦИИТЕ СА ТЕЛИЙСКИ, КАМБУРОВ И ЦАРСКИ...

     

Новата база на М-Спорт - един бъдещ поглед

Четвъртък, 27 Август 2020 | Довънби Хол, RallyXpress
Новата база на М-Спорт - един бъдещ поглед

УИЛСЪН: РЕАЛЕН СТРЕМЕЖ ЗА
ИКОНОМИЧЕСКИ АНГАЖИМЕНТ

2016 Malcolm Willson SM
„ТОВА СА ОСОБЕНО трудни времена за толкова много бизнеси, но след като Центърът за оценка започне и работи, аз съм уверен, че можем да излезем от другата страна и да продължим да предоставяме още възможности за Камбрия – казва Малкълм Уилсън (на снимката). – В този бизнес Аз съм дълги-дълги години, но наистина не помня да е имало толкова тежка. Въпреки всичко, това е наш стремеж и нашата ангажираност към местната икономика.“

С МЕСЕЦ ПО-КЪСНО от планираното време, обновеният център за спорт и оценка на М-Спорт в Довънби Хол трябва да отвори своите врати.

По многофункционалното съоръжение в имението на фирмата в Камбрия продължава се правят последните приготовления, за да бъде лентата на откриването „прерязана“ в началото на октомври.

ТУК вижте краткото видео за
M-Спорт Еволюшън Сентър,
което е публикувано в Ю-Туб

Съоръжението се счита за неразделно част от за бъдещето на базирания в Кокермът автомобилен бизнес на Малкълм Уилсън, след чието завършване трябва да запази съществуващите работни места, както и ще създаде нови възможности за региона.

Екипът от експертни конструктори на Нортън Диволъпменс преди по-малко от година, сградата вече е напълно завършена.

Монтирани са всички вътрешни стени от бетон, както е завършена и поставянето на първоначалните прегради за сепарирането на отделните помещения, общата площ на които са от 10 723 „квадрата“.

Проектът стана възможен с инвестиция от Фонда за регионален растеж на правителството на Обединеното кралство (RGF), както и инвестиция от Фонда за растеж, осигурена от Къмбрия Локал Ентерпрайз Партнършип (CLEP), и ще позволи на М-Спорт да разработи изключителен, дори и за стандартите на Обединеното Кралство проект.

Новата база на М-Спорт - един бъдещ поглед

снимка: офицален сайт на м-спорт
ОТ ПТИЧИ ПОГЛЕД… Снимката дава представа за цялото съоръжение на М-Спорт в имението Довънби Хол. Над кръговото трасе за тестове се може да се види сграта на центъра, чието изглаждане е започнало в летните месеци.


Предлагайки уникален център за инженерни постижения, M-Спорт Еволюшън Сентър (това е точното название на съоръжението) е създаден с цел да стимулира икономиката, уменията и иновациите в северната част на Камбрия.

Проектът на М-Спорт е на обща стойност от €1.45 млн. и само от снимките тук, лесно може да се предположи колко и разнообразни дейности свързани не само с автомобилния спорт, могат да получат своето развитие, благодарение на М-Спорт ЕС.

M Sport Center 002

снимка: офицален сайт на м-спорт
ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ РЕЖАТ ЛЕНТАТА… По сградата на M-Спорт Еволюшън Сентър строителството е завършено, остава работата вътре в тези 10 723 „квадрата“.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев