• ...ОТ ДНЕС ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ И ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОН, ВИЖТЕ ПРИ КАКВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЕ СТАВА ТОВА...

     

  • ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

Ал Атиях печели Оман, продължава в серията

Неделя, 09 Февруари 2020 | Мускат, Оман, RallyXpress
Ал Атиях печели Оман, продължава в серията

НЕНАСИТЕН НА ПОБЕДИТЕ

2020 MERC Al Atiah 244
ЕТО КАКВО ЗАЯВИ победителят в Оман Рали Насер Ал-Атиях (на снимката): „Целта ми е да спечеля и да спечеля повече кредити в този шампионат. За мен то [Ралито в Оман] винаги е един от най-красивите ралита, тъй като много ми харесват тестовете му [специалнте етапи] и ще се радвам на всяко участие в шампионата в Близкия Изток. Обещавам ви, че ще подкрепя всички рали в този регион, тъй като регионът ни е важен за моторния спорт и трябва да присъстваме на всяко рали, проведено в страните от Персийския залив.“

:: Едночасова картина от Международното Оман Рали можете да видите ТУК.

ДЕЙСТВАЩИЯТ шампион в регионалното първенство на ФИА за Близкия изток Насер Салех Ал-Атиях бе начело както на списъка със заявките за международното рали на Оман, стартово състезание от календара, така и завърши на първо място в края на надпреварата два дни по-късно.

Катарецът, който 13 пъти е шампион на региона и е петкратен победител в ралито на Оман, добави още едно първо място и започва защитата на титлата си с впечатляващ аванс още с началото на новия шампионат. Ал-Атиях отново е разчитал на  Матьо Баумел, негов партньор във Фолксваген Поло GTI R5, управляван от Аутотек Моторспорт.

Международното рали на Оман отново стартира в обичайния си формат, но това става след пауза от пет години.

Шампионът на Близкия Изток  спечели всеки етап от програмата на международното рали в Оман, провеждан като квалификационен кръг на първенството, налагайки се над двата Форд Фиеста R5 на Абдула Ал-Равахи и Насер Халифа Ал-Атиях.

Оман Рали имаше от 13 специални етапа, тази година разпределени в рамките на три дни, шоуто по които започна миналия четвъртък шоута в четвъртък и завършиха в събота с последните три скоростни отсечки…

Общото разстояние на международното рали в Оман тази година беше 532 км, от които 201 км - скоростни тестове.

Домакин на Международното рали в Оман за първенството по рали в Близкия изток бе Автомобилната асоциация в Оман (ААО) и в него взеха участие 18 състезатели от Катар, Йордания, Ливан и Кипър.

Ал Атиях печели Оман, продължава в серията

снимка: официален сайт на състезанието
ШЕСТА В ОМАН И НАЧАЛО НА 14-АТА… С победата си в Международното рали на Оман, Насер Ал-Атиях постави началото на пътя към рекордната 14-а титла на Близкия изток.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев