• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Латвала стяга Ярис за старта в Коимбра

Петък, 19 Март 2021 | София, RallyXpress
Латвала стяга Ярис за старта в Коимбра

192 ВИДЕО-СЕКУНДИ ОТ
РАБОТАТА НА ХАНИНЕН

НА ТОЗИ клип от Ю-Туб (виж ТУК), може в рамките на 3:12 мин да проследите работата на Юхо Ханинен, който кара Тойота Ярис WRC (на снимката долу) върху класическа макадамова настилка по време на тест.
202103 Toyota Test 244

ТОЧНО В ОСТАВАЩИТЕ до старта на първото рали Хърватска от световните серии (22/25 април), в Тойота Газоо Рейсинг WRT са концентрирани върху… подготовката на Ярис WRC за старта на четвъртото от състезанията за сезон 2021 на шампионата.

С класическото състезание Водафон Рали Португалия (20/25 май), започва серията от пет макадамови надпревари в шампионата на ФИА за този сезон.

За този уикенд отборът на Яри-Мати Латвала е предвидил тестове, в които машината да бъде подготвена за скоростните тестове върху макадам, които предстоят на екипажите на японския тим.

Работейки по програмата си за подготовка, група от отбора на Латвала е „паркирала“ на неназована от специализираните сайтове трасе в Испания.

Също така целта на екипът е, заедно с официалния тестов пилот на Тойота Газоо Рейсинг WRТ Юхо Ханинен (на снимката горе), не само сетинга на Ярис WRC за португалската макадамова гонка, но и събирането на повече информация за новите изделия на Пирели, които реално за първи път ще бъдат изпробвани на земна настилка в шампионата именно в четвъртото за годината рали.

Латвала стяга Ярис за старта в Коимбра

снимка: интернет
НА МАКС И С ВРАТИТЕ НАПРЕД… Истинско удоволствие е да видиш, как Юхо Ханинен извлича всичката възможна мощност на тестовата Тойота Ярис WRC.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

стартът на 20-21

безпрецедентно

редизайн

анализ

сменя в кокпита

завършено Макси

обратно в играта

в Германия

за първенеца

отново увисна

история БГ

Играчки

техниката

Автобои Неделчев