• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Крис се извини за избухването в ефир

Понеделник, 11 Март 2019 | от Мартин Холмс, Леон
Крис се извини за избухването в ефир

СЛЕД ЛЮБОПИТНОТО и невъздържано избухване по време на живото отразяване на Гуанахуато Рали Мексико по повод решението на организаторите за „червен флаг“ и инцидента с Лапи на 10-ия скоростен етап, което решение Крис Мийки (снимка от екрана на видео-извинението му) заподозря, че е взето от СоС под натиска на Ситроен и е изцяло в полза на Себ Ожие, в своята социална страница Крис Мийки се извини с видео-обръщение. Неговото поведение обаче не остана незабелязано от съдийското ръководство на състезанието, които още в събота късно вчера вечерта му откъснаха „квитанцията“ срещу €3000.

:: Видеото и извиненията
на пилота вижте ТУК

„Просто искам да възстановя някои неща. Искрено искам да се извиня, от цялото си сърцето на всички в екипа на Ситроен. Направих някои лоши коментари, не трябваше да казвам думите „мръсна тактика“, така че, в разгара на момента, когато това е така, има толкова много неща, които са съвпадение, че е трудно да си представим какво се е случило. Но като казах, искрено се извинявам за случилото се. Благодаря ви".

Надяваме се, че сега всички ще продължат спокойни напред!

Крис се извини за избухването в ефир

снимка: от фейсбук на диан досев
ЖЪЛТ ЛИСТ ЗА €3000… Решение №7 на стюардите на мексиканското рали, с което Мийки е глобен солено и поставен в позицията да се извинява.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Рали

пред сезон 2019

прощъпуник

Анализи

Национални

старт зад граница

WRC

в мексико

отвъд ламанш

за сигурността

История БГ

Играчки

500 думи

Автобои Неделчев