• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Грийнсмит бракува един Форд край Ардеш

Петък, 15 Януари 2021 | Ардеш, RallyXpress
Грийнсмит бракува един Форд край Ардеш

ТЕСТОВАТА ПЪРЗАЛКА НА
ГРИЙНСМИТ КРАЙ АРДЕШ

2021 MON Grens Crash Test
НА ТОЗИ клип (виж ТУК), може да се проследи в рамките на 3:53 мин тестовата езда на Гъс Грийнсмит и опитите на отбора да извади неговата Фиеста от ската, в който пилотът е я вкарал.

ТИТУЛУВАНИЯТ за първи пилот на британския екип на М-Спорт Форд Гъс Грийнсмит бракува една от Фиестите на екипа, излизайки от пътя по време на първите тестове на отбора, с които днес започна подготовката му за старта на рали Монте Карло и новия шампионат. Англичанинът е излязъл от трасето и е ударил сериозно задницата на автомобила.

За момента няма информация колко големи са щетите, които е понесла колата на Грийнсмит.

Това не коментира и шефът на екипа Ричард Милнър.

Както обичайно правят в екипа от Довънби хол, подбраните за тестове трасета са в района на Ардеш.

Това са пътища, които са били използвани през различни години като част от етапите на Монте Карло, поради което са и най-близки до онова, което ще чака пилотите от четвъртък нататък.

Днес екипът започна двудневните си тестовете за тримата си пилоти преди старта на Монте Карло, като част от трасетата са били сухи, а по-късно – силно заснежени

Първият, който сяда зад волана на Форд Фиеста WRC е бил Теемо Сунинен, последван от Гъс Грийнсмит, който обаче докарва автомобила до един десен завой, в който губи контрола и задницата на колата пропада встрани от пътя.

В Монте Карло Грийнсмит и Сунинен са заявени за участие в категорията WRC, докато Фурмо е записан в WRC2 с Фиеста R5.  

Трима състезатели ще формират британския тим за този сезон, като за всичките 12 състезания от световните серии ще бъде регистриран Гъс Грийнсмит, докато Сунинен и Фурмо ще делят втората Фиеста WRC в процеса на шампионата.

Грийнсмит бракува един Форд край Ардеш

снимка: интернет
ПЪРВИ НА ТЕРЕНА… За Теемо Сунинен началото на тестовете край Ардеш е върху трасе, което само е влажно.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев