• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Анализи

Федерацията метна зрителите на кръстовище с 5 състезания

Петък, 17 Октомври 2014 | София, RallyXpress
Федерацията метна зрителите на кръстовище с 5 състезания

КОЛКОТО и каквито и да е опити да се направят, за да се открие уикенд като утрешния, заклетите почитатели на бензиновия спорт няма как да го намерят. За тази събота и неделя те са разкъсвани между четири старта от национални първенства и един ретро-войаж, чиито организатори не работят под шапката на националната спортна власт. Така че и без друго стремглаво намаляващата публика, ще трябва да избира между решителното състезание за пистовия шампионат в Хасково, уникалният рали-спринт във Видин, предпоследното състезание от програмата на V1 Челиндж България в Стара Загора, или оф-роуд...

Седмина се пускат за 3 титли, двама - за бронз в общото

Събота, 13 Септември 2014 | София, RallyXpress
Седмина се пускат за 3 титли, двама - за бронз в общото

СЕДМИНА пилоти ще спорят в утрешните два състезателни манша на Осогово 2014 за първото място в три класа – НС3, НС4 и RC4, като в същото време за двама от тях успешното класиране в общото подреждане от финала би означавало бронзово отличие в края на годината и асистентско място до Любен Каменов и Христо Манолов.

:: Тук важно да се направи уговорката, че предвижданията и класиранията, които са направени от сайта RallyXpress са неофициални, а утвърждаването на годишните резултати и класирането са част от правомощията на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) и е възможно разминаване в крайните...

Салюк срещу Дончев – част 4: Голямата битка в Сливен рали

Събота, 30 Август 2014 | София, RallyXpress
Салюк срещу Дончев – част 4: Голямата битка в Сливен рали

НАЙ-ГОЛЯМАТА интрига в третия кръг от европейския трофей на Международната автомобилна федерация (ФИА) по рали за 2014 г. следващата седмица – рали Сливен (коеф. 3) ще е битката на украинеца Александър Салюк и пилота на Глобул Рали Тим Крум Дончев.

Това ще е четвъртата серия от спора между двамата, в който от старта на рали България през миналото лято до момента е с резултат 2:1 за българския състезател.

Интригата обаче е не толкова в дали след обяда на 7 септември ще е класически резултат 3:1 в полза на Дончев, а дали след сливенското рали българинът няма да е начело в класацията на евротрофея.

В...

Само двама сигурни шампиони преди състезанието на Шипка

Четвъртък, 28 Август 2014 | София, RallyXpress
Само двама сигурни шампиони преди състезанието на Шипка

САМО ДВАМА от първенците за 2014 г. са известни преди предпоследното състезание от скоростния шампионат по планински изкачвания този уикенд над Казанлък. Единият е и този, който взима най-престижната от общо осемте категории – победителят в генералното класиране.

Това е пилотът на Каменов Рейсинг Тим Любен Каменов (на снимката, Мицубиши Лансър Ево 9), който в момента дори и теоретически е недостижим от Христо Манолов (БАМС, Мицубиши Лансър Ево 9), срещу когото панагюрецът води със 100:48 т. два кръга преди финала.

След 5 поредни победи (в тях включваме и прекратеното състезание в Габрово) от...

Календарът на федерацията като „тука- има, тука – нема“

Събота, 09 Август 2014 | София, RallyXpress
Календарът на федерацията като „тука- има, тука – нема“

ТОВА, КОЕТО става с календара на националната автомобилна федерация все повече мяза на популярната ромска игра „тука- има, тука – нема“.

Топчето с датите на състезанията така се върти, че да не си на мястото на бедния български състезател, за който малкото пари отиват в големите очаквания да кара на някое трасе и белким спечи някоя и друга точка.

По това време днес, според програмата на шампионата за рали-спринт, в Пещера трябваше да е приключил техническия преглед и да се знаят участниците във втория кръг от това широко и с комсомолски ентусиазъм обявено като „уникално“ първенство.

...

«  10 11 12 13 14 15 16 17  » 
Автобои Неделчев