• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Анализи

Лига на рали-шампиони 2015: всички имена на 63 първенци

Четвъртък, 24 Декември 2015 | София, RallyXpress
Лига на рали-шампиони 2015: всички имена на 63 първенци

САЙТЪТ С НОВИНИТЕ в българския автомобилен спорт ви предлага имената на всички 68 шампиони и автомобилите, с които са спечелили титлите си през 2015 г. в световните серии, регионалните първенства на Международната автомобилна федерация (ФИА), най-бързите пилоти в двата варианта на надпреварите на асфалт и макадам (във Франция и Испания) както и във всички национални шампионати по света.

Списъкът с имената е направен от английския журналист Мартин Холмс, който от 40 години спазва тази традиция първо в годишника си Пирели Световно Рали, а сега в сп. Моторспорт Мънди.

Ето и кои са имената на тези 63...

Защо Шумен сложи в малкия си джоб ралитата от сезона?

Четвъртък, 15 Октомври 2015 | София, RallyXpress
Защо Шумен сложи в малкия си джоб ралитата от сезона?

ВЕРОЯТНО ОТ ВРЕМЕТО, а може би само временно остана встрани фактът, че тазгодишното издание на рали Стари столици, от чисто спортна гледна точка, сложи в джоба си всички останали стартове от националното първенство. Край кьошковете подминаха Варна, Твърдица-Елена и България, и само сливенчани успешно им съперничат и надминават, но единствено и само в европейска организация и европейско присъствие на пилотите. Защото в нито един от стартове за сезона нямаше такава битка, която всички вече са забравили, че може да се случи в българско рали и без чуждестранни пилоти.

Разбира се, тук не става...

Има явна криза за навигатори в българския рали-шампионат

Четвъртък, 08 Октомври 2015 | София, RallyXpress
Има явна криза за навигатори в българския рали-шампионат

ТОВА, ЧЕ СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ в България застаряват с бързината на експресен влак е стара истина. Но ако при пилотите младата смяна се появява от дъжд на вятър, то в категорията на навигаторите вече отчетливо се вижда кризата в гилдията. А тя е толкова голяма, че в последно време дори и такива асове в щурманското дело като Румен Манолов или шуменският ментор Васко Христов (двамата със сигурност има по един футболен отбор от пилоти, с които са карали) вече не се цанят да бъдат ментори.

Все пак ЕГН-ата си казват думата. Така че не изглежда далече деня, в който най-търсената стока на скромния ни...

Утре в 9 ч ще оперират крака на пострадалия Диян Колаков

Събота, 12 Септември 2015 | Хасково, RallyXpress
Утре в 9 ч ще оперират крака на пострадалия Диян Колаков

УТРЕ В 9.00 Ч. в болницата на Хасково ще бъде направена операцията на десния крак на катастрофиралия днес по време на първата квалификация в серия Туринг пилот на русенския клуб Диян Колаков (Хонда Сивик). Това заяви преди час директорът на състезанието Иван Бакърджиев (на снимката). „Говорих с лекуващият лекар, правят операцията в 9 ч., така че до откриването на състезанието ще имаме още информация, която да съобщим. Като цяло положението е под контрол, травмата не е много сериозна.“

Русенецът ще остане в МБАЛ Хасково в продължение на седмица, след като днес по време на направения скенер на...

Бачо Илия с лична покана за „Сагата Алпин“ в Диеп

Четвъртък, 10 Септември 2015 | Диеп, Франция, RallyXpress
Бачо Илия с лична покана за „Сагата Алпин“ в Диеп

ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ в нормандийския град Диеп, разположен на Ламанш ще бъде извършен най-големия десант, след 19 август 1942 г., когато силите на антихитлеристката коалиция за първи път атакуват Вермахта на завзета от него територия във Франция. Този път обаче това ще е „десант“ на всички онези почитатели на марката Алпин, която в тези дни чества 60-годишнината от слизането на първия автомобил от поточната линия. И съвсем закономерно, като се знае приносът на Илия Чубриков-Бачето (на снимката) в златната история на Алпин в спорта, той е единственият поканен от Източна Европа за тридневните...

«  8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  » 
Автобои Неделчев