• ...МЕГАПОРТИТЕ МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ... И ПЧЕЛЯТ... И ПЕЧЕЛЯТ... И ПЕЧЕЛЯТ...

  • ...СПРИНТЪТ ВЪВ ВИДИН СПРЯН ОЩЕ В ПЪРВИЯ СКОРОСТЕН ЕТАП, МИЦУБИШИТО НА ЦВЯТКОВ/БАГЕРОВА ОБХВАНАТО ОТ ПЛАМЪЦИ...

  • ...БЪЛГАРСАКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ - БЕЗ ЛИЦЕНЗ, НОВИЯТ ИЗДАДЕН НА АВТОМОБИЛНА ФЕДЕРАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ...

Анализи

АФБ признава валидността на клубните и личните лицензи

Петък, 19 Април 2019 | София, RallyXpress
АФБ признава валидността на клубните и личните лицензи

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на новолицензираната Автомобилна федерация на България (АФБ) Камен Михайлов се обърна към сайта с новините в българския автомобилен спорт, желаейки RallyXpress да публикува неговото първо официално обръщение към родните клубове и автомобилни състезатели. Това е обръщение не само на председателят на федерацията, но и становище по редица основни въпроси, по които със сигурност „разделното време“ от април до април е оставило в автомобилната гилдия повече въпроси, отколкото ясни направления в бъдеще.

Ето пълният запис на казаното от председателят на Автомобилна федерация на...

Двама шампиони отпадат пред администрацията във Вида

Петък, 19 Април 2019 | Видин, RallyXpress
Двама шампиони отпадат пред администрацията във Вида

ВИЦЕШАМПИОНЪТ в спринтовите ралита за 2018 г. и победител в класа си в стартиращото днес първо състезание от дисциплината Георги Василев (Дианел Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 9) както и първенецът в НС4 и първенец за миналия сезон Александър Спиров (Дунев Рейсинг, ВАЗ 21083) отпадат от участие още преди началото на административната „контрола“ в кметството.

Проверката на документите и сертификатите на екипажите приключва след час, но нито Василев, нито Спиров ще се появят на нея.

„Работихме тази нощ до към 01:30 ч., след което стана ясно, че технически няма да ни стигне времето, за да можем да...

Шуменската рецепта е тайният успех на Великовия Мемориал

Вторник, 09 Април 2019 | София, RallyXpress
Шуменската рецепта е тайният успех на Великовия Мемориал

НЯКОЛКО ВАЖНИ момента факта остават записани в историята на Мемориал Валери Великов, но три от тях ще са основната характеристика на юбилейния старт в Шумен. Първо, че 5-а поредна година стартовият кръг от шампионата в планинските изкачвания не само дължи топ-ниво, но и го подобрява.

Второ, че точно в 20-ото издание на шуменските автомобилни изкачвания събра рекордния брой участници след повече от 28 години – 83 автомобила.

И накрая, че всички прогнозите на заклетите-експерт познавачи за нови рекорди рухнаха още след първия квалификационен манш в събота преди обед, за да се повтори това два...

Има ли кой да счупи рекорда на Ицо Манолов в Мемориала?

Четвъртък, 04 Април 2019 | София, RallyXpress
Има ли кой да счупи рекорда на Ицо Манолов в Мемориала?

НАЙ-МАЛКО десетина расови автомобили са заявени в листата за съботните квалификации на юбилейния Мемориал Валери Великов, което само по себе си ще е притегателната сила за публиката на Кьошковете.

Като се започне от шампионското Ауди S1 Куатро на Ники Златков (Проспийд), мине се през четирите „кавалериста“ на двукратния шампион Юли Телийски (Дунев рейсинг), Любен Каменов (Дамасцена-Алба), Мартин Сурилов (Стари столици), испанският Силвър на Стефан Стоев (кат. 2,Е2-SC, до 2000 куб. см, АРА Моторспорт), двата прототипа на Васко Въжаров (Опел Астра, Грийн Фокс МС) и Фиеста-та на Веселин Благов (ЕФКО...

Справедливи ли бяха съдиите с решението си за Крис Мийки?

Понеделник, 11 Март 2019 | София, RallyXpress
Справедливи ли бяха съдиите с решението си за Крис Мийки?

СПРАВЕДЛИВО ли беше наказанието, което Крис Мийки (на снимката) отнесе след първия ден на Гуанахуато Рали Мексико и дали тримата стюарди на третия кръг от сериите Тимо Раутиайнен, Мауро Фурфането и Карлос Кордеро не спестиха още една жълта хартийка за ръбатия ирландец?

Всъщност глобата от €3000 изигра ролята на катализатор за възникналия по-късно казус с отменените времена и заменените ги служебни постижения, както и цветущите ирландски попържни по адрес на Ситроен и ситуацията, която го лиши от нещо повече от временно лидерство.

Наказанието на тримата стюарди, разбира се е правилно. Така че...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев