• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Днес: Автомобилното войнство 330 минути на живо в интернет

Петък, 18 Декември 2020 | София, RallyXpress
Днес: Автомобилното войнство 330 минути на живо в интернет

ДИРЕКТНО ОТ ОФИСА НА АФБ

gold silver bronze medal 1s
ПЪРВАТА виртуална Шампионска гала церемония, посветена на националните шампиони в автомобилните дисциплини може, както обещаха от АФБ, да наблюдавате на портала на федерацията (ТУК)

СЛЕД НЕОТКЛОННО спазвана в продължение  точно на 20 години традицията на автомобилния спорт призовете да бъдат тържествено връчвани на пищна и чакана церемония края на годината, в ковид-корекциите попадна и шампионската гала за 2020 г.

Тя ще бъде утре, резонно – в офиса на автомобилната федерация, ще е социално-дистанцирана за награждаваните, под точен график (виж по-долу) и с неизбежните вече маските.

С две думи – възможно най-малко контактно, но и в същото време – възможно виртуално най-достъпно.

Защото това ще е първият случай, в който цялото автомобилно БГ-войнство, всеки един от първенците и неговите подгласници, ще бъдат излъчвани на живо в интернет в продължение на предварително планирани 330 мин.

Днес: Автомобилното войнство 330 минути на живо в интернет

снимка за rallyxpress: асен илиев
300 НАГРАДИ ЧАКАТ СВОИТЕ ШАМПИОНИ… Всичко за виртуалната шампионска гала в офиса на автомобилната федерация вече е приготвено.


Но, както се казва – всяко зло за добро.

И ако в предишни години, заради в бързината, поради обичайно малкото тв-внимание, обръщано на бензиновите дисциплини в натовареното по Коледа спотрно време, крайно незаслужено зад кадъра са оставали почти всички шампиони, сега Мрежата ще позволи феновете да ги видят в края на най-объркания и необичаен сезон.

От това не по-малко ще спечелят и на Тодор Каблешков 55А, на чиято сметка ще отиде първата почти-виртуална Шампионска гала.

Но отделно там ще запишат и факта, че в тази Гала, автомобилната федерация на страната ще е и с рекордно раздадените повече от 300 приза в 13-те отделни дисциплини през това, което COVID-19 направи и с нашенския сезон 2020.

В предишни години, да бъдат връчени толкова много награди, се е случвало само един път, когато БФАС присъди 248 купи и плакети.  

2020 AFB Gala Grafik

ГРАФИКЪТ на утрешната церемония

ЗАРАДИ КОРОНАТА: ТОЗИ ПЪТ БЕЗ ОБЩАТА СНИМКА НА ВСИЧКИ ШАМПИОНИ…

ОТ СКРОМНИЯ клуб-ресторант на СБА през 80-те години на миналия век, до офиса на АФБ в София утре, това е 33-ата церемония, на която автомобилната общност, макар и неприсъствено, ще покаже своето уважение към шампионите на България 2020.

Нещата рязко се менят и множеството стари спомени от Галата в бившия хотел Кемпински-Зографски, организирани от спортната власт, вече не са онази традиция, която може да бъде спазвана.

Да припомним, че първата Автомобилна Шампионска Гала, бе устроена - следвайки макар и отдалеч модела на ФИА - от СБА и бившата БФАС в средата на декември 2000 г. в Централния дом на армията в София, преди бившия Японски да бъде свързван с най-чакания от всеки състезател и мениджър момент в годината и край на шампионатите.

2011 BFAS Gala Total SS 011

снимка: александър спиров/apix
В КРАЯ НА ГОДИНАТА… Зала София на хотел Кемпински-Зографски, шампионската гала е завършила, призовете са раздадени и всички наградени са събрани за най-чаканата снимка.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев