• РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

  • ...ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД С ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПО КАЗУСА С ЛИЦЕНЗИЯТА НА БФАС: ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪР КРАЛЕВ ОСТАВА В СИЛА...

     

  • ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

Тихо Стратиев с нов ко-пилот до края на сезон 2019 година

Понеделник, 03 Юни 2019 | Варна, Марина Моторспорт
Тихо Стратиев с нов ко-пилот до края на сезон 2019 година

ШАМПИОНЪТ за 2017 г. Тихомир Стратиев (на снимката) ще разчита на нов навигатор за оставащите кръгове от националното рали първенство. На дясната седалка до Стратиев ще седне Еди Сивов, който бе част от шампионския отбор на Мегапорт Рейсинг, но напусна след края на рали България. Досегашния навигатор на Стратиев Добрин Борисов, с когото варненеца постигна най-големите си успехи, остава в отбора и ще се грижи за по-добрата координация на процесите в него.

„С Еди се познаваме отдавна и съм много доволен, че той се присъединява към нашия екип. Той има добър опит с бързи автомобили и съм сигурен, че ще ми помогне още по-бързо да свикна с новия ни автомобил – Форд Фиеста Прото. Промяната се налага заради професионалните и лични ангажименти на Добчо, но той остава в отбора и ще бъде изключително полезен за гладкото протичане на всички останали процеси“ – споделя Стратиев.

Тихомир Стратиев и Еди Сивов са имали общи тренировки в миналото и се познават добре, което гарантира и бързото адаптиране на новия екипаж.

След като спечели шампионската титла през 2018 г., Еди Сивов реши да потърси нови предизвикателства присъединявайки се към Марина Моторспорт.

„Благодаря на Тихомир за гласуваното доверие. Реших да приема новото предизвикателство, защото в последните месеци не се чувствах комфортно в ситуацията, в която се намирах. Изключително съм доволен от атмосферата в новия отбор и ще направя всичко възможно, за да помогна на Тихомир в адаптацията към новата кола“ – споделя  Еди Сивов.

Въпреки техническите проблеми в рали България, които не позволиха на Стратиев и навигаторът му за това състезание Здравко Попов да постигнат добър резултат, екипажът на Марина Моторспорт показа бърза адаптация към новия автомобил.

Тихо Стратиев с нов ко-пилот до края на сезон 2019 година

снимка за rallyxpress: петко станчев
ОПИТ С ВИСОКИТЕ СКОРОСТИ… Шампионът Тихомир Стратиев ще разчита на опита на Еди Сивов с високите скорости, за да може новият екипаж да се адаптира по-бързо към полския „Прото“.


В някои от отсечките Тихомир и Здравко бяха изключително близо до останалите участници с автомобили 4х4, което дава увереност на варненеца, че ще бъде в битката за призовите места в 39-о  Монбат Рали Сливен, което предстои в края на месец юни.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев