• РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

  • ...ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД С ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПО КАЗУСА С ЛИЦЕНЗИЯТА НА БФАС: ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪР КРАЛЕВ ОСТАВА В СИЛА...

     

  • ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

Писта

Рекорден брой пилоти в старта на 2-ия кръг от шампионат ЗМ

Сряда, 19 Юни 2019 | Русе, RallyXpress
Рекорден брой пилоти в старта на 2-ия кръг от шампионат ЗМ

ПЕТ СЕДМИЦИ след началото на националния шампионат на затворен маршрут с писта Лики Моли на трасето на Дракон-а, първенството на България продължава този уикенд с втората пистова надпревара – на пътният възел по трасето София-Букурещ в Русе.

„Уникално е, защото имаме рекорден брой заявки – 60 автомобила са регистрирани за този уикенд“, заяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт рейс-директорът и организатор на надпреварата Росен Даскалов (на снимката).

:: Списъкът със заявените
участници за русенското
трасе виж по-долу.

Състезанието в Русе е традиционно, както и е...

Тихо Стратиев с нов ко-пилот до края на сезон 2019 година

Понеделник, 03 Юни 2019 | Варна, Марина Моторспорт
Тихо Стратиев с нов ко-пилот до края на сезон 2019 година

ШАМПИОНЪТ за 2017 г. Тихомир Стратиев (на снимката) ще разчита на нов навигатор за оставащите кръгове от националното рали първенство. На дясната седалка до Стратиев ще седне Еди Сивов, който бе част от шампионския отбор на Мегапорт Рейсинг, но напусна след края на рали България. Досегашния навигатор на Стратиев Добрин Борисов, с когото варненеца постигна най-големите си успехи, остава в отбора и ще се грижи за по-добрата координация на процесите в него.

„С Еди се познаваме отдавна и съм много доволен, че той се присъединява към нашия екип. Той има добър опит с бързи автомобили и съм сигурен, че...

Ст. Чолаков: Владимир Илиев казва неистини за Българка

Четвъртък, 23 Май 2019 | от Стефан Чолаков, Сливен
Ст. Чолаков: Владимир Илиев казва неистини за Българка

РЕАКЦИЯТА на организационния координатор на планинско Българка Стефан Чолаков (на снимката) на публикуваното вчера на сайта на БФАС съобщение, дойде днес сутринта. В телефонен разговор, сливналията описа накратко, как всички предписания, направени от БФАС по устройването на третия кръг от шампионата, са били изпълнени. „И въпреки, че всяко от предписанията е направено и промените са факт, на сайта е качена „новината“ относно планинско Българка. Не можах да повярвам на очите си, когато го видях [написаното]…“ категоричен е Чолаков.

Ето какво той описа още около работата и промените по...

Шампионите взимат първите позиции на писта Лики Моли

Неделя, 19 Май 2019 | с. Калояново, RallyXpress
Шампионите взимат първите позиции на писта Лики Моли

ДВАМАТА ШАМПИОНИ за последните два сезона в сериите Туринг и Макси – съответно Иван Влъчков и Константин Маршавелов безпроблемно взеха своето от първия кръг в пистовото първенство за 2019 г., заработвайки си полпозишъните на писта Лики Моли за неделните стартове.

След началото на планинското първенство, шампионата по рали, това състезанието откри вчера третия от шампионатите на България за 2019 г.

Трикратният шампион в „турингите“ Иван Влъчков (Дамасцена-Алба, Хонда Сивик) започва защитата на титлата и пътят към четвъртата със силна езда, като беше най-бърз и в двете квалификации – 1:05.830 и...

Камен Василев смени отбора, застава редом с Маршавелов

Събота, 18 Май 2019 | с. Калояново, RallyXpress
Камен Василев смени отбора, застава редом с Маршавелов

ЕДНА ЗНАЧИТЕЛНА промяна в топ-класата на Серия Макси тази година е промяната в екипа на пловдивския АСК КА2 Рейсинг Тим, към който тим за новия сезон ще се състезава Камен Василев. Пилотът от Пазарджик се появи в спорта през миналата година, когато с автомобила на шампиона в планинските Пламен Стайков- Мицубиши Лансър Ево 9 стартира в малката група на „максималистите“, завършвайки в края на годината като вицешампион в НС1 и първенец в НС2. През този сезон Василев минава не само в топ-професионален тим, но и сменя автомобила още за писта Лики Моли.

След като в продължение на 4.5 месеца...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев