• ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

  • ...ЗАЯВКИТЕ ЗА ЮБИЛЕЯ НА РАЛИ БЪЛГАРИЯ МИНАХА 40,  28 ПИЛОТИ РЕГИСТРИРАНИ ЗА НАЦИОНАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО...

  • ...ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ НА ПЛАНИНСКО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: ИЛИ 45 АВТОМОБИЛА, ИЛИ 48 С ЧАКАНИТЕ ТРИМА МАКЕНОДСКИ ПИЛОТИ...

Рали

Блестящ Митко Илиев, взима рали България за трети път

Неделя, 12 Май 2019 | Варна, RallyXpress
Блестящ Митко Илиев, взима рали България за трети път

ЗА ТРЕТИ ПЪТ в своята кариера на автомобилен състезател 8-кратният национален шампион по рали Димитър Илиев (на снимката) спечели най-голямото българско рали. В безпрецедентен дуел с двойните първенци в двете рали дисциплини от миналата година – Мирослав Ангелов/Еди Сивов (Мегапорт, Шкода Фабия R5) и в партньорство с навигатор, който за първи път участва в състезание – световният шампион в маратонските плувания Петър Стойчев, Митко Илиев завърши на върха на класирането, постигайки 1.23:44.3 ч.

:: Резуртатите в крайното класиране
на 50-ото рали България виж на
този линк

http://timingsolution.mk/rally_bg_final.html

...

Двойният Синдел ли ще реши класирането на рали България?

Неделя, 12 Май 2019 | Варна, RallyXpress
  Двойният Синдел ли ще реши класирането на рали България?

ДНЕШНОТО двойното преминаване на скоростния етап Синдел – всяко от които по 15.53 км може да се окаже възлови за крайното класиране на юбилейното издание на рали България. Това е така, защото след като на първото и второто преминаване на класическата отсечка Аладжа манастир, двойната победа на Илиев/Стойчев (БАМС) успяха да вземат етапните победи, разликата с лидерите Ангелов/Сивов е сведена до 1.8 сек. Това е и борбата за първото място във Варна днес след обед, след като Мицубиши-то на третите в подреждането до момента – Атанасов/Янакиев (АРТ Рейсинг Тим) изостава от двете „ер-петици“ с 1:46.3 мин.

...

2.6 сек аванс за Мегапортите пред Илиев/Стойчев в събота

Неделя, 12 Май 2019 | Варна, RallyXpress
2.6 сек аванс за Мегапортите пред Илиев/Стойчев в събота

ТАКА КАКТО Я подкараха работата става много сериозна, отива на война…“, коментира в самото началото на съботния ден топ-механика на Мегапорт Ради Исаев пристигналите със закъснение резултати от етапа Девня. На него двете „ер-петици“ – на шампиона за 2018 г. Миро Ангелов (на снимката) и на забавляващият се в 50-ото издание на рали България Димитър Илиев и новия му навигатор имаха абсолютно еднакви времена – по 2:53.0 мин!

И на това Митко му казва забавление? Познавайки ездата на пилота на БАМС, знаейки, че е 8-кратен национален шампион и допълвайки, че на шуменските етапи той винаги е бил много-много...

Яка битка в първата част на съботния ден, двама са аут

Събота, 11 Май 2019 | Шумен, RallyXpress
Яка битка в първата част на съботния ден, двама са аут

СТРАХОВИТА битка се води в първата част от съботния ден на 50-ото международно рали България, в която третина националните шампиони за миналата година Мирослав Ангелов/Еди Сивов (на снимката) оглавяват общото класиране с разлика от 8.0 сек. пред новият екипаж на БАМС Димитър Илиев/Петър Стойчев и със 17.9 пред румънския тандем Д. Гъртофан/Мурза.

И трите екипажа са с Шкода Фабия R5, което обяснява и разликата между това трио и следващият ги четвърти екипаж (виж класирането от линка в дясното каре.)

Лесно е да се предположи, че започнала като битка на близка дистанция на най-дългия етап от България –...

5000 аплодират актьорите в 50 международно рали България

Събота, 11 Май 2019 | Варна, RallyXpress
5000 аплодират актьорите в 50 международно рали България

МЕЖДУ 4000 И 5000 души в центъра на Варна аплодираха късно вчера вечерта по време на церемониалния старт актьорите в колоната на 50-ото международно рали България, потеглило символично пред Катедралния храм Свето успение Богородично.

За радост на рали-фанатиците, почти изцяло изпълнили площада пред катедралата, церемонията, започна с подгряваща музикална и танцова програма близо час преди първият автомобил да стъпи на стартовата рампа.

След това пък, за още по-големия кеф на публиката, сценарият продължи още толкова време, давайки онази позабравена с последните години бензинова радост на...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев