• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Сайтът на спринта в Ихтиман активен, поканени са всички!

Понеделник, 05 Октомври 2020 | София, RallyXpress
Сайтът на спринта в Ихтиман активен, поканени са всички!

ВСИЧКО ЗА ВТОРИЯ СТАРТ ОТ ШАМПИОНАТА

2020 Ihtiman Off Logo
НА ЛИНКА ТУК можете да свалите всички необходими документи за втория рали-спринт Ихтиман.

ОТ ДНЕС В КЪСНИЯ след обед, в интернет пространството се появи и вече е активен, специално приготвеният за второто състезание от шампионата на АФБ за 2020 в рали-спринта портал. Той е първият специализиран сайт, който не е посветен на ралитата, каквито електронни издания вече от години имат България, Сливен Рали, както и мемориалния планински старт и ралито в Шумен Стари столици.

Порталът е разработван в продължение на близо месец и днес е пуснат в действие благодарение на Емил Захариев (на снимката), който е член на две от комисиите на националната спорта власт – тази по безопасност и съдийската.

„И на него могат да бъдат намерени всички необходими документи около предстоящия втори за тази година старт от шампионата – каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт Захариев. –

„Порталът дава Допълнителният регламент за състезанието, формата за заявка за участие, програмата и часовият график, картите на скоростните отсечки и, разбира се, всички правила за безопасност на зрителите и акредитационната форма за медиите.“

Сайтът на спринта в Ихтиман активен, поканени са всички!

ФАКСИМИЛЕ от откриващата страница на новия портал, посветен на спринта в Ихтиман.


По-интересното обаче от едно колкото традиционно, толкова и стандартно появяване на специализиран портал е това, че намеренията на Захариев надминават просто обичайната информационна платформа за конкретно състезание.

Неговите намерения са от следващата година порталът да се превърне в сайт, който ще е обобщаваш за дисциплината рали-спринт, а не единствено за състезанието в Ихтиман.

„Вариант на дайджест, който събира всякаква информация за спринтовата дисциплина“, хвърля малко светлина върху идеите си Захариев.

А когато това стане, ще е се появи онзи „електронен вестник“, който да не е фокусиран и ангажиран от година на година само с едно конкретно състезание от националното първенство. Нещо, което за момента не е правено, а наистина си заслужава.

2019 IHT Dani Popov SD 007

снимка: rallyxpress
ПЪРВИЯТ РАЗПИСАЛ СЕ… екипаж като победител в първия ихтимански спринт стана този на JPR Даниел Попов/Ангел Башкехайов (Пежо 208 R2).

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев