• ...ОТ ДНЕС ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ И ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОН, ВИЖТЕ ПРИ КАКВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЕ СТАВА ТОВА...

     

  • ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

До дни Вайбър сбира шуменци за трето обсъждане на датите

Вторник, 19 Май 2020 | София, RallyXpress
До дни Вайбър сбира шуменци за трето обсъждане на датите

БАРНИ: ГОТОВИ СМЕ НА
90 ПРОЦЕНТА ЗА СТАРТА

2020 SHU Barni Balaban
ВОДЕЩАТА фигура на новия шуменски клуб Валери Балабанов-Барни (на снимката) смята, че от момента на така очакваната отмяна на мерките, до очаквания нормален старт на планинското, на хората в клуба остава да свършат „…някакви си 10 процента, за да е готово абсолютно всичко…“. Както се разбира от казаното от него, във времето на въведеното извънредно положение, по състезанието не е спирано да се работи, което  позволява сега АСК Шумен Аутоспорт да има 90-процентова готовност. „За времето между бъдещата отмяна и евентуалния старт ни остава да свършим неща, които са направи нищо в схемата по организацията…“, допълва Балабанов.

В СЛЕДВАЩИТЕ няколко дни оперативната група на АСК Шумен Аутоспорт, организатор на първия кръг от планинското първенство, ще се събере, за да направи трето по ред пренареждане на датите за шуменския старт.

След въвеждането на извънредното положение около коронозаразата, Шумен Аутоспорт направи две поредни преразглеждания на първоначалните дати (11/12 април), като първото възможно предложение за старт бе определено (в зависимост от социалните и санитарни мерки – бел. ред.) за средата на май, а след въвеждането на изискванията около новата обстановка – за по-късно през лятото.

„Няма смисъл да се посочват тези дати, защото това са били работни варианти, които изцяло били правени и са зависили от променящите се обстоятелства около заразата“, обясни за сайта с новините в българския автомобилен спорт председател на клуба Валери Балабанов-Барни.

Той сочи, че тези дни, възползвайки се от възможностите, които дава Вайбър-а, онези, които „… ще се „съберем“, но не само онези, които имат идеи, но и могат да ги направят реални, за да направим още варианти за възможни дати за старта на [шуменското] планинско състезание.“

Балабанов има предвид, че клубът иска да е готов с поне два варианта за първа възможна дата, която би се появила в момента, в който ограниченията да провеждане на състезания и – евентуалното присъствие на публика – бъдат свалени.

До дни Вайбър сбира шуменци за трето обсъждане на датите

колаж: rallyxpress
МОДНИ И СОЦИАЛНО ДИСТАНЦИРАНИ… Поредното събиране на оперативно действащата около планинско шуменското състезание група ще бъде виртуална…

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев