• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

52 ЕКИПАЖА ЗАЯВЕНИ ЗА СТАРТА НА ПЪРВОТО РАЛИ ОТ КАЛЕНДАРА

Петък, 12 Май 2006 |
 RallyXpress

СПИСЪКЪТ със заявените екипажи за стартиращото следващата седмица на рали Виктори-София стигна 52 екипажа. Това сайтът RallyeXpress научи от хора, близки до организацията на състезанието. Крайният срок за заявките за участие в софийския старт изтече преди два дни.

Повече информация ще има по време на пресконференцията за второто рали Виктори-София, която предстои в следващите дни. Тогава ще стане известен и предварителния списък на участниците.

 

Два са най-многобройните класове, които ще бъдат представени в започващото на 19 май рали. В N3 и А6 ще има по 12 автомобила. Десет са екипажите, които ще...

ПРЕДВАРИТЕЛНИЯТ СПИСЪК НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ВИКТОРИ-СОФИЯ

Петък, 12 Май 2006 |  
 RallyXpress

БЛАГОДАРЕНИЕ на организаторите от GT Рейсинг Тим на първото от състезанията в националния шампионат по рали – Виктори-София, сега имаме възможност да ви предоставим пълния предварителен списък на заявените участници за старта следващата седмица.От клуба изрично подчертават, че след техническия преглед, ще бъдат формирани групите и ще бъде направено подреждането на пилотите за старта.

Ето копие от имената на 52-ата екипажа, които трябва да се явят на техническия преглед:

ИЛИЯ ЦАРСКИ ГУБИ ПЪРВОТО РАЛИ ЗАРАДИ ЗАБАВЕН РЕМОНТ НА МОТОРА

Петък, 12 Май 2006 |
ИЛИЯ ЦАРСКИ ГУБИ ПЪРВОТО РАЛИ ЗАРАДИ ЗАБАВЕН РЕМОНТ НА МОТОРА

ЗА ВТОРА поредна година пилотът Автоцар Илия Царски (на снимката) няма да стартира в софийското рали. Преди година, малко преди старта на Виктори-София, Малкия цар боледуваше тежко и пропусна дебюта на столичното рали. Тази година пилотът няма да кара в София заради забавеният ремонт на своята кола ФИАТ Пунто Абарт Супер 1600.

„Проблемът е, че не успяхме да завършим ремонта на двигателя, защото се забавиха частите за мотора” – заяви за RallyeXpress панагюрецът.

Той обяснява, че това, че пропуска Виктори-София не го притеснява, защото за старта на Траянови врати, ще е напълно готов с автомобила.

„Там и в...

ГЬОШЕВ И СПАСОВ СМЕНЯТ КЛАСА 18 ДНИ ПРЕДИ ПЪРВОТО РАЛИ

Четвъртък, 11 Май 2006 |
ГЬОШЕВ И СПАСОВ СМЕНЯТ КЛАСА 18 ДНИ ПРЕДИ ПЪРВОТО РАЛИ

ЕКИПАЖЪТ на Престиж Рали тим Петър Гьошев (на снимката) и Димитър Спасов, ще се преместят от клас N4 в клас N3 18 дни преди началото на първенството на страната по рали. Във второто издание на Виктори-София двамата няма да стартират с Мицубиши Лансър Ево 8, както се предполагаше и с каквато информация разполагаше сайта RallyeXpress , а с Рено Клио Спорт.

Това стана известно преди 10 дни, когато екипът е купил шампионското Клио от старозагореца Вилхелм Кънчев. За това каза пред RallyeXpress очевидец, който е видял колата натоварена на колесар да пътува след Стара Загора.

Както заяви нашия съгледвач, нямаше начин...

СЕ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ ЗАБРАНЕНА ОТ ГРАДСКИТЕ ВЛАСТИ

Четвъртък, 11 Май 2006 |
 RallyXpress

ВТОРА ПОРЕДНА годи рали Виктори-София ще започне с променен график, след като провеждането на скоростния етап „Национален стадион Васил Левски” (2,5 км) бе забранено от градските власти. Това съобщи БТА днес в ранния следобед. Според графика на състезанието в петък 19 май най-добрите автомобилисти на България трябваше да стартират по алеите на парка, правейки най-голямото автомобилно шоу в столицата.

За организацията на отсечката бяха ангажирани фирми, които да поставят допълнително осветление, да изградят временни дървени рампи, а след края на състезанието евентуално повредените тревни...

«  552 553 554 555 556 557 558  » 
Автобои Неделчев