• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

35 автомобила регистрирани за финала на шампионата

Сряда, 21 Октомври 2020 | Благоевград, RallyXpress
35 автомобила регистрирани за финала на шампионата

ОБСТОЯТЕЛСТВАТА наложиха, след две поредни промени в датите на планинско Благоевград, финала на шампионата да бъде тук. Дали съм доволен от това?

„Ще мога да го кажа едва след края на състезанието“, това каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт директорът и основател на планинско Благоевград Георги Стоянов (на снимката).

Пандемичната обстановка тази година преобърна много традиции, включително и тази състезанието на ДИАМО да бъде откриващата надпревара в шампионата на планинските изкачвания, правейки я от чакан пролетен старт в късен есенен финал.

Това е първият случай в...

Невиждан финал в Ихтиман, Ангелов-взима втора победа

Неделя, 18 Октомври 2020 | Ихтиман, RallyXpress
Невиждан финал в Ихтиман, Ангелов-взима втора победа

ВТОРИЯТ КРЪГ от националното първенство в рали спринта завърши в Ихтиман днес с невиждан в историята на автомобилното първенство финал, резултатите от който трябваше да се решат от последния скоростен етап – 2200-метровия тест по улиците край централния площад в града.

Преди него разпечатките на резултатите сочеха, че има две двойки екипажи, които преди последното спринтиране в Ихтиман са със стопроцентови „хиксове“ в постиженията.

И то равенства, еднакви до десета от секундата!

„45 години съм по ралитата у нас, такова чудо не се е случвало никога – казва Петър П. Петров, един от...

Край на интригата в Ихтиман или видинско продължение?

Събота, 17 Октомври 2020 | Ихтиман, RallyXpress
Край на интригата в Ихтиман или видинско продължение?

САМО ШЕСТ ТОЧКИ делят преди финала на неделния кръг в шампионата на сприн временният лидер в класирането на шампионата в спринта – Мирослав Ангелов (Мегапорт Рейсинг, Шкода Фабия R5 Ево) от вторият за момента – 19-годишният панагюрец Денис Станчовски (Автоцар, Пежо 208 R2, 24 т.).

Което означава, че изходът на това състезание може да предопредели, дали интригата в първенството ще приключи днес около 15 ч. или ще остане жива за едно видинско продължение през следващия месец.

Срещу рутината на Ангелов младежът от Автоцар може да противопостави все по-нарастващата си скорост, допълнена с огромната...

Без шампионите за 2019 год. в старта на спринта в неделя

Сряда, 14 Октомври 2020 | Ихтиман, RallyXpress
Без шампионите за 2019 год. в старта на спринта в неделя

ТИТЛАТА В РАЛИ-СПРИНТА за 2020 година може да се каже „е вакантна“, след като два старта преди финала на този шампионат стана ясно, че притежателите ѝ – Кирил Тодоров и Георги Аврамов (Астра Рейсинг Тим) не са заявени за старта на спринта в Ихтиман.

Причината е, че колата, с която двамата завършиха на върха на първенството за 2019 г. – Пежо 208 R2 е в Сен Етиен, Франция, където е базата на СантеЛок Тим.

„Правим подготовката си за участието ни с Катето Стратиева в Рали Унгария (6/8 ноември), което е част от планираната европейска програма на екипажа ни – каза за сайта с новините в българския автомобилен...

Захариев: Всичко по трасетата на спринта е 100% завършено

Понеделник, 12 Октомври 2020 | Ихтиман, RallyXpress
Захариев: Всичко по трасетата на спринта е 100% завършено

МИНАЛИЯТ уикенд е бил последната проверка както и „преговор“ за разположението на охранители и маршали, която директорът на втория спринт от шампионата тази година – Емил Захариев (на снимката) и направил заедно с представителите на Пътна полиция в градеца.

„И мога да го кажа напълно категорично, че всичко по трасетата за състезанието вече е 100-процента завършено“, обяви Захариев пред сайта с новините за българския автомобилен спорт днес по обед.

Второто издание на рали-спринта в Ихтиман е идната събота и неделя, когато шампионът ще бъде преполовен.

Като човек от спорта, за който...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев