• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

Ангелов/Гаджев: 2 планирани титли, пилотът–с бонус трета

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Ангелов/Гаджев: 2 планирани титли, пилотът–с бонус трета

ПЪРВИЯТ ЕКИПАЖ на Мегапорт рейсинг Тим – Мирослав Ангелов и неговият навигатор Георги Гаджев днес записаха победа в ралиспринт Вида, с което сложиха подписа си под втората поредна колона от сезон 20-20, след като преди месец направиха същото с успеха си в Сърбия Рали и края на шампионата в класическите ралита.

Във финалното спринтиране за този шампионат – напълно закономерно - двамата последователно се разписаха като победители в Дряново и Ихтиман, за да направят от своята Шкода най-рентабилната бегачка в българския автомобилен спорт – 9 спечелени победи в три първенства.

„Две планирани и...

Краси Каменов изгуби титлата, Йорданови – „златни“ за 2020 г.

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Краси Каменов изгуби титлата, Йорданови – „златни“ за 2020 г.

ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, че титлата в RC5 беше решена на 12-километровата Водна 1, която екипажът на Жико-Моторспорт Красимир Каменов/Камен Тужаров (Ситроен Саксо) не завършиха заради излязла полуоска на едно от колелата.

Така във втората година на своята автомобилна кариера семейство Йорданови – Петър и Любка, са само на 8 километра от първата си титла, заради която със сигурност екипажът ще предпочете – както се казва – да върне газта, но да завърши състезанието с 100-процентова гаранция.

Не е ясно, дали екипът на Кръстев ще успеят да се справят с ремонта, за да може екипажът да продължи участието си по...

Дъжд-мъгла раздела колоната във Вида на имащи/нямащи…

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Дъжд-мъгла раздела колоната във Вида на имащи/нямащи…

СЛАБ ДЪЖД и мъгла паднаха час и половина преди старта на ралиспринт Вида тази сутрин. Над трасетата на финалния кръг от шампионата е мъгливо, а скоростните етапи са силно влажни или мокри и така условията на играта се обърнаха почти на 180 градуса.

Като цяло пътищата на 4-те специални изпитания  във видинският спринт са с асфалт, който пилотите определят като хлъзгав.

От тази сутрин към това определение екипажите ще допълват и „много“, а в записките си навигаторите та много места ще слагат по две-четири червени удивителни.

Промяната е неприятна и по още една причина – вчерашното опознаване...

Мичкина и Шпльоки напускат играта, Щерев обмисля Бургас

Петък, 06 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Мичкина и Шпльоки напускат играта, Щерев обмисля Бургас

ДВАМА АТРАКТИВНИ пилоти, чиито имена фигурираха в заявките на финалния спринт във Видин – Милчо Стефчев-Мичкина и Костадин Щерев-Шпльоки (двамата на снимката горе) няма да се появят на утрешния административен преглед, което означава, че ветеранът и пловдивският пилот на ЕФКО Рейсинг Тим вече са отпаднали от състезанието в неделя.

И за двамата причината е една – технически проблеми с автомобилите, с които бяха заявени за ралиспринт Вида.

Мичкина, за когото неделното състезание трябваше да отбележи краят на трите петилетки, в които пилотът не се е състезавал в рали и щеше да дебютира в...

Видин: каре от чужди екипажи в шестото издание на спринта

Четвъртък, 05 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Видин: каре от чужди екипажи в шестото издание на спринта

ЧЕТИРИ ЧУЖДИ екипажа – по два от Румъния и Сърбия са записани в списъка за неделния финал на шампионата по ралиспринт във Видин.

Към обявената преди дни от RallyXpress семейна двойка от Румъния – Емануел и Дениса Ресига, се присъединяват и вече познатите от участието си в Дряново Тудур Патрутою/Арнолд Кайтану (Пежо 106), а западните комшии са представени от Владимир Джурич/Марко Митич (Пежо 106) и Игор Мораревич/Деян Джурич (Ситроен С2).

С тези четири автомобила зад граница, организаторите от Жико-Моторспорт изравняват собственото си постижение от миналата година.

:: Листът със регистрираните
24...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев