• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

Шампионът се разкършва със 120 км в снежен път до Чаира

Четвъртък, 28 Януари 2021 | София, RallyXpress
Шампионът се разкършва със 120 км в снежен път до Чаира

КРАЙ НА ЗИМНАТА ваканция за тройният шампион на България в ралитата, спринта и планинските изкачвания Мирослав Ангелов (на снимката). От вчера пилотът на Мегапорт Рейсинг Тим влезе и в цикъла си на специалната подготовка за сезон 2021 с „разкършвайки“ се с над 120 км езда на бившата скоростна отсечка от рали България Белмекен-Сестримо.

„О, не, това съвсем не е началото  - казва за сайта за RallyXpress менторът на пилота и шеф на МСА в Твърдица Петър Гьошев. – Бяхме пак тук преди седмица, но едва сега натоварването [на Миро] беше наистина беше пълноценно.“

На трасе, което в момента не се ползва за...

Мегапорт обра шампионските купи в трите от първенствата

Вторник, 12 Януари 2021 | София, Мегапорт прес-сървиз
Мегапорт обра шампионските купи в трите от първенствата

ДНЕС, за първи път в историята на автомобилните спортове в България, националната федерация направи наполовина реално-виртуално своята традиционна шампионска гала.

Така вместо обичайната зала София на бившия „Японски“, церемонията за връчването на призовете бе по график за дисциплините и с ограничено присъствие в офиса на Автомобилната федерация на България на Тодор Каблешков 55А.

Мегапорт рейсинг с пилоти Мирослав Ангелов и Георги Гаджев станаха шампиони в рали и рали-спринт, а Мирослав Ангелов спечели хеттрик, взимайки и първото място в скоростното първенство на планинските...

Честито Рождество Христово, здрава и успешна Нова година!

Вторник, 22 Декември 2020 | София, RallyXpress
Честито Рождество Христово, здрава и успешна Нова година!

НА ПРАГА на най-красивия християнски празник, сайтът за новините в българския автомобилен спорт RallyXpress пожелава на своите читатели, на искрените своите приятели, на всички, които са част от българското бензиновото общество, много здраве и щастие и радости у дома, много късмет, много успехи и мечти, които да се сбъднат.

Нека през следващите 365 дни да бъдем по-добри, повече усмихнати, по-човечни, бъдем по-търпеливи и да разбираме и другите. Да бъдем по-търпеливи, защото след всяка бурята – каквато и да е тя, винаги слънцето изгрява.

Пожеланията на RallyXpress са, година да донесе на всеки един от вас...

Ангелов/Гаджев: 2 планирани титли, пилотът–с бонус трета

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Ангелов/Гаджев: 2 планирани титли, пилотът–с бонус трета

ПЪРВИЯТ ЕКИПАЖ на Мегапорт рейсинг Тим – Мирослав Ангелов и неговият навигатор Георги Гаджев днес записаха победа в ралиспринт Вида, с което сложиха подписа си под втората поредна колона от сезон 20-20, след като преди месец направиха същото с успеха си в Сърбия Рали и края на шампионата в класическите ралита.

Във финалното спринтиране за този шампионат – напълно закономерно - двамата последователно се разписаха като победители в Дряново и Ихтиман, за да направят от своята Шкода най-рентабилната бегачка в българския автомобилен спорт – 9 спечелени победи в три първенства.

„Две планирани и...

Краси Каменов изгуби титлата, Йорданови – „златни“ за 2020 г.

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Краси Каменов изгуби титлата, Йорданови – „златни“ за 2020 г.

ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, че титлата в RC5 беше решена на 12-километровата Водна 1, която екипажът на Жико-Моторспорт Красимир Каменов/Камен Тужаров (Ситроен Саксо) не завършиха заради излязла полуоска на едно от колелата.

Така във втората година на своята автомобилна кариера семейство Йорданови – Петър и Любка, са само на 8 километра от първата си титла, заради която със сигурност екипажът ще предпочете – както се казва – да върне газта, но да завърши състезанието с 100-процентова гаранция.

Не е ясно, дали екипът на Кръстев ще успеят да се справят с ремонта, за да може екипажът да продължи участието си по...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев