• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Честито Рождество Христово, здрава и успешна Нова година!

Вторник, 22 Декември 2020 | София, RallyXpress
Честито Рождество Христово, здрава и успешна Нова година!

...И ЧНГ НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ, НА КОИТО САЙТЪТ Е БИЛ ЧЕТЕН

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА::Happy New Year::Bonne Annẻe::Feliz Año Nuevo::Gott Nytt Ǻr::Hyvää Uutta Vuotta::Feliz Ano Novo::Gelukkig Nieuwjaar::La Multi Ani::Godt Nytar::Selamant Tahun Baru::Giückliches Neuves Jahr::Felicce Anno Nuovo::Szczesliwego Nowego Rocu::Srecno novo leto::Head uut aastat Yeni yiliniz kutlu olsun::С новым Годом::Sretna Nova Godina::Gëzuar Vitin e Ri!!!

НА ПРАГА на най-красивия християнски празник, сайтът за новините в българския автомобилен спорт RallyXpress пожелава на своите читатели, на искрените своите приятели, на всички, които са част от българското бензиновото общество, много здраве и щастие и радости у дома, много късмет, много успехи и мечти, които да се сбъднат.

Нека през следващите 365 дни да бъдем по-добри, повече усмихнати, по-човечни, бъдем по-търпеливи и да разбираме и другите. Да бъдем по-търпеливи, защото след всяка бурята – каквато и да е тя, винаги слънцето изгрява.

Пожеланията на RallyXpress са, година да донесе на всеки един от вас онова, което си е пожелал. Но и допълва с думи на мъдрия ни народ: това да е „дор три пъти”.

RallyXpress искрено желае всеки на да намери под елхата онова, което е пожелал.

Защото – това го знаят всички:
точно тази нощ чудесата стават!

Честито Рождество Христово, здрава и успешна Нова година!

колаж: rallyxpress


Нека тези чудеса да бъдат наградата за всичките ни лишения, тревоги и усилия през отминаващата година и миналия сезон, да са компенсацията за малките и големи разочарования, през които на всеки един от нас се наложи да премине и да преглътне.

Днес порталът за новините в българския автомобилен спорт RallyXpress изпраща своите най-искрени пожелания на повече от 7 077 403 души, намирали през тези 16 години какво да прочетат „на софийския линк“.

Но преди всичко RallyXpress желае на всички в БГ-автомобилната гилдия достатъчно желание, сили и възможности, за да правят „добро“ в спорт, в който – никакво съмнение! – харесват и искрено обичат.

Честито Рождество Христово,
Честита Коледа и весели
новогодишни празници!
Бъдете много здрави!
Бъдете с много късмет!

И МНОГО ДА СЕ ПАЗИТЕ!!!

RallyXpress

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев