• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Мегапорт обра шампионските купи в трите от първенствата

Вторник, 12 Януари 2021 | София, Мегапорт прес-сървиз
Мегапорт обра шампионските купи в трите от първенствата

КРОЙКАТА НА ПЛАНОВЕТЕ ЗА
ШАМПИОНАТИ 2021 ГОДИНА

ЕКИПЪТ Мирослав Ангелов/Георги Гаджев – с всички условности и варианти, започнаха да кроят планове за участия и шампионати през сезон. В намеренията на Мегапорт Рейсинг -  влизат участия на макадам през 2021 г. с автомобила си Шкода Фабия R5 Evo. „Закупихме окачване за макадам и ще караме в този тип състезания в Румъния. Ако календарът в гръцкото [първенство] не се засича с нашия, ще участваме и там“, коментира Ангелов. Тройният шампион в ралитата, спринта и в планинските планира и участие в WRC Хърватска през април 2021.

ДНЕС, за първи път в историята на автомобилните спортове в България, националната федерация направи наполовина реално-виртуално своята традиционна шампионска гала.

Така вместо обичайната зала София на бившия „Японски“, церемонията за връчването на призовете бе по график за дисциплините и с ограничено присъствие в офиса на Автомобилната федерация на България на Тодор Каблешков 55А.

Мегапорт рейсинг с пилоти Мирослав Ангелов и Георги Гаджев станаха шампиони в рали и рали-спринт, а Мирослав Ангелов спечели хеттрик, взимайки и първото място в скоростното първенство на планинските изкачвания.

Така лидерът на великотърновския автомобилен клуб е първият, след легендарният старозагорски пилот Георги Петров, който в 1994 г. насам, става победител в три от коронните български автомобилни дисциплини.

Мегапорт обра шампионските купи в трите от първенствата

снимка за rallyxpress: атанас марков
В КРАЯ НА СЕЗОНА - ЕДИН ЕКИПАЖ, ДЕСЕТ КУПИ… Шампионският тандем - навигаторът Георги Гаджев и пилотът Мирослав Ангелов с целия набор от награди, връчени им на днешната церемония в АФБ.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев