• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Рали

СЕ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ ЗАБРАНЕНА ОТ ГРАДСКИТЕ ВЛАСТИ

Четвъртък, 11 Май 2006 |
 RallyXpress

ВТОРА ПОРЕДНА годи рали Виктори-София ще започне с променен график, след като провеждането на скоростния етап „Национален стадион Васил Левски” (2,5 км) бе забранено от градските власти. Това съобщи БТА днес в ранния следобед. Според графика на състезанието в петък 19 май най-добрите автомобилисти на България трябваше да стартират по алеите на парка, правейки най-голямото автомобилно шоу в столицата.

За организацията на отсечката бяха ангажирани фирми, които да поставят допълнително осветление, да изградят временни дървени рампи, а след края на състезанието евентуално повредените тревни...

МАРТО СТОЙЧЕВ: КОЛАТА НЕ Е ГОТОВА, КАРАМ ДА НЯМАМ ПРОПУСК

Четвъртък, 11 Май 2006 |
МАРТО СТОЙЧЕВ: КОЛАТА НЕ Е ГОТОВА, КАРАМ ДА НЯМАМ ПРОПУСК

МАРТИН СТОЙЧЕВ (на снимката) все още не е получил частите, които трябва да бъдат доставени от Франция за неговото Пежо 306 S16 . Забавянето, според изчисленията на сайта RallyeXpress вече става повече от 20 дни. Това ще попречи на пилота на MSV Промотор да бъде конкурентоспособен при първото си участие в шампионата по рали следващата събота и неделя.

„Има части за мотора и шасито, които не сме поставили, така че колата ще бъде недоподготвена за старта на рали Виктори-София”, каза по телефона Стойчев.

Въпреки това той ще стартира в софийския кръг от първенството, с който започва дългата надпревара от осем...

“ДИМОВ КЪМПАНИ” ЩЕ ОСВЕТИ ПЪРВИЯТ ЕТАП СЪС 125 ПРОЖЕКТОРА

Сряда, 10 Май 2006 |
“ДИМОВ КЪМПАНИ” ЩЕ ОСВЕТИ ПЪРВИЯТ ЕТАП СЪС 125 ПРОЖЕКТОРА

ПОВЕЧЕ ОТ 125 ПРОЖЕКТОРА ще осветят трасето на първия скоростен етап на рали Виктори-София следващия петък вечерта по време на етапа “Национален стадион Васил Левски” по алеите на Борисовата градина в София. Това ще стане възможно благодарение на работата на екипи на “Димов Къмпани”, официален дистрибутор на GE Lighting-Унгария за България.

Според собственика на компанията – Красимир Димов, за да не се получават “тъмни зони” по 2.5-километровото трасе, ще бъдат разположени 125 прожектора.

“Възможно е и временното осветление да бъде разположено и на по-малко от 20 м, за да има добра видимост за...

СПОРТНИТЕ КОМИСАРИ НА БЪЛГАРИЯ: РЕЗУЛТАТИ ВРЕМЕННИ, РЕШАВА ФИА

Сряда, 30 Ноември -0001 |
СПОРТНИТЕ КОМИСАРИ НА БЪЛГАРИЯ: РЕЗУЛТАТИ ВРЕМЕННИ, РЕШАВА ФИА

РЕЗУЛТАТИТЕ от завършилото вчера рали България не са окончателни и ще останат временни до момента, в който ФИА се произнесе по последния по дата протест срещу легалността на автомобила но победителите Димитър Илиев/Янаки Янакиев (БАМС, Мицубиши Лансър Ево 9).

С него вчера привечер националните шампиони за 2006 г. спечелиха най-голямото ни рали и след 36-годишна пауза записаха имената на българи като победители на нашия кръг от европейското първенство.

След края на състезанието, в който финалът бе с толкова много радост от първата българска победа, с пръски от шампанско, сълзи и фрази „най-после...

«  588 589 590 591 592 593 
Автобои Неделчев