• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Рали

КРУМ ДОНЧЕВ: ОРГАНИЗАТОРИТЕ СА ИЗБРАЛИ ДЪЛГИ И ХУБАВИ ЕТАПИ

Неделя, 14 Май 2006 |
КРУМ ДОНЧЕВ: ОРГАНИЗАТОРИТЕ СА ИЗБРАЛИ ДЪЛГИ И ХУБАВИ ЕТАПИ

ПИЛОТЪТ на Интерспийд-Нова генерация Крум Дончев (на снимката) е категоричен, че организаторите на второто издание на рали Виктори-София са успели да намерят точният баланс между дължината и конфигурацията на пътищата, по които ще карат екипажите от събота до неделя след обед в първото рали от националното първенство. „Дълги, хубави отсечки!”, каза за RallyeXpress носителят на купата на ФИА за Южна Европа през миналия сезон.

„В събота направихме едно опознавателно минаване по скоростните отсечки, но бързо спряхме, защото вървят ремонти по тях и не искахме да пречим на хората да ги асфалтират”,...

РАЛИ ВИКТОРИ-СОФИЯ: ГОЛЕМИТЕ ОТСЪСТВИЯ В ПЪРВОТО СЪСТЕЗАНИЕ

Събота, 13 Май 2006 |
РАЛИ ВИКТОРИ-СОФИЯ: ГОЛЕМИТЕ ОТСЪСТВИЯ В ПЪРВОТО СЪСТЕЗАНИЕ

ОБРАТНО на очакванията, за старта на първото от ралитата от националното първенство тази година, в предварителния списък (виж в отделна информация), освен името на Илия Царски, липсват поне още двама от големите пилоти в клас N4 . Най-забележително е, че представящият се силно през миналия сезон Радослав Козлеков (на снимката) не е заявен, липсват и двама от пловдивските пилоти – Христо Стоилов и Костадин Щерев.

Докато за Стоилов е ясно, че посветил времето си изцяло на пистата Дракон и първия кръг от националното първенство на писта (28/29 май) и единствено ще участва в Хеброс през август, то...

52 ЕКИПАЖА ЗАЯВЕНИ ЗА СТАРТА НА ПЪРВОТО РАЛИ ОТ КАЛЕНДАРА

Петък, 12 Май 2006 |
 RallyXpress

СПИСЪКЪТ със заявените екипажи за стартиращото следващата седмица на рали Виктори-София стигна 52 екипажа. Това сайтът RallyeXpress научи от хора, близки до организацията на състезанието. Крайният срок за заявките за участие в софийския старт изтече преди два дни.

Повече информация ще има по време на пресконференцията за второто рали Виктори-София, която предстои в следващите дни. Тогава ще стане известен и предварителния списък на участниците.

 

Два са най-многобройните класове, които ще бъдат представени в започващото на 19 май рали. В N3 и А6 ще има по 12 автомобила. Десет са екипажите, които ще...

ПРЕДВАРИТЕЛНИЯТ СПИСЪК НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ВИКТОРИ-СОФИЯ

Петък, 12 Май 2006 |  
 RallyXpress

БЛАГОДАРЕНИЕ на организаторите от GT Рейсинг Тим на първото от състезанията в националния шампионат по рали – Виктори-София, сега имаме възможност да ви предоставим пълния предварителен списък на заявените участници за старта следващата седмица.От клуба изрично подчертават, че след техническия преглед, ще бъдат формирани групите и ще бъде направено подреждането на пилотите за старта.

Ето копие от имената на 52-ата екипажа, които трябва да се явят на техническия преглед:

ИЛИЯ ЦАРСКИ ГУБИ ПЪРВОТО РАЛИ ЗАРАДИ ЗАБАВЕН РЕМОНТ НА МОТОРА

Петък, 12 Май 2006 |
ИЛИЯ ЦАРСКИ ГУБИ ПЪРВОТО РАЛИ ЗАРАДИ ЗАБАВЕН РЕМОНТ НА МОТОРА

ЗА ВТОРА поредна година пилотът Автоцар Илия Царски (на снимката) няма да стартира в софийското рали. Преди година, малко преди старта на Виктори-София, Малкия цар боледуваше тежко и пропусна дебюта на столичното рали. Тази година пилотът няма да кара в София заради забавеният ремонт на своята кола ФИАТ Пунто Абарт Супер 1600.

„Проблемът е, че не успяхме да завършим ремонта на двигателя, защото се забавиха частите за мотора” – заяви за RallyeXpress панагюрецът.

Той обяснява, че това, че пропуска Виктори-София не го притеснява, защото за старта на Траянови врати, ще е напълно готов с автомобила.

„Там и в...

«  588 589 590 591 592 593 594  » 
Автобои Неделчев