• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Рали

Захариев: Всичко по трасетата на спринта е 100% завършено

Понеделник, 12 Октомври 2020 | Ихтиман, RallyXpress
Захариев: Всичко по трасетата на спринта е 100% завършено

МИНАЛИЯТ уикенд е бил последната проверка както и „преговор“ за разположението на охранители и маршали, която директорът на втория спринт от шампионата тази година – Емил Захариев (на снимката) и направил заедно с представителите на Пътна полиция в градеца.

„И мога да го кажа напълно категорично, че всичко по трасетата за състезанието вече е 100-процента завършено“, обяви Захариев пред сайта с новините за българския автомобилен спорт днес по обед.

Второто издание на рали-спринта в Ихтиман е идната събота и неделя, когато шампионът ще бъде преполовен.

Като човек от спорта, за който...

Сайтът на спринта в Ихтиман активен, поканени са всички!

Понеделник, 05 Октомври 2020 | София, RallyXpress
Сайтът на спринта в Ихтиман активен, поканени са всички!

ОТ ДНЕС В КЪСНИЯ след обед, в интернет пространството се появи и вече е активен, специално приготвеният за второто състезание от шампионата на АФБ за 2020 в рали-спринта портал. Той е първият специализиран сайт, който не е посветен на ралитата, каквито електронни издания вече от години имат България, Сливен Рали, както и мемориалния планински старт и ралито в Шумен Стари столици.

Порталът е разработван в продължение на близо месец и днес е пуснат в действие благодарение на Емил Захариев (на снимката), който е член на две от комисиите на националната спорта власт – тази по безопасност и...

Миро взима отсечка на Душан, Станков подари и двете титли

Неделя, 04 Октомври 2020 | от Страшо Димов, Врнячка Баня
Миро взима отсечка на Душан, Станков подари и двете титли

ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО, че възловата отсечка на Сърбия Рали, но и най-коварната скоростна ще е трасето Станишици с двете си преминавания, днес се потвърди 100-процентово.

Не само от Пепи Гьошев, който е техническият и състезателен ментор на двукратният шампион на страната Мирослав Ангелов (на снимката), но и от целия развой на състезанието преди този етап и след него.

Но ако около битката за R5 двубоят Йорданови vs Попови неизвестните все още остават и края зависи от класирането днес, то две от титлите вече имат нов адрес и той е в Панагюрище.

„На Жупа Дилян [Станков] е ударил бордюр, скъсал е джанта и е...

Всички следят как се движат облаците, ще решават гумите

Неделя, 04 Октомври 2020 | от Страшо Димов, Врнячка Баня
Всички следят как се движат облаците, ще решават гумите

КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ втория ден, а с него и какво ще е крайното класиране на Сърбия Рали, ще зависи от това дали ще има „киша“, както сърбите наричат дъжда.

Втората част от Рали Сърбия започва днес с нови 6 скоростни отсечки (общо 57.50 км), но ако има напрежение в боксовете на оцелелите 24 екипажа, то е заради гъстите облаци, които се задават западно от града.

„Тука (дъждът) обикновено е много кратък, но и много силен“, казва навигаторът на лидера в класирането Душан Боркович - Игор Маркович.

И за него, както и за останалите състезатели най-важният въпрос днес сутринта е какъв да бъде избора на гуми.

...

Два шампионски екипа ясни. Ще има неделна игра на нерви

Събота, 03 Октомври 2020 | от Страшо Димов, Врнячка Баня
Два шампионски екипа ясни. Ще има неделна игра на нерви

ПРЕДСРОЧНОТО напускане на Сърбия Рали на два от българските екипажа – Виторио и Христо Попови (Хоби кар, Ситроен Саксо, бобина) и Емил Денев/Богомил Ненов (Мегапорт, Рено Клио Спорт) на практика определиха първите два екипажа, които завършват годината като шампиони, както сочат неофициалните изчисления на сайта с новините в български автомобилен спорт.

:: Крайните резултати от
шампионата обаче трябва
да бъдат утвърдени от
националната спортна
власт, за окончателното
официализиране за 2020.


Така и в RC5, където спорът на фамилния екипаж Петър и Любка Йорданови с баща и син Попови приключи в...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев