• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Рали

Краси Каменов изгуби титлата, Йорданови – „златни“ за 2020 г.

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Краси Каменов изгуби титлата, Йорданови – „златни“ за 2020 г.

ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, че титлата в RC5 беше решена на 12-километровата Водна 1, която екипажът на Жико-Моторспорт Красимир Каменов/Камен Тужаров (Ситроен Саксо) не завършиха заради излязла полуоска на едно от колелата.

Така във втората година на своята автомобилна кариера семейство Йорданови – Петър и Любка, са само на 8 километра от първата си титла, заради която със сигурност екипажът ще предпочете – както се казва – да върне газта, но да завърши състезанието с 100-процентова гаранция.

Не е ясно, дали екипът на Кръстев ще успеят да се справят с ремонта, за да може екипажът да продължи участието си по...

Дъжд-мъгла раздела колоната във Вида на имащи/нямащи…

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Дъжд-мъгла раздела колоната във Вида на имащи/нямащи…

СЛАБ ДЪЖД и мъгла паднаха час и половина преди старта на ралиспринт Вида тази сутрин. Над трасетата на финалния кръг от шампионата е мъгливо, а скоростните етапи са силно влажни или мокри и така условията на играта се обърнаха почти на 180 градуса.

Като цяло пътищата на 4-те специални изпитания  във видинският спринт са с асфалт, който пилотите определят като хлъзгав.

От тази сутрин към това определение екипажите ще допълват и „много“, а в записките си навигаторите та много места ще слагат по две-четири червени удивителни.

Промяната е неприятна и по още една причина – вчерашното опознаване...

Мичкина и Шпльоки напускат играта, Щерев обмисля Бургас

Петък, 06 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Мичкина и Шпльоки напускат играта, Щерев обмисля Бургас

ДВАМА АТРАКТИВНИ пилоти, чиито имена фигурираха в заявките на финалния спринт във Видин – Милчо Стефчев-Мичкина и Костадин Щерев-Шпльоки (двамата на снимката горе) няма да се появят на утрешния административен преглед, което означава, че ветеранът и пловдивският пилот на ЕФКО Рейсинг Тим вече са отпаднали от състезанието в неделя.

И за двамата причината е една – технически проблеми с автомобилите, с които бяха заявени за ралиспринт Вида.

Мичкина, за когото неделното състезание трябваше да отбележи краят на трите петилетки, в които пилотът не се е състезавал в рали и щеше да дебютира в...

Видин: каре от чужди екипажи в шестото издание на спринта

Четвъртък, 05 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Видин: каре от чужди екипажи в шестото издание на спринта

ЧЕТИРИ ЧУЖДИ екипажа – по два от Румъния и Сърбия са записани в списъка за неделния финал на шампионата по ралиспринт във Видин.

Към обявената преди дни от RallyXpress семейна двойка от Румъния – Емануел и Дениса Ресига, се присъединяват и вече познатите от участието си в Дряново Тудур Патрутою/Арнолд Кайтану (Пежо 106), а западните комшии са представени от Владимир Джурич/Марко Митич (Пежо 106) и Игор Мораревич/Деян Джурич (Ситроен С2).

С тези четири автомобила зад граница, организаторите от Жико-Моторспорт изравняват собственото си постижение от миналата година.

:: Листът със регистрираните
24...

Пловдивска връзка довежда и румънски шампион във Видин

Петък, 30 Октомври 2020 | Видин, RallyXpress
Пловдивска връзка довежда и румънски шампион във Видин

ЗА ВТОРИ ПЪТ тази година, след участието в дряновския спринт на румънския тандем Патрою/Кайтану (Пежо 106 Рали), във финалния старт на сезона във Видин идния уикенд, на старта ще се появи румънски екипаж. Този път обаче става дума за шампионите на съседите за 2020 г. в категорията Рали 2 Емануел Ресига/Дениса-Анка Ресига. Участието на семейството е като резултат от „пловдивската връзка“ – двамата ще карат бившият автомобил на Георги Гераджиев-мл./Георги Гаджев.

Реалният виновник за това Вида и тази година да има международното участие е сегашният шампион в ралитата при навигаторите Жоро Гаджев.

...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев