• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Рали

Дъжд-мъгла раздела колоната във Вида на имащи/нямащи…

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Дъжд-мъгла раздела колоната във Вида на имащи/нямащи…

СЛАБ ДЪЖД и мъгла паднаха час и половина преди старта на ралиспринт Вида тази сутрин. Над трасетата на финалния кръг от шампионата е мъгливо, а скоростните етапи са силно влажни или мокри и така условията на играта се обърнаха почти на 180 градуса.

Като цяло пътищата на 4-те специални изпитания  във видинският спринт са с асфалт, който пилотите определят като хлъзгав.

От тази сутрин към това определение екипажите ще допълват и „много“, а в записките си навигаторите та много места ще слагат по две-четири червени удивителни.

Промяната е неприятна и по още една причина – вчерашното опознаване...

Мичкина и Шпльоки напускат играта, Щерев обмисля Бургас

Петък, 06 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Мичкина и Шпльоки напускат играта, Щерев обмисля Бургас

ДВАМА АТРАКТИВНИ пилоти, чиито имена фигурираха в заявките на финалния спринт във Видин – Милчо Стефчев-Мичкина и Костадин Щерев-Шпльоки (двамата на снимката горе) няма да се появят на утрешния административен преглед, което означава, че ветеранът и пловдивският пилот на ЕФКО Рейсинг Тим вече са отпаднали от състезанието в неделя.

И за двамата причината е една – технически проблеми с автомобилите, с които бяха заявени за ралиспринт Вида.

Мичкина, за когото неделното състезание трябваше да отбележи краят на трите петилетки, в които пилотът не се е състезавал в рали и щеше да дебютира в...

Видин: каре от чужди екипажи в шестото издание на спринта

Четвъртък, 05 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Видин: каре от чужди екипажи в шестото издание на спринта

ЧЕТИРИ ЧУЖДИ екипажа – по два от Румъния и Сърбия са записани в списъка за неделния финал на шампионата по ралиспринт във Видин.

Към обявената преди дни от RallyXpress семейна двойка от Румъния – Емануел и Дениса Ресига, се присъединяват и вече познатите от участието си в Дряново Тудур Патрутою/Арнолд Кайтану (Пежо 106), а западните комшии са представени от Владимир Джурич/Марко Митич (Пежо 106) и Игор Мораревич/Деян Джурич (Ситроен С2).

С тези четири автомобила зад граница, организаторите от Жико-Моторспорт изравняват собственото си постижение от миналата година.

:: Листът със регистрираните
24...

Пловдивска връзка довежда и румънски шампион във Видин

Петък, 30 Октомври 2020 | Видин, RallyXpress
Пловдивска връзка довежда и румънски шампион във Видин

ЗА ВТОРИ ПЪТ тази година, след участието в дряновския спринт на румънския тандем Патрою/Кайтану (Пежо 106 Рали), във финалния старт на сезона във Видин идния уикенд, на старта ще се появи румънски екипаж. Този път обаче става дума за шампионите на съседите за 2020 г. в категорията Рали 2 Емануел Ресига/Дениса-Анка Ресига. Участието на семейството е като резултат от „пловдивската връзка“ – двамата ще карат бившият автомобил на Георги Гераджиев-мл./Георги Гаджев.

Реалният виновник за това Вида и тази година да има международното участие е сегашният шампион в ралитата при навигаторите Жоро Гаджев.

...

Ангелов взима втора титла за сезона, вече е „планинар“ №1

Неделя, 25 Октомври 2020 | Благоевград, RallyXpress
  • обновена
Ангелов взима втора титла за сезона, вече е „планинар“ №1

ПИЛОТЪТ НА Мегапорт Рейсинг Тим Мирослав Ангелов (на снимката, Шкода Фабия R5 Ево) днес си осигури втора поредна титла в БГ-автомобилния спорт, след като за по-малко от месец първо спечели титлата за сезона при ралиджиите, а от днес е и „планинар №1.

Трикратният шампион в ралитата за последните три сезона днес на три пъти записа най-добрите времена в благоевградския финал на сезона, безапелационно печелейки състезателните изкачвания между Еленино и Делвино.

След като за трети път бе най-бързия пилот в колоната от 29 автомобила, Мирослав Ангелов
записа общо време от 7:00.211 мин, като остави на 9.468...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев