• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Рали

Миро Ангелов с първи тест на макадам недалеч от Твърдица

Понеделник, 01 Март 2021 | София, RallyXpress
Миро Ангелов с първи тест на макадам недалеч от Твърдица

ШАМПИОНЪТ на България в три дисциплини от миналия сезон – в първенствата на рали, на рали-спринт и в скоростните планински изкачвания – Мирослав Ангелов (на снимката), на връх Баба Марта, направи първия си тест върху макадам.

„Да първи тест е, ако не броим преминаването на макадамовата част от рали България през 2019 г.“, уточнява Ангелов.

Но прави и изричната уговорка, че това е първото му каране на Шкода-та, която вече е снабдена с полученото по-рано през годината макадамовото окачване.

„В България [рали] старата Фабия си беше със стандартния асфалтов сетъп, а не подготвена за макадам.“

Това е...

Шампионът се разкършва със 120 км в снежен път до Чаира

Четвъртък, 28 Януари 2021 | София, RallyXpress
Шампионът се разкършва със 120 км в снежен път до Чаира

КРАЙ НА ЗИМНАТА ваканция за тройният шампион на България в ралитата, спринта и планинските изкачвания Мирослав Ангелов (на снимката). От вчера пилотът на Мегапорт Рейсинг Тим влезе и в цикъла си на специалната подготовка за сезон 2021 с „разкършвайки“ се с над 120 км езда на бившата скоростна отсечка от рали България Белмекен-Сестримо.

„О, не, това съвсем не е началото  - казва за сайта за RallyXpress менторът на пилота и шеф на МСА в Твърдица Петър Гьошев. – Бяхме пак тук преди седмица, но едва сега натоварването [на Миро] беше наистина беше пълноценно.“

На трасе, което в момента не се ползва за...

Мегапорт обра шампионските купи в трите от първенствата

Вторник, 12 Януари 2021 | София, Мегапорт прес-сървиз
Мегапорт обра шампионските купи в трите от първенствата

ДНЕС, за първи път в историята на автомобилните спортове в България, националната федерация направи наполовина реално-виртуално своята традиционна шампионска гала.

Така вместо обичайната зала София на бившия „Японски“, церемонията за връчването на призовете бе по график за дисциплините и с ограничено присъствие в офиса на Автомобилната федерация на България на Тодор Каблешков 55А.

Мегапорт рейсинг с пилоти Мирослав Ангелов и Георги Гаджев станаха шампиони в рали и рали-спринт, а Мирослав Ангелов спечели хеттрик, взимайки и първото място в скоростното първенство на планинските...

Честито Рождество Христово, здрава и успешна Нова година!

Вторник, 22 Декември 2020 | София, RallyXpress
Честито Рождество Христово, здрава и успешна Нова година!

НА ПРАГА на най-красивия християнски празник, сайтът за новините в българския автомобилен спорт RallyXpress пожелава на своите читатели, на искрените своите приятели, на всички, които са част от българското бензиновото общество, много здраве и щастие и радости у дома, много късмет, много успехи и мечти, които да се сбъднат.

Нека през следващите 365 дни да бъдем по-добри, повече усмихнати, по-човечни, бъдем по-търпеливи и да разбираме и другите. Да бъдем по-търпеливи, защото след всяка бурята – каквато и да е тя, винаги слънцето изгрява.

Пожеланията на RallyXpress са, година да донесе на всеки един от вас...

Ангелов/Гаджев: 2 планирани титли, пилотът–с бонус трета

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Ангелов/Гаджев: 2 планирани титли, пилотът–с бонус трета

ПЪРВИЯТ ЕКИПАЖ на Мегапорт рейсинг Тим – Мирослав Ангелов и неговият навигатор Георги Гаджев днес записаха победа в ралиспринт Вида, с което сложиха подписа си под втората поредна колона от сезон 20-20, след като преди месец направиха същото с успеха си в Сърбия Рали и края на шампионата в класическите ралита.

Във финалното спринтиране за този шампионат – напълно закономерно - двамата последователно се разписаха като победители в Дряново и Ихтиман, за да направят от своята Шкода най-рентабилната бегачка в българския автомобилен спорт – 9 спечелени победи в три първенства.

„Две планирани и...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев