• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

Рали

Ево-то мина през карантината, паркирано е в халето на МСА

Понеделник, 23 Март 2020 | Видин/Търново/Твърдица, RallyXpress
Ево-то мина през карантината, паркирано е в халето на МСА

НА ПУК НА ВИРУСНАТА карантина и като „малък светъл лъч“ – по думите на действащият шампион в ралитата Мирослав Ангелов, чаканата в отбора на Мегапорт Рейсинг втора еволюция на Шкода Фабия R5 (на снимката горе) вече е паркирана в халето на твърдишката Моторспорт Академия (МСА).

След дълги перипетии и близо 4-дневно пътуване от Чехия, днес рано сутринта, чешки лекотоварен камион, под чохъла на който се возеше непорочно бялата еволюция на Фабия, спира в откритата митническа зона на Видин.

„Два дни под ред Пепи Гьошев пътува дотам, за да я освободи от превозвача на чехите, за да се прибере човекът,...

Извънредно! Рали Сливен отказано от БГ-федерацията

Вторник, 17 Март 2020 | София, RallyXpress
Извънредно! Рали Сливен отказано от БГ-федерацията

ПО-РАНО ТАЗИ ВЕЧЕР в информационния сайт БТА, се появи информация, че рали Сливен 2020 г. няма да бъде проведено. Телеграфната агенция цитира съвместно комюнике, направено от Съюза на българските автомобилисти (СБА) и Автомобилна федерация на България (АФБ), в което се посочват причините за отказа, който БГ-федерацията е направила пред ФИА за организирането на състезанието.

:: Същото съвместно изявление
е и на портала на АФБ, което може
да се види на линка, прикачен ТУК.

В съвместното изявление, подписано от председателите на двете организации – инж. Емил Панчев и Камен Михайлов се сочи, че...

Турска R5 на ТОК Спорт с пит стоп за ремонт при Боби Григ

Петък, 21 Февруари 2020 | Русе, RallyXpress
Турска R5 на ТОК Спорт с пит стоп за ремонт при Боби Григ

ПОНЕ НА ПОЛОВИН дузина хора в автомобилната общност на България днес стомасите им силно са се свили от притеснение, прочитайки поста на Боби Григоров, който мрежата тутакси разпрати до стотици реципиенти. Селфито на русенският състезател с видински корени, направено на фона на една снежнобяла Шкода Фабия R5, качена на платформа и текста: „Най-после на Българска земя“, нямаше как да се изтълкува, освен като извънредна новината. Само си представете комбинацията - един изключително бърз и атрактивния пилот зад волана на чешка R5 в шампионата ни през 2020 г.!

Звънеййки на смартфона на Боби Григ,...

12 години по-късно: България пак домакинства на световно

Понеделник, 03 Февруари 2020 | София, RallyXpress
12 години по-късно: България пак домакинства на световно

ДВАНАДЕСЕТ години, след като в Боровец страната ни домакинства на кръг от световните серии по рали, България ще приеме състезание от световна величина. През 2022 г., най-вероятно Пловдив, ще е центъра на годишното световно състезание на историческите автомобили.

Това се разбира както от календара със събитията на ФИВА, публикуван вчера (виж ТУК), така и от информацията, която вицепрезидентът на Комисията по събитията на ФИВА Камен Михайлов (на снимката горе) предостави за сайта с новините в българския автомобилен спорт.

След кръговете от световния шампионат по мотокрос в клас 250 куб. см. на...

Пет наши екипажа откриват бензиновата 2020 в Румъния

Петък, 31 Януари 2020 | София, RallyXpress
Пет наши екипажа откриват бензиновата 2020 в Румъния

ТОЧНО 51 ДНИ преди първата официална за годината проява - началото на 13 март в Кърджали на оф-роуд феста, пет български екипажа откриват автомобилната година с поредния зимен старт в румънското рали Ковасна.

За съседите комплиментите за авторитета на Ковасна – при това не само от нашите екипажи, които може и да не стартират у дома, но не пропускат това рали – са за бързото развитие през годините.

Тази година националните флагове, които довечера ще се веят на старта са девет (виж копието на стартовия лист по-долу), а заявените 53 екипажа принуждават домакините днес да организират шейкдауна не на...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев