• ...ФАНТАСТИЧЕН ЕВЪНС! ПЕЧЕЛИ ПЪРВАТА ПОБЕДА С ЯРИС-А ОТ ТИМА НА ТОМИ МАКИНЕН ТОЙОТА ГАЗОО РЕЙСИНГ...

  • ...КАЛЕ РОВАНПЕРА ПЕЧЕЛИ ПЪРВИЯ СИ ШАЙКДАУН В СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ, ПО-БЪРЗ ОТ ДВАМАТА СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ...

  • ...КРАЙ С ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ В УЕЛС РАЛИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ: "МЕСТОЖИТЕЛСТВОТО" СЕ ВРЪЩА НА СТАРОТО МЯСТО В ДИЙСАЙД...

     

Анализи

Благодарение на МСАкадемия Астра Рейсинг – пак е в играта

Вторник, 25 Юни 2019 | София, RallyXpress
Благодарение на МСАкадемия Астра Рейсинг – пак е в играта

ЕКИПАЖЪТ Кирил Тодоров (на снимката) и неговият навигатор Георги Аврамов от менажирани от Катя Стратиева са обратно в играта, след като изпуснатия десен завой в рали България ги прати извън трасето и Астра Рейсинг преработи плановете си за участие в ERT – зона Балкани. „Сега вече всичко е завършено по ремонта, благодарение на Пепи Гьошев и Мотор Спорт Академията в Твърдица“, обясни за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът. Подготовката на екипажа за старта на Монбат Рали Сливен завърши с тестове с. Баня.

Доброто за екипажа, което идва с бедата в България е, че за щастие на...

ВАС остави в сила решение на министър Кралев за лиценза

Понеделник, 17 Юни 2019 | София, RallyXpress
ВАС остави в сила решение на министър Кралев за лиценза

ДНЕС ПО ОБЕД на официалната страница на Върховният административен съд (ВАС) на страната бе публикувано определението по повод административно дело №6346/2019, касаещо подадената на 24 април жалба за спиране на изпълнението на Заповед №РД-10-1 от 18. 04. 2019 г., с която министър Красен Кралев отне лицензия №002483 на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС), след което сдружението бе заличено в списъка с регистрираните спортни федерации от Министерството на младежта и спорта.

:: Виж ТУК на страницата на Върховният административен съд на Република България - Седмо отделение, взето днес...

30 екипа за 5-о международно ретро рали България 2019

Сряда, 05 Юни 2019 | София, Пресклуб България
30 екипа за 5-о международно ретро рали България 2019

НА 8 ЮНИ, събота, в 9.30 ч на площад Ал. Невски ще бъде даден старт на традиционното международно Ретро Рали България 2019. Проявата ще отбележи своя първи 5-годишен юбилей на Спасовден, който съвпада и с 30-годишнината на БАК Ретро, съорганизатор на събитието, подчерта днес в Пресклуб България основателят на ралито и председател на клуб Автотранс Рейсинг тим Камен Михайлов.

От 11.30 ч ще започне дефилето на славата и зрителите ще могат да се насладят на всеки стар автомобил, каза председателят на БАК „Ретро“ Ваня Гюдерова.

Очаква се към историческите возила да се присъедини 100-годишният ФИАТ на...

АФБ прави промени в правила от шампионат на писта 2019

Понеделник, 03 Юни 2019 | София, RallyXpress
АФБ прави промени в правила от шампионат на писта 2019

СМЯТАМ, че ще е възможно и няма да е проблем за RallyXpress да информира състезателите за тези промени, които сме направили в Специалния правилник за затворения маршрут“.

Така завърши разговора с Валентин Бонев, председател на специализираната комисия към новото сдружение Автомобилна федерация на България (АФБ).

Според думите на Бонев, промените са направени преди дни и са нанесени на документа, който е на страницата на АФБ, но мнозина пилоти, не можели да го… открият.

Както писа сайтът с новините в българския автомобилен спорт, вероятността за изменения на спец-правилника се усети още по време...

Битката за лиценза: пилотски протестни действия-2 в София

Понеделник, 27 Май 2019 | София, RallyXpress
 RallyXpress

УПРАВЛЯВАЩИТЕ Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) утре ще устроят вторите след петседмична пауза автомобилни протести в София, целта на които е отнетият от Министерството на младежта и спорта (ММС) национален лиценз на федерацията да бъде върнат.

Тогава мълчаливият протест на автомобилните състезатели бе под мотото „Подкрепям БФАС“, докато сега, както личи от лого на второто събиране то е с категоричното „Върнете лиценза на БФАС“.

:: За първите протестни действия виж ТУК

За това ще настояват протестиращите автомобилисти, чието шествие ще започне, както и онова в края на...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев