• ...ПО СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ, ДИРЕКЦИЯТА ПРЕКРАТЯВА ФИНАЛНИЯ СПРИНТ В БУРГАС...

  • ...РАЛИ АВСТРАЛИЯ ОТМЕНЕНО ЗАРАДИ КАТАСТРОФАЛНИТЕ ПОЖАРИ, ХЮНДАЙ ШАМПИОН ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ...

  • ...НЕВИЖДАНИ ГОРСКИ ПОЖАРИ В НОВ ЮЖЕН УЕЛС ПРИНУЖДАВАТ ДОМАКИНИТЕ НА АВСТРАЛИЯ КЪМ ЕКСТРЕНИ РЕШЕНИЯ...

Анализи

…и най-ефикасното шаси за сезон 2019 в сериите WRC e…

Вторник, 21 Януари 2020 | София, RallyXpress
…и най-ефикасното шаси за сезон 2019 в сериите WRC e…

В ТРЕТА ПОРЕДНА година, непосредствено преди началото на новото първенство, RallyXpress направи свое проучване за това, кой от всички използвани в сериите през 2019 г. автомобили е бил най-ефективният, събирайки спечелените точки за пилотите и за конструкторите, записани на сметката на това шаси.

В познатите и широко използваната днес интернет-журналистика формати, този текст не се побира рязко противоречи на изтърканата от използване схема на „актуална информация“, крепяща се единствено на бързо работеща мрежа и щампата copy-translation-paste.

Информацията и фактите в проучването на сайта с новините за...

Шампионската Фабия R5 на Ангелов става „англичанка“ при Моран

Петък, 20 Декември 2019 | София, RallyXpress
Шампионската Фабия R5 на Ангелов става „англичанка“ при Моран

СЛЕД ДВА ШАМПИОНСКИ сезона в първенството по рали, допълнени с първо и второ място за 2018 и 2019 г. в надпреварите за спринтовите ралита, автомобилът на Мегапорт Рейсинг Шкода Фабия R5 става „англичанка“ от догодина. Новината RallyXpress научи от свои източници, а това бе потвърдена днес и от лидера на великотърновския клуб Мирослав Ангелов (на снимката).

„Да, сделката е пред финализиране и в първите дни на следващия месец „ер-петицата“ ще замине за Англия“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт шампионът в ралитата за миналата и тази година.

Новината, че пилотът е извадил на...

Паунов и Бета Рейсинг лекичко доближават кръгла годишнина

Понеделник, 16 Декември 2019 | Пловдив, RallyXpress
Паунов и Бета Рейсинг лекичко доближават кръгла годишнина

АМИ ЕЙ ТАКА НА, реших тези дни, че можем да съберем отбора и да отбележим 28-годишнитата на АСК Бета Рейсинг Тим – похвали се пред сайта с новините в българския автомобилен спорт Николай Паунов (на снимката), един от пловдивските пилоти, който от няколко сезона е по-често в компетентната публика, отколкото на трасетата.

Да, вярно, че тази година, след пауза от 6 сезона и 6 месеца пловдивчанинът направи кратко завръщане (като последният от трите осигуряващи колоната автомобили).

Но веднага след това отново мина в „състезателна нелегалност“ и ако искате да го видите на живо (хайдушките му мустаци...

Ангелов vs Тодоров: дубъл’19 или нов шампион в спринта?

Четвъртък, 21 Ноември 2019 | Бургас, RallyXpress
Ангелов vs Тодоров: дубъл’19 или нов шампион в спринта?

ВЕРОЯТНО в АСК Вромос засега имат правото да са доволни от направеното за финалния старт в края на тази седмица, с което се слага точката както на спринтовото първенство така и на объркания и сложен във всяко отношение сезон 2019.

Бургазлии обаче ще имат основание също и да кажа, че добрата им работа идеално пасва на края на най-оспорвания спринтов шампионат, откакто той се появи в календара на националната федерация през 2014 г.

Най-баналното сравнение на ситуацията преди финала в Сливен преди година и края на първенството сега показва, че в генералното класиране и още 6 категории няма яснота за...

За втори опит: липсва лиценз и шофьор за превоза до Бургас

Неделя, 17 Ноември 2019 | Кюстендил, RallyXpress
За втори опит: липсва лиценз и шофьор за превоза до Бургас

ДАЛИ ЕКИПАЖЪТ Емил Петров и Пламен Таневи (на снимката, Пежо 106) по-късно днес или утре през деня ще изпратят заявката си за участието във финалния кръг от първенството на страната в рали спринта този уикенд зависи не от друго, а от това как тяхната "106" ще бъде докаран от Кюстендил до Бургас, след което да бъде върнат обратно. Екипажът има платформата за транспортиране, но нито пилотът, нито неговия навигатор притежават лиценза, за да извършат междуградското пътуване но морето. От друга страна пък, дебютиралият в Ихтиман тандем не разполага с традиционния шофьор на за състезанията.

А и за екип,...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев