• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Анализи

Каква е опасността екипите да останат на хотелска храна

Петък, 26 Февруари 2021 | Рованиеми, RallyXpress
Каква е опасността екипите да останат на хотелска храна

ОТ ВЧЕРА съществува, макар и засега малка, опасност, екипите от отборите на световните серии, които са настанени в Рованиеми, да останат единствено на хотелски порцион. За онези от тимовете, които ползват комплексите в туристическият регион рискът да не намерят отворен ресторант в следващите дни и да чакат доставка „у дома“, е доста по-голям. Това се случва, след като на държавно равнище във Финландия от вчера сериозно се обсъжда пълното затваряне на кафенета, ресторанти, фитнес и изложбени зали в продължение на три седмици като допълнително „навъртане“ на гайките около корона-вирусната...

Трима поразени от вируса, още 14 са блокирани с карантина

Понеделник, 22 Февруари 2021 | Рованиеми, RallyXpress
Трима поразени от вируса, още 14 са блокирани с карантина

ТРИМА ДУШИ са били открити с положителни проби на Covid-19, а други 14 са били поставени под карантина. Всичките тези случаи са на хора от екипите, пристигнали в Романиеми, за старта на втория кръг от световното първенство.

Опознаването на Арктик Рали Финландия предстои, а до момента е изграден сервизния парк край спортният комплек Санспорт в Рованиеми.

Още на 11 февруари местните власти обявиха, че Арктик Рали Финландия ще е поредното пето състезание, което ще се кара на затворени врати

За заразените и карантинирани членове на отборите бе съобщено днес малко след обяда от лапландския сайт YLE и...

Къде губят най-много кръгове от пандемията на „короната“?

Понеделник, 01 Февруари 2021 | София, RallyXpress
Къде губят най-много кръгове от пандемията на „короната“?

КАКТО ИЗГЛЕЖДА автомобилните дисциплини ще се окажат най-засегнатия спорт в пандемичната обстановка в Европа. Здравните експерти прогнозират трета, по-разнообразна в асортимента на „короната“ вълна, административните и държавните власти допълнително затягат мерките. И докато футболните първенства на Стария континент си вървят в познатия цикъла, макар и пред празни трибуни, в държавите с най-атрактивните шампионати ралитата падат от програмите едно подир друго заради COVID-а.

Каква изглежда към днешна дата картираната на шампионатите от двете страни на Ламанша, в Германия, Италия и...

Мадам Клавел отцепи квартал, вдига още 150 жандармеристи

Събота, 16 Януари 2021 | Гап, Франция, RallyXpress
Мадам Клавел отцепи квартал, вдига още 150 жандармеристи

ЕДИН НАПЪЛНО затворен квартал в Гап, както и вдигнатите на крак допълнителни 150 жандармеристи са част от крутите мерки, които префектурата на префектура Юте-Алпе и префектът Мартина Клавел (на снимката) допълнително налагат за региона във връзка с 89-ото рали Монте Карло. Екстрените мерки са резултат от указа на мадам Кралев, с който реално се разрешава стартирането на ралито. С него в четвъртък от Гап стартира световното първенство за 2021 г. Това е записано в Указа на Префектурата, който се чакаше вчера и от който в крайна сметка зависеше дали Монте ще го има.

Мерките на префектурата са подобни...

Южна Австралия: много силен кандидат за световните серии

Вторник, 12 Януари 2021 | София, RallyXpress
Южна Австралия: много силен кандидат за световните серии

СЕЗОНЪТ 2021 още не е стартирал в Монако, а разиграването на местата м календара за следващата година вече е в пълен ход. Това бе потвърдено неотдавна с изказване на шефа на ралитата във ФИА Ив Матон, няколко специализирани издания го цитираха, сочейки, че и австралийското, и новозеландското ралита имат големи възможности да се окажат едновременно в календара на федерацията за следващото първенство.  

Нещата допълнително се подсилиха преди дни, след публикация на неделното издание на Аделаида Ди Адвертайзър.

Смята се, че местната автомобилна федерация Мотоспорт-Австралия, настоява усилено...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев