• ...ОТ ДНЕС ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ И ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОН, ВИЖТЕ ПРИ КАКВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЕ СТАВА ТОВА...

     

  • ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

Фармтрак с тест за сигурността в ралитата, ползва 5 екипажа

Събота, 06 Юли 2019 | от Владо Гатев, Варна
Фармтрак с тест за сигурността в ралитата, ползва 5 екипажа

В ДНИТЕ на 39-то Монбат Рали Сливен експериментално и негласно бе изпробвана система за проследяването на автомобилите и тяхното местоположение по трасето. Тракерите бяха поставени в автомобилите на пет от стартиралите екипажи, като целта на тези тестовете беше, за да се проверят какви са възможностите за изграждане на цялостна система за осигуряване на сигурността на екипажите по време на ралитата от националния шампионат. Изпитанията бяха проведени чрез системата Фармтрак.

Тази система се предлага от лидерът в прецизното земеделие и предлагането на дигитални решения в областта на земеделието в България НИК.

Екип на фирмата се грижеше за точно функциониране на системата по време на полевия тест и събра необходимите данни за проучване на възможностите за изграждане на подобно решение и за първенството по рали.

Автомобилите, в които бяха монтирани тракерите, бяха тези на победителите в състезанието Мирослав Ангелов/Георги Гаджев, Антон Титов/Динко Георгиев, Йордан Атанасов/Янаки Янакиев, Хари Леков/Йордан Батаклиев и Тодор Атанасов/Владимир Владимиров.

Наблюдателят на Международната автомобилна федерация Волфганг Гасторфер, който добре познава всички български ралита, за които е писал оценките си за Париж, разгледа работата на системата и остана доволен от видяното.

Фармтрак с тест за сигурността в ралитата, ползва 5 екипажа

колаж: rallyxpress
СВАЛЕНО ОТ ЕКРАНА… Така опитният вариант на системата на Фармтрак показва движението на петте екипажа, следени с тракерите (на малката снимка).

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев