• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

М-Спорт Полша представиха новата си Форд Фиеста Рали 4

Вторник, 17 Март 2020 | Краков, прес-бюлетин на М-Спорт
М-Спорт Полша представиха новата си Форд Фиеста Рали 4

КЛОНЪТ на базирания в Довънби Парк британски тим М-Спорт в Полша представи новият Форд Фиеста Рали 4, машина, която бележи яркото развитие на автомобила със сцепление, мощност и скорост. С подобрения навсякъде, Фиеста Рали 4 е първият автомобил, хомологиран по правилата на ФИА Рали 4, които са нови за 2020 г. Най-новото предлагане на задвижване на две колела от M-Спорт Полша носи повече мощност от двигателя на Форд ЕкоБуутс, подобрени предавки, по-добро управление и нов агресивен външен вид.

Актуализациите правят Фиеста Рали 4 най-атрактивният и конкурентен пакет в своята категория.

С това М-Спорт Полша предлага на днешните млади шофьори най-добрата възможност да преследват мечтите си и да станат утрешни рали супер звезди.
 
Фиеста Рали 4 е първият автомобил на M-Спорт, който е част от новата рали пирамида на ФИА и представлява ангажимента на Довънби парк да реализира изцяло „стълбата на възможностите“ с определената от Париж Рали Пирамида на ФИА.
 
Разработената и изградено в базата на M-Sport в Краков, Фиеста Рали 4 е резултат от агресивното развитие на вече изключително популярната и успешна Форд Фиеста R2.
 
Фиеста R2 представи впечатляващи изпълнения както в международни, така и в национални първенства през 2019 г., включително доминиращо място в шампионата J ERC3, записала четири победи от пет участия.

Впечатляващите резултати показаха огромно търсене на Фиеста R2, за малко повече от година M-Спорт Полша построи 110 автомобила от този модел и достави Фиеста R2 по целия свят.
 
Награденият 999-кубиков турбо двигател Форд ЕкоБуутс е оптимизиран с увеличение на мощността и въртящия момент, осигуряващи съответно 210 к.с. и 315 Nм. Фиеста Рали 4 от 2020 г. показва подобрени предавателни отношения и по-силни задвижващи валове, за да се справи по-добре с вече повишените мощност и въртящ момент.

М-Спорт Полша представиха новата си Форд Фиеста Рали 4

снимка: пресслужба на м-спорт
ПОДОБРЕНА ОТВЪТРЕ, АГРЕСИВНА ОТВЪН… Новата машина на М-Спорт Полша, проектирана и построена съобразно изискванията на ФИА за новата категория Рали 4, е реализация на първата стъпка от „Стълбата на развитие“ в новата пирамида на спорта.


Категорията Rally4 е изключително конкурентна категория, в която се събират „звезди на бъдещето“, които да доведат автомобилите до абсолютната граница в търсене на слава в някои от най-суровите условия, които могат да се предложат.

Охлаждащата система Фиеста Рали 4 вече ще се възползва от добавянето на отвори за капаци, които подобрят охлаждането, но и ще придават по-агресивен вид.
 
Редица ключови аспекти на Фиеста Рали 4 са подобрени от предшественика му с особено внимание към характеристиките му на работа, което подтиква подобрения на окачването и използването на по-лек ауспух. Увеличаването на мощността и намаляването на теглото означават, че Фиеста Рали 4, задвижван от EcoBoost, ще има най-доброто съотношение мощност към тегло в клас RC4.
 
Фиеста Рали 4 и комплектите за ъпгрейд на версията 2020 на съществуващите Фиеста R2 от 2019 г. ще бъдат налични за поръчка от 1 април 2020 г.

2020 Maciej Woda

снимка: личен профил на вода в туитър
ИЗЦАЛО ПОЛСКА РАЗРАБОТКА… Мачией Вода може да е повече от доволен, че краковските халета родиха първата от колите, влизаща в основата на новата пирамида на рали спорта.
 
:: Мачией Вода,
член на борда на M-Спорт Полша
:
 
„Новият Фиеста Рали 4 е много вълнуващ автомобил, който с нетърпение очакваме да видим в това, което според мен е най-конкурентната категория в ралито. Рали 4, задвижван с ЕкоБуутс, представлява цялостно развитие на изключително успешната Фиеста R2, която се оказа много популярна през целия сезон 2019.

„Популярността и успехът на Фиеста R2 са отчасти този фактор, който допринася за факта, че M-Спорт Полша успяха да преобърнат толкова голямо разнообразие от подобрения за сравнително кратко време. Това е благодарение на връзката и постоянната комуникация, която поддържахме с нашите клиенти от момента, в който те получат доставката на автомобилите си.

„С толкова автомобили и покрити километри, инженерният екип в нашата база в Краков успя да идентифицира бързо стратегия за развитие благодарение на конструктивната обратна връзка, получена от огромен брой пилоти от най-различни равнища. "

::
Малкълм Уилсън, ОВЕ
Управляващият директор на M-Спорт :
 
„Фиеста Рали 4 ще бъде първият ни състезателен автомобил, който попада в съответствие с новата рали пирамида на ФИА, подобрявайки нашата собствена „Стълба на възможностите “, като същевременно подчертава ангажимента ни към бъдещите звезди на спорта.

„M-Спорт и Форд винаги са били на преден план, когато става дума за подкрепа на всички нива на спорта, и ние непрекъснато разработваме продуктовата си гама, за да осигурим рентабилен и конкурентоспособен маршрут „от корен“ до най-високо ниво.

„Тъй като новата рали пирамида на ФИА става все по-разпознаваема, планираме да имаме кола, която да представя всяко ниво - от достъп до производителност и, за тези, които прогресират до най-високото ниво, до елита. "

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев