• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Ретро

Стратиева: Нямам думи, за да опиша колко тежки са етапите

Неделя, 29 Септември 2019 | Ларнака, RallyXpress
Стратиева: Нямам думи, за да опиша колко тежки са етапите

НАПЪЛНО СИГУРНО Е, че мечтата на Екатерина Стратиева (на снимката) да кара в Кипър Рали се е оказала далече по-трудно нещо, отколкото състезателката си е представяла. Макадамът на острова не просто е тежък. Той направо си е кошмар за всеки екипаж и всеки автомобил. Въпреки трудностите обаче тандемът Стратиева/Аврамов продължава битката с камънаците, които в Кипър носят определението „макадам“, при това оръжието на двамата българи е едно крехко за тези условия Пежо 208 R2.

Ето как Стратиева определя първия от двата дни през камънаците край Ларнака:

„Днес оцеляхме!

Нямам думи да го опиша… който...

Спукана гума прецаква QS на Стратиева/Аврамов в Кипър

Събота, 28 Септември 2019 | Ларнака, RallyXpress
Спукана гума прецаква QS на Стратиева/Аврамов в Кипър

БЪЛГАРСКИЯТ екипаж Екатерина Стратиева/Георги Аврамов (на снимката) бяха сериозно прецакани днес по време на квалификационната сесия, от показаните в която времена се определя и мястото на екипажа в стартовия лист.

Спукана предна дясна гума още в първия километър по трасето обезсмисля задачата на екипажа.

Така в Кипър Рали, което за Стратиева е старт №100 и несбъдната до този уикенд 12-годишна мечта, българката се сблъсква с ужасяващ макадам и график на състезанието, които изискват физическа форма на десетобоец, допълнена с издръжливостта на морски тюлен.

Само заради церемонията нашите,...

Стратиева/Аврамов започват кипърската авантюра с тест

Вторник, 24 Септември 2019 | Никозия, RallyXpress
Стратиева/Аврамов започват кипърската авантюра с тест

БЪЛГАРСКИЯТ екипаж Екатерина Стратиева, за която Кипър Рали ще е старт №100 в кариерата и нейният навигатор Георги Аврамов (на това селфи, направено в движение), островната авантюра започна ден преди официалното опознаване на скоростните етапи за предпоследното от ралитата в континенталния шампионат на ФИА за тази година. В състезанието българите отново карат Пежо 208 R2, но този път управлявано от екипа на Венсан Дюше и Сантильок Джъниър Тим, същият който фактически представлява френската Пежо Рали Академи.

За Стратиева, която от 12 години се е прицелила в Кипър Рали и жестокият му макадам,...

Стратиева стяга старт №100 в Кипър и за №101 в Ниредхаза

Сряда, 18 Септември 2019 | София, RallyXpress
Стратиева стяга старт №100 в Кипър и за №101 в Ниредхаза

СЛЕДВАЩИЯТ уикенд на най-титулованата дама на българските ралита в момента – Екатерина Стратиева (на снимката) трябва да заеме особено важно място в нейната спортна кариера.

След пауза от четири години без участие в макадамово рали, на Катето и навигаторът ѝ  Георги Аврамов предстои старт в рали Кипър, предпоследен кръг от тазгодишната програма в регионалното първенство на ФИА за Стария континент.

По думите на Стратиево, тя мечтае точно седем години са старт в това трудно рали.

Но не фактът, че Стратиева/Аврамов ще се пуснат през бруталните скоростни етапи на Кипър Рали, а това, че след...

Трио наши екипажи и румънец в комшийското Джердап рали

Четвъртък, 12 Септември 2019 | София, RallyXpress
 RallyXpress

ТРИ НАШИ екипажа и един румънски, ползващ български лиценз, ще стартират тази събота и неделя в комшийското Джердап Рали, устройвано от сърбите в Долни Миловановац. Пътят към тази надпревара прокара драматично през миналото лято видинският шеф на спринтовото състезание там Иван Иванов-Жико, бракувал своето Субару (виж ТУК) в огнен ад, от който той, и навигаторът му Румен Иванов се отърваха без драскотина.

За второто издание на Джердап Рали в Долни Милановац, освен видинчаните Иван Иванов/Румен Иванов (Жико Моторспорт, Хонда Сивик Тайп R), групата бъде оформена от Мирослав Ангелов/Георги...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев