• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Ретро

Стратиева: Догодина опитвам да доближа мъжете и Топ 5

Вторник, 19 Ноември 2019 | София, Пресклуб България
Стратиева: Догодина опитвам да доближа мъжете и Топ 5

ТОВА ЗАЯВИ при гостуването си днес в Пресклуб България единствената българка в европейския и световния елит на автомобилния спорт, която стана и първата жена с три титли (2014, 2015 и 2019 г.) в дисциплината рали в категорията за дамския трофей (Лейдис Къп) на регионалния шампионат на ФИА за Стария континент. В залата, заедно с Екатерина Стратиева, бяха нейният навигатор и съавтор на успеха - Георги Аврамов (на снимката горе) и родителите й, които са неотлъчно до нея на всяко едно от състезанията.

„Минахме през доста изпитания през тези 3 години, след като се отказах от спорта. Тази година отидох в...

Ден след победата в Унгария Стратиева получи своя трофей

Вторник, 12 Ноември 2019 | Екатерина Стратиева, Будапеща
Ден след победата в Унгария Стратиева получи своя трофей

ТОЧНО ДЕН, след като във финалния кръг от регионалното първенство на ФИА за Европа Екатерина Стратиева спечели първото място при дамите в Унгария Рали, а с това и годишното класиране на международната федерация за Лейдис Къп, на специална церемония в унгарската столица на българката бе връчен годишния кристален приз. За състезателката на Астра Рейсинг Тим победата в континенталната надпревара идва след 103 старта в ралитата и със сигурност със сезон 2019 г. ще заема особено място в спортната биография на най-бързата българска дама.

Ето как призьорката в завършилото континентално първенство...

5 години след първата купа: Стратиева пак най-бърза дама

Неделя, 10 Ноември 2019 | София, RallyXpress
5 години след първата купа: Стратиева пак най-бърза дама

ПЕТ ГОДИНИ и около 40 ралита по-късно, след като през 2014 г. спечели Дамската купа в регионалното първенство на ФИА за Европа, Екатерина Стратиева (на снимката, Пежо 208 R2) отново е на върха на класирането, завършвайки първа от четирите си конкурентки на финала в Рали Унгария. След осем етапни победи, половината от които срещу лидерката в класирането преди финала – Небила Тежнар (Вбр, Пежо 209 R2), българката, с третото си участие през сезона, си осигури титлата в Лейдис Къп за 2019 г.

Стратиева и нейния навигатор Георги Аврамов са 14-и в общото класиране – 2.40:46.6 ч., а в своя клас RC4 – двамата са на третото...

Двама шампиони и вицето с бургаска точка на сезон 2019

Петък, 18 Октомври 2019 | София, RallyXpress
Двама шампиони и вицето с бургаска точка на сезон 2019

„КУАТРО“ ШАМПИОНЪТ в Серия Туринг Иван Влъчков (София Кар МС) ще завърши тазгодишния си сезона в неделя на писта Бургас с петия и реално се последен кръг от националния шампионат на затворен маршрут и писта, се казва в прес-релийз от екипа на Влъчков Рейсинг.

С отпадането на първоначално предвидения 6-и старт на гръцката Серес или на калояновската Дракон, каращият с лиценз на София Кар Моторспорт пилот стана предсрочно шампион в Стара Загора, побеждавайки при „турингите“ за четвърта  поредна година и с актив от 75 т. реално е недостижим.

Най-успешният и резултатен пилот в пистовото...

Стратиева: Щастлива съм, че успяхме да издържим физически

Вторник, 01 Октомври 2019 | София, RallyXpress
Стратиева: Щастлива съм, че успяхме да издържим физически

ЕКИПАЖЪТ на Петрол Екатерина Стратиева/Георги Аврамов (на снимката) завършиха кошмарното кипърско рали на 23-о място в генералното класиране, а от двете дами – местната Пантелица Йонгул (Субару Импреза STi), пилотираното от българката Пежо 208 R2 се оказа на финала с почти… „половин час по-рано“.

Всеки знае, че на острова ралито е макадамова мелничка за автомобили и характери, но от която и българката, и „ер-двойката“ се измъкнаха леко понамачкани физически, но не и психически.

„Не мога да повярвам, че сме на финала! Етапите са направо невъзможни и сега виждам, колко корави могат да бъдат“,...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев