• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Ретро

Вирусът спря и турското Есок, Балкан трофи е преполовено?

Петък, 20 Март 2020 | София, RallyXpress
Вирусът спря и турското Есок, Балкан трофи е преполовено?

ПО-РАНО ДНЕС вечерта, със специален е-мейл до всички заинтересувани страни, спорният координатор в рали-департамента на Международната автомобилна федерация (ФИА) Оливие Стевени информира автомобилната общност, че първият кръг от Балканския Рали Трофей за 2020 г. – Есок Рали, е бил отложен. Това е по решение на Министъра на младежта и спорта на Турция Мехмет Касапоглу.

Причината за отлагането на старта на ралито в Ескишехир е опасността от разпространението на коронавируса и при съседите.

Малкото добро в случая е, че мярката около това правено с турски мерак и традиционна гостоприемност...

М-Спорт Полша представиха новата си Форд Фиеста Рали 4

Вторник, 17 Март 2020 | Краков, прес-бюлетин на М-Спорт
М-Спорт Полша представиха новата си Форд Фиеста Рали 4

КЛОНЪТ на базирания в Довънби Парк британски тим М-Спорт в Полша представи новият Форд Фиеста Рали 4, машина, която бележи яркото развитие на автомобила със сцепление, мощност и скорост. С подобрения навсякъде, Фиеста Рали 4 е първият автомобил, хомологиран по правилата на ФИА Рали 4, които са нови за 2020 г. Най-новото предлагане на задвижване на две колела от M-Спорт Полша носи повече мощност от двигателя на Форд ЕкоБуутс, подобрени предавки, по-добро управление и нов агресивен външен вид.

Актуализациите правят Фиеста Рали 4 най-атрактивният и конкурентен пакет в своята категория.

С това М-Спорт...

Отиде си Денка Драганова, майка на Стефан Драганов

Неделя, 08 Март 2020 | с. Енина, Казанлъшко, RallyXpress
Отиде си Денка Драганова, майка на Стефан Драганов

СЛЕД ДЪЛГО и мъчително боледуване вчера на 84 години се спомина Денка Драганова, майката на лидера на АСК Ефко Рейсинг Тим Стефан Драганов. Една истинска българка, в двора и градината на чиято  къща в Енина всеки един от състезателите и колегите на Стефан Драганов винаги е бил приеман не като гостенин, ако близка рода. Както всички в Енина я знаеха и казваха за нея  - златната женица с огромното добро сърце!

Погребението и последното сбогуване с майката на колегата ни ще е днес от 15:00 ч. на Гробищният парк в селото.

:: Сайтът с новините в българския
автомобилен спорт изказва своите
дълбоки...

На Дракон-а започва зимната „сесия“ по инфраструктурата

Вторник, 17 Декември 2019 | Пловдив, RallyXpress
На Дракон-а започва зимната „сесия“ по инфраструктурата

В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР на трасето край Калояново инж. Христо Стоилов (на снимката) официално „запали“ червените светлини на стартовия семафор и писта Дракон, както се казва, беше зазимена до първите състезания през април. Но не да не си мислите, че работата в комплекса ще спре? Ако в предишните два мъртви „сезона“ и малко преди паузата екипът на Стоилов работеше по трасето, сега времето до април ще е посветено на зимна „сесия“ и работа по инфраструктурата на Дракона. „Чето тук винаги си има работа и никога не се е спирало да се работи“, сочи Стоилов онова, което така или иначе всички знаят.

...

Чарли навъртя 84 лазарника, продължава да не връща газта

Петък, 29 Ноември 2019 | Страшо Димов, RallyXpress
Чарли навъртя 84 лазарника, продължава да не връща газта

ЙОРДАН ГЮРОВ? Но кой е той? Така мнозина, дори и от по-старите поколения български състезатели в мотоциклетния и автомобилния спорт биха реагирали на името на пловдивския ветеран. Кажете обаче Чарли (на снимката), моментално всички се сещат за един от почетните ветерани на автомобилния ни спорт. Още повече, ако се каже, че преди седем години, по брилянтната идея на Владо Илиев да събере в екипаж за шампионската и „306-ата“ Митко Илиев, Чарли и 91-годишният Киро Николов по време на рали Хеброс 2012 г.

Тогава Чарлито бе на 77 години, възраст, на която дръзналите да се състезават могат да бъдат преброени...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев