• ...UNFORTUNATELY GUYS, AFTER THE BREAK RALLYXPRESS IS ON THE FIELD. AS USUAL...

  • ...ЕФЕКТЪТ НА ДОМИНОТО ПРОДЪЛЖАВА: КАКТО СЕ И ОЧАКВАШЕ ТВЪРДИЦА-ЕЛЕНА -ОТЛОЖЕНО, В ПАНАГЮРИЩЕ ВИСЯТ 90 НА СТО...

     

  • ...ТЪРНОВСКИЯТ ЕТЪР РЕЙСИНГ ТИМ ГОТОВ С ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ СПИСЪК НА ЗАЯВЕНИТЕ ПИЛОТИ ЗА УИКЕНДА НАД ЛЯСКОВЕЦ...

Ретро

Шампионатът продължава с класическото Златния пясъци

Четвъртък, 18 Септември 2014 | от Николай Каразлатев, Варна
 RallyXpress

СЛЕД ДВА КРЪГА от шампионата на ретро-автомобилите, краят на тази седмица ще отбележи третия старт от надпреварата за 2014 г., класическото Златни пясъци (коеф. 5), което е организирано от Нептун мотор-спорт” със съдействието на Авто-мото ретро клуб (Варна), едноименният автомобилен спортен клуб в морската столица, местната структура на СБА, автомобилният клуб в Шумен Стари столици и сливенският ретро-клуб Туида.

Както и по време на предишното състезание от шампионата, център на ралито е уютният и гостоприемен Астера в Златни пясъци, който е идеалното място за старта и финала на състезанието.

...

Лидерите от първия ден печелят Варненския автосъбор

Неделя, 24 Август 2014 | Варна, RallyXpress
 RallyXpress

ТРЯБВА И МЛАДИТЕ да побеждават!“, категорично заяви пред сайта с новините в българския автомобилен спорт шампионът за 2013 г. Николай Ковачев (Порше 924) докато вчера на крайбрежната улица в Балчик очакваше реда си, за да започне майсторското управление.

Ковачев, на чието задно стъкло с гордост е украсявано от надписа, че той е първенец сред ретро-автомобилните пилоти, изглежда разбираше, че разликите от първия ден, които го деляха от основните им конкуренти от Варна - Георги Георгиев/Антон Панайотов (Порше 944), надали ще бъдат стопени в днешния втори ден от десетото и юбилейно издание на...

Две Порше-та в люта битка за победата от класиката Варна

Събота, 23 Август 2014 | Варна, RallyXpress
 RallyXpress

ДВА ВАРНЕНСКИ екипажа с два различни модела на Порше – Георги Георгиев/Антон Панайотов (944) и шампиона за миналата година Николай Ковачев и навигаторът му Росен Колев завършиха първия ден на Десетото класик Рали Варненски автомобилен събор начело в генералното класиране, като двете германски машини са разделени от минималните 2.69 сек.

Днес 22 екипажа стартираха в юбилейното издание на варненската класика, като заради струпването на две последователни автомобилни прояви – надпреварата на историческите возила и утрешния варненски кръг на ВолкиКар Челиндж България, „историците“ направиха...

Варненското класическо рали с 21 екипажа в юбилейния старт

Вторник, 19 Август 2014 | София, RallyXpress
 RallyXpress

ВТОРИЯТ кръг от рали-шампионата на България за класически возила (коеф. 3), което стартира тази събота в морската ни столица с Варненски Автомобилен събор, ще отбележи своя десетгодишен юбилей с 21 участващи автомобила.

Това е най-масово посетеното състезание от 2008 г. (тогава колоната включва 24 екипажи) насам, организирано от клуба Нептун-Моторспорт, със съдействието на АСК-СБА Варна и Авто-Мото Ретро клуб - Варна. Център на ралито е
Дворецът на културата и спорта.

Варненският събор е ретро-вариант на ралито, проведено под същото име от БАТУК (Български автомобилен туринг-клуб) през 1938 и 1939 г.

В...

Четири наши екипажа в ретро ралито Охрид

Четвъртък, 14 Август 2014 | Владимир Димитров, София
 RallyXpress

ЧЕТИРИ български екипажа ще представят страната ни в тазгодишното издание на ретро ралито Охрид, което започва утре и завършва в събота. Целият маршрут на ретро-надпреварата е около езерото, като най-атрактивна се смята отсечката от трасето, която води до манастира Свети Наум. Организаторите на тазгодишното ретро рали в македонския град за изготвили трасетата така, че именно отсечката Свети Наум да се кара два пъти в двете различни посоки на движение към и от манастира Свети Наум .

Заявките за участие в състезанието са от Албания, България, Гърция, Косово, Сърбия, Черна гора и Македония.

...

«  15 16 17 18 19 20 21 22  » 
Автобои Неделчев