• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

Ретро

С един дъх днес Боби Капев ще загаси 70 свещички на тортата!

Понеделник, 30 Март 2020 | София, RallyXpress
С един дъх днес Боби Капев ще загаси 70 свещички на тортата!

МАКАР И ПОД най-дълбока карантина заради годините, днес на Борис Капев (на снимката), макар и в тесен семеен кръг, ще се наложи на един дъх да загаси 70 свещички върху тържествената домашна торта. Точно така – Боби, Капелини, Професóре-то прекрачва в осмото десетилетие. При това поводът сайта с новините да отбележи този ден не е единствено, защото е юбилея на човек отдал близо 40 години на спорта. Другата причина е, че в историята на БГ- автомобилния спорт, а също и в аналите на световните серии Боби Капев е регистриран заради два факта.

Той се оказа първият и единствен българин, официално...

Вирусът спря и турското Есок, Балкан трофи е преполовено?

Петък, 20 Март 2020 | София, RallyXpress
Вирусът спря и турското Есок, Балкан трофи е преполовено?

ПО-РАНО ДНЕС вечерта, със специален е-мейл до всички заинтересувани страни, спорният координатор в рали-департамента на Международната автомобилна федерация (ФИА) Оливие Стевени информира автомобилната общност, че първият кръг от Балканския Рали Трофей за 2020 г. – Есок Рали, е бил отложен. Това е по решение на Министъра на младежта и спорта на Турция Мехмет Касапоглу.

Причината за отлагането на старта на ралито в Ескишехир е опасността от разпространението на коронавируса и при съседите.

Малкото добро в случая е, че мярката около това правено с турски мерак и традиционна гостоприемност...

М-Спорт Полша представиха новата си Форд Фиеста Рали 4

Вторник, 17 Март 2020 | Краков, прес-бюлетин на М-Спорт
М-Спорт Полша представиха новата си Форд Фиеста Рали 4

КЛОНЪТ на базирания в Довънби Парк британски тим М-Спорт в Полша представи новият Форд Фиеста Рали 4, машина, която бележи яркото развитие на автомобила със сцепление, мощност и скорост. С подобрения навсякъде, Фиеста Рали 4 е първият автомобил, хомологиран по правилата на ФИА Рали 4, които са нови за 2020 г. Най-новото предлагане на задвижване на две колела от M-Спорт Полша носи повече мощност от двигателя на Форд ЕкоБуутс, подобрени предавки, по-добро управление и нов агресивен външен вид.

Актуализациите правят Фиеста Рали 4 най-атрактивният и конкурентен пакет в своята категория.

С това М-Спорт...

Отиде си Денка Драганова, майка на Стефан Драганов

Неделя, 08 Март 2020 | с. Енина, Казанлъшко, RallyXpress
Отиде си Денка Драганова, майка на Стефан Драганов

СЛЕД ДЪЛГО и мъчително боледуване вчера на 84 години се спомина Денка Драганова, майката на лидера на АСК Ефко Рейсинг Тим Стефан Драганов. Една истинска българка, в двора и градината на чиято  къща в Енина всеки един от състезателите и колегите на Стефан Драганов винаги е бил приеман не като гостенин, ако близка рода. Както всички в Енина я знаеха и казваха за нея  - златната женица с огромното добро сърце!

Погребението и последното сбогуване с майката на колегата ни ще е днес от 15:00 ч. на Гробищният парк в селото.

:: Сайтът с новините в българския
автомобилен спорт изказва своите
дълбоки...

На Дракон-а започва зимната „сесия“ по инфраструктурата

Вторник, 17 Декември 2019 | Пловдив, RallyXpress
На Дракон-а започва зимната „сесия“ по инфраструктурата

В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР на трасето край Калояново инж. Христо Стоилов (на снимката) официално „запали“ червените светлини на стартовия семафор и писта Дракон, както се казва, беше зазимена до първите състезания през април. Но не да не си мислите, че работата в комплекса ще спре? Ако в предишните два мъртви „сезона“ и малко преди паузата екипът на Стоилов работеше по трасето, сега времето до април ще е посветено на зимна „сесия“ и работа по инфраструктурата на Дракона. „Чето тук винаги си има работа и никога не се е спирало да се работи“, сочи Стоилов онова, което така или иначе всички знаят.

...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев