• ...ШУМЕНСКОТО ЮБИЛЕЙНО РАЛИ НА ФИНАНСОВ КРЪСТОПЪТ: ОРГАНИЗАЦИЯ И СВЪРШЕНА РАБОТА ГИ ИМА, ЛИПСВАТ САМО ПАРИТЕ...

  • ...М-СПОРТ ОСТАНА С АВТОМОБИЛ ПО-МАЛКО, ХЕЙДЪН ПАДЪН ПРАВИ КАТАСТРОФА В ПЪРВИЯ ТЕСТ ПРЕДИ ФИНЛАНДИЯ...

  • РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

Ретро

Трио наши екипажи и румънец в комшийското Джердап рали

Четвъртък, 12 Септември 2019 | София, RallyXpress
Трио наши екипажи и румънец в комшийското Джердап рали

ТРИ НАШИ екипажа и един румънски, ползващ български лиценз, ще стартират тази събота и неделя в комшийското Джердап Рали, устройвано от сърбите в Долни Миловановац. Пътят към тази надпревара прокара драматично през миналото лято видинският шеф на спринтовото състезание там Иван Иванов-Жико, бракувал своето Субару (виж ТУК) в огнен ад, от който той, и навигаторът му Румен Иванов се отърваха без драскотина.

За второто издание на Джердап Рали в Долни Милановац, освен видинчаните Иван Иванов/Румен Иванов (Жико Моторспорт, Хонда Сивик Тайп R), групата бъде оформена от Мирослав Ангелов/Георги...

Юли Телийски: Доволен съм, това, което искаме се случва

Събота, 31 Август 2019 | Илирска Бистрица, RallyXpress
Юли Телийски: Доволен съм, това, което искаме се случва

ДА, ДОВОЛЕН съм от тренировките – каза късно тази вечер за сайта с новините в българския автомобилен спорт Юли Телийски (на снимката), който завърши съботния квалификационен ден на 3-о място в Дивизия 3 (над 2000 куб. см) в словенското състезание в планинските изкачвания Илирска Бистрица. – Не е много, но навсякъде натискам и съм доволен от резултатите си.“

В този кръг от микс-шампионати (освен европейския – за първенствата на Австрия, Хърватска и Словения – бел. ред.), пилотът на Дунев Рейсинг завърши на трета позиция в Дивизия 3 (над 2000 куб. см) от австрийското първенство, в което Телийски кара с...

Юли Телийски: Трасето на две места напомня за Кюстендил

Събота, 31 Август 2019 | Илирска Бистрица, RallyXpress
Юли Телийски: Трасето на две места напомня за Кюстендил

ДО ЕДИН ЧАС, ако всичко в програмата на словенския кръг Илирска Бистрица, върви по план, Юли Телийски (Мицубиши Лансър Ево 9, на снимката) ще започне своето второ европейско участие за този сезон. „Но преди мен на старта са 180 автомобила и това означава чакане“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилота.

Пилотът на Дунев Рейсинг още при пристигането си и особено днес, по време на бифинга с пилотите, остава силно впечатлен от броят на участниците – 231 автомобила.

„Вчера минаха всички – предполагам, но днес, рано сутринта, имаше отделено време за закъснели, така че и днес може...

Телийски се пуска във втори европейски старт през сезона

Вторник, 27 Август 2019 | Илирска Бистрица, RallyXpress
Телийски се пуска във втори европейски старт през сезона

ВТОРИ СТАРТ на европейски терен, след участието си в австрийското планинско Алтенбах в средата на юли ще направи този уикенд национален шампион в генералното класиране за предишните две години от националното първенството на скоростните планински изкачвания Юли Телийски (на снимката).

Този път пилотът на Дунев Рейсинг, който в Алтенбах бе под български флаг, но с австрийски лиценз, ще стартира в словенския кръг от европейското планинско, но извън класирането за този трофей.

От днес по обед българският шампион е в Илирска Бистрица - малкото градче, което е на 58 км от Любляна и даващо...

Юли Телийски с впечатляваща езда в австрийското Алтенбах

Вторник, 16 Юли 2019 | София, RallyXpress
Юли Телийски с впечатляваща езда в австрийското Алтенбах

В ИЗМИНАЛИЯ уикенд двойният шампион на страната в генералното касиране на планинските изкачвания Юли Телийски (на снимката) беше един от големите отсъстващи от планинско Раховец-Лясковец. Никой от скромната компания над Лясковец дори и не опита да се доближи до рекорда на Телийски от 2018 г.

Въпреки това пилотът на Дунев Рейсинг не пропусна в неделята надвечер да направи каране, с което да напомни – независимо, че чак от Австрия – че скоростта и сигурността, с която е известен у нас, вече е позната и на зрители и негови колеги от първенството на Австрия.

В първия кръг от втората петица...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев