• РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

  • ...ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД С ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПО КАЗУСА С ЛИЦЕНЗИЯТА НА БФАС: ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪР КРАЛЕВ ОСТАВА В СИЛА...

     

  • ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

Анализи

Станков: „Няма вече смисъл, обмислям да… продам колата“

Вторник, 02 Юли 2019 | София, RallyXpress
Станков: „Няма вече смисъл, обмислям да… продам колата“

ТОЧНО В ТОЗИ момент пиша текста за сайта Rally Cars for Sale… Няма никакъв смисъл [да се съсезавам], хвърлих толкова пари за колата (Пежо 208 R2)… няма никакъв смисъл вече…“, каза по телефона за сайта с новините в българския автомобилен спорт Дилян Станков (на снимката), който за свое учудване е крайно неприятно изненадан, че освен неприсъдените точки за ERT, дори не минава през арката с навигатора си Йордан Йорданов и новата си кола, като част от традиционната церемония в Монбат Рали Сливен.

Той е потресен от факта, че редовно приетата му регистрация е валидирана едва за две от трите „игри“ –...

Хари Леков прави повторен дебют край Сините камъни

Събота, 29 Юни 2019 | Сливен, RallyXpress
Хари Леков прави повторен дебют край Сините камъни

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, че не ставаше дума за отбора на Боила Моторспорт, това, че младият му пилот Харалампи (Хари) Леков (на снимката) ще направи първото си голям старт под Сините камъни, можеше да се приеме за чиста доза случайност. Но след като българският студен е в листата на заявените за Монбат Рали Сливен точно година, след като за първи път седна зад волана на „деветката“ на БАМС именно в Сливен и в планинско Българка, това означава точно премерен ход. Защо именно тук, отговорът ще търсим днес от менторите на пилота баща и син Илиеви.

„Да, първото ми истински голямо рали“ – потвърди за сайта с...

Бенчев отказан от „дъждовен“ тест на трасето Сапарева баня

Четвъртък, 27 Юни 2019 | Сливен, RallyXpress
Бенчев отказан от „дъждовен“ тест на трасето Сапарева баня

ДЕЙСВАЩИЯТ в момента шампион на гр. Е Калин Бенчев (на снимката) е принуден от проливен дъжд да започне участието си в Монбат Раби Сливен, без да е наясно дали подготвеният от пилота автомобил – Субару Импреза WRX N14, е в достатъчно добра „кондиция“ за втория тур от националното първенство. Така планираните за вчера тестови километри, които Бенчев планира да направи на самолетната писта край Сапарева баня се провалят и пилотът е принуден направо да отпраши към Сливен за началото на опознавателните обиколки в Монбат Рали Сливен.

„Опитахме се да изчакахме известно време да намалее дъжда, но не...

Дилян Станков сменя пушката, но пак залага на французойка

Сряда, 26 Юни 2019 | Сливен, RallyXpress
Дилян Станков сменя пушката, но пак залага на французойка

ПИЛОТЪТ на сливенския клуб Булсим Дилян Станков (на снимката) е човек традиционалист, ревностен привърженик на френските марки. Какво по-добро потвърждение на това, че след една празна година, при третата смяна на „пушката“, той смени класа от RC3 с RC4, но отново залага на френското качество. След като в кариерата си Станков тръгна от „саксофон“, допреди година бе зад волана на Рено Клио, за да се спре за този сезон на добилото особена опреди две популярност Пежо 208 R2. „Свършихме с тестовете, сега оправяме дреболиите“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт сливналията.

Колата...

Благодарение на МСАкадемия Астра Рейсинг – пак е в играта

Вторник, 25 Юни 2019 | София, RallyXpress
Благодарение на МСАкадемия Астра Рейсинг – пак е в играта

ЕКИПАЖЪТ Кирил Тодоров (на снимката) и неговият навигатор Георги Аврамов от менажирани от Катя Стратиева са обратно в играта, след като изпуснатия десен завой в рали България ги прати извън трасето и Астра Рейсинг преработи плановете си за участие в ERT – зона Балкани. „Сега вече всичко е завършено по ремонта, благодарение на Пепи Гьошев и Мотор Спорт Академията в Твърдица“, обясни за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът. Подготовката на екипажа за старта на Монбат Рали Сливен завърши с тестове с. Баня.

Доброто за екипажа, което идва с бедата в България е, че за щастие на...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев