• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Увеличават с 48 часа времето за заявки в Раховец-Лясковец

Вторник, 07 Юли 2020 | Велико Търново, RallyXpress
  • обновена
Увеличават с 48 часа времето за заявки в Раховец-Лясковец

ЛАДА СЕ ВРЪЩА В ИГРАТА

ЗА РАЗЛИКА от шуменското състезание, над Лясковец този уикенд ще стартират и общо 7 лади (виж предварителния стартов списък), 5 от които ще бъдат класирани единствено за шампионата Купа Лада. Две други са в клас НС5.

Lada

ОТ ДНЕС сутринта, със свой Бюлетин №1, дирекцията на втория старт от първенството в планинските изкачвания – Раховец-Лясковец-(факсимилето виж по-долу), увеличава срокът за подаване на заявки с допълнителни 48 часа.

Бюлетинът на СККА Етър рейсинг е качен и на официалния портал на АФБ (виж ТУК), поместен е в информационната секция, съдържаща документите за втория кръг от скоростния шампионат в планинските изкачвания, което е тази събота и неделя.

В бюлетинът се казва следното:

„Поради така създалото се възприятие сред пилотите и клубовете след планинско изкачване Шумен 2020, а именно, че заявките се подават до сряда без глоба, ръководството на  планинско изкачване Раховец-Лясковец 2020 реши да удължи срока за подаване на заявките до 24часа на 08. 07. 2020 г. - сряда без налагане на глоби.“

Според допълнителният правилник на състезанието, предварително обявеното време до затварянето на „прозореца“, бе вчера в полунощ.

Както показва седемгодишната история на тази надпревара, в нея присъстват предимно пилотите, ангажираните в планинското първенство и рядко броят на автомобилите под Лясковец е повече от 39 (2018 г.).

2020 GOR Bul 1
ФАКСИМИЛЕ от бюлетина на дирекцията на планинско Раховец-Лясковец.

Приблизително между 30 и 35 заявки очакват в дирекцията, както и такива пилоти, които ще използват планинското като тестов полигон преди рали Твърдица-Елена, което е на следващия уикенд.

В случая това са защитаващият победата си от миналата година тук Мирослав Ангелов (Шкода Фабия R5 Ево) и младият панагюрски пилот Денис Станчовски (Пежо 208 R2)

„Да, защо да не се публикува предварителният списък, след официалното време, преди удължаването на срока, изчете тази нощ? – мотивира се Димитър Стефанов. – Ако има корекции ще ги направим, ако не – това ще остане и финалния вариант…“


Увеличават с 48 часа времето за заявки в Раховец-Лясковец

ПРЕДВАРИТЕЛНИЯТ списък на заявените за участие пилоти в Раховец-Лясковец.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев