• ...ЕФЕКТЪТ НА ДОМИНОТО ПРОДЪЛЖАВА: КАКТО СЕ И ОЧАКВАШЕ ТВЪРДИЦА-ЕЛЕНА -ОТЛОЖЕНО, В ПАНАГЮРИЩЕ ВИСЯТ 90 НА СТО...

     

  • ...ТЪРНОВСКИЯТ ЕТЪР РЕЙСИНГ ТИМ ГОТОВ С ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ СПИСЪК НА ЗАЯВЕНИТЕ ПИЛОТИ ЗА УИКЕНДА НАД ЛЯСКОВЕЦ...

  • ...ИЗВЪНРЕДНО! ШУМЕН АУТО СПОРТ С ЛИЧНА ПОКАНА ДО СТОЕВ ЗА УЧАСТИЕ В ПЛАНИНСКОТО ОТ ИМЕТО НА ШУМЕНЦИ...

Състезанието на писта София директно по русенската TV-N

Четвъртък, 15 Август 2019 | София, RallyXpress
Състезанието на писта София директно по русенската TV-N

КАК ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ
СЪСТЕЗАНИЕТО КРАЙ
ГЕРЕНА ПРЕЗ УИКЕНДА

2019 RUS tv TVN
ЗА НЕДЕЛНЯ старт в TV-N са направили специален клип, с който промотира – по думите на телевизията – „най-зрелищното събитие на 2019“ (виж ТУК). За отбелязване е, че в историята на тази дисциплина русенските телевизионери спокойно могат да претендират за абсолютното лидерство и то не само заради седемте сезона, отделени на домашното състезание, но и заради факта, че са първите, излезли извън своя регион и стъпили на софийски терен.

НЕДЕЛНИТЕ стартове на трите серии от третия кръг в националното първенство на писта и затворен маршрут – София 2019, ще бъдат излъчени директно от русенската TV-N.

От 2012 г. насам телевизията неизменно отразява русенския старт от първенството, а професионално подготвеното и добре поднесено на зрителите състезание от последната седмица на юни, се приема от екипа на TV-N като едно от най-гледаните предавания за първата половина на годината.

На линка ТУК можете да проследите
първите 79 минути от директното
излъчване на надбягването в Русе

В този смисъл, напълно логично, след като организатор на столичния старт е софийският филиал Русе Кар Моторспорт, да излъчва и неделното състезание край стадион Георги Аспарухов.

„Да видим, но мисля, че предаването от София ще е по-добро – каза днес за сайта с новините в българският автомобилен спорт продуцента на предстоящото излъчване Йоана Ангелова. – Ще имаме доста нови неща, смятаме да ги поднесем по по-различен начин, а и този път коментаторът (Георги Иванов – бел. ред.) ще е професионален.“

Състезанието на писта София директно по русенската TV-N

стоп-кадър от излъчвнето на tv-n
"ЛЕТЯЩОТО ОКО" НАД МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО… С телевизионната камера от дрона зрителите на TV-N можеха да видят всеur критичен момент на пистата в Русе през юли.


За RallyXpress Йоана Ангелова разкрива част от техническата страна на предстоящото предаване: две стационарни камери, пет – подвижни и по-дълго полетно време за снабдения с камера дрон, с който картината от русенското трасе имаше доста различно от стандартите измерение.

„Едно от нещата, които ще пробваме за първи път е да имаме камера и в боксовете, чрез която да можем да предадем и атмосферата на състезанието извън самата писта“, допълва продуцента.

2019 RUS TVN results

стоп-кадър от излъчвнето на tv-n
И С КЛАСИРАНЕ НА ЕКРАНА… Финалът на всяка една от трите шампионатни серии и трите отделни купи беше допълнен от класирането на първите десетима пилоти.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев