• ...НЯМА ДА ИМА КУАТРО АВТОМОБИЛИ В СТАРТА НА ВТОРИЯ СПРИНТ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ КРАЙ ИХТИМАН ТОЗИ УИКЕНД...

  • ... ФИНАЛЪТ НА ПЪРВЕНСТВОТО НА ЗАТВОРЕН МАРШРУТ И ПИСТА В БУРГАС С ЕДИН ЛАКЪТ ЛИСТ ОТ ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ...

  • ...ПРОЩАВАНЕТО С АЛЬОША МАРКОВ - УТРЕ ОТ 11:00 Ч. В РИТУАЛНАТА ЗАЛА НА ЦЕНТРАЛНИЯ ГРОБИЩЕН ПАРК НА СОФИЯ...

Станков вече в Сърбия, залага на… „риск печели-риск губи“

Сряда, 25 Септември 2019 | Сливен, RallyXpress
Станков вече в Сърбия, залага на… „риск печели-риск губи“

ОТ ТАЗИ НОЩ сливенският екипаж Дилян Станков (на снимката) и навигаторът му Йордан Йорданов са… във Врънечка Баня! Само часове, след като на пилотът, на когото вчера по спешност се наложи да мине през ръцете на рехабилитатор заради обострилата се дискова херния (или силно прещипан гръбначен нерв – бел. ред), двамата с навигатора пресичат границата при Калотина! „Доста по-добре съм, само малко не усещам левия как от бедрото нагоре“, заяви преди да поеме риска за участие в Сърбия пилотът на Булсим.

Виновникът Станков да е изваден от лазарета и за часове формата му да е подобрена значително е сливенският пилот Стефан Желязков, който среща Дилян и рехабилитаторът в ранните часове на след обеда вчера.

Няколко часа по-късно Станков и Йорданов палят към Врънечка Баня, където днес или утре ще пристигне останалата част от екипа на състезателите.

„Дълго време му бях „в ръчичките“, само с лявото ми стъпало, където натискаше различни точки, той [рехабилитаторът] се занимава около 40 мин. А, да, и вече съм с ластичен колан на кръста…“

Ясно е, че в тази несигурна здравословна кондиция, Дилян Станков залага на още по-несигурната формула „риск печели – риск губи“.

В момента Станков е на 2-о място в RC4, изоставайки от временния лидер в класа Никола Мишев (БАМС) с 6.2 т. – 79.2:73.0 и титлата изглежда колкото близка, толкова и привлекателна за пилота и витрината на сливенския Булсим.

Въпросът е дали това си заслужава, след като е ясно, че Станков едва ли ще раздава същата онази „газ“, с която обикновено е познат на фенове и съперници.

Станков вече в Сърбия, залага на… „риск печели-риск губи“

снимка за rallyxpress: драгомир петров/apix
ТРУДНО СРЪБСКО РАЛИ… Това предстои на пилота на Булсим Дилян Станков, който пое риска вместо лечебница през уикенда да кара във финала на шампионата във Врънечка Баня

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев