• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Всички доволни от двата дни на семинар за авто-кроса ’20

Неделя, 23 Февруари 2020 | Троян, RallyXpress
Всички доволни от двата дни на семинар за авто-кроса ’20

ПРЕДИ ДЕН в хотел Троян Плаза завърши своята работата предсезонния семинар за дисциплината авто-крос, среща, която е целяла да запознае в детайли и да разясни на участващите автомобилни спортни кубове в секция от бензиновите спортове регулациите на новата спортна наредба. В двудневната работна среща на клубовете – всяка от двете „сесии“ от по около 4 работни часа – е била организирана от Автомобилна федерация на България (АФБ) и е един от поредицата работни митинга в комисиите останалите дисциплини, проведени до момента.

В срещата на клубовете в хотел Троян Плаза са взели участие генералният секретар на АФБ Калоян Станчев, председателя на техническата комисия Елвис Георгиев, председателя на комисия Авто-крос Румен Костадинов, както и председателя на комисията за Рали-крос Васил Кубадинов.

Според информации, получени от участвалите в срещата, основните акценти в нея са били тези около безопасността в състезанията, както и използваните седалки, каски, колани, състезателно бельо.

Всички доволни от двата дни на семинар за авто-кроса ’20

снимка за rallyxpress: васил кубадинов
РАЗЯСНЕНИЯ ОТ ПЪРВА РЪКА… Председателят на техническата комисия на АФБ Елвис Георгиев обяснява пред участниците в семинара промените, които федерацията е направила за сезон 2020 г., стараейки максимално се да се доближи до регулациите и изискванията на ФИА за дисциплината.


Отбелязва се фактът, че за предстоящия сезон регулативната база на спортната Наредбата на АФБ е приобщена максимално до правилата и изискванията на международната федерация за новия сезон в тази дисциплина.

:: Коментира генералният секретар на АФБ Калоян Станчев:

„Мисля, че всички останаха доволни от свършеното в Троян, както и от резултатите след този семинар, както и от решенията на обсъжданите въпроси, които бяха засегнати от всички клубове, развиващи дисциплината…“.

2020 AVCros 002

снимка за rallyxpress: васил кубадинов
АУДИТОРИЯТА от представителите на автомобилните клубове в страната, които развиват авто-кроса.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев