• ...ОТ ДНЕС ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ И ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОН, ВИЖТЕ ПРИ КАКВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЕ СТАВА ТОВА...

     

  • ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

Новините

Един екипаж отпада от старта в рали-спринта край Ихтиман

Петък, 18 Октомври 2019 | София, RallyXpress
Един екипаж отпада от старта в рали-спринта край Ихтиман

СЪСТЕЗАВАЩИТЕ се под флага на АСК Стара Загора Цветомир Русев-Вюрта (на снимката) и Иван Данков отпадат от заявките за старта на втория спринт в шампионата този уикенд край Ихтиман. Причината е колкото прозаична, толкова и със стар корен – двигателят на тяхното Сузуки Суифт, който продължава да блокира екипажа вече в трето поредно състезание.

„Проблеми с мазането на двигателя – най-общо казано – обяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт Вюрта. – С подръчни средства не можахме да направим нищо…“

Проблемът „цъфнал“ на пистата Дракон, когато в края на миналия уикенд двамата...

Два екипа работят под пара, от финала Станков - по лекари

Четвъртък, 17 Октомври 2019 | София, RallyXpress
Два екипа работят под пара, от финала Станков - по лекари

ЕДИНИЯТ от много основни преимущества на рали-спринта – късата предстартова програма – сега идва дюдеш за два от заявените за Ихтиман екипажи. И в двата тима – на сливналията Дилян Станков, и на Денис Станчовски (два от шестте Пежо 208 R2, които се очакват на Мухово – бел. ред.), ликвидират последиците от участията си в Сърбия Рали. И ветеранът, и панагюрският младеж (на снимката) навреме получиха доставката на резервните части, за да излекуват „травмите“ по колите си, след излизанията от трасетата край Врънечка Баня миналия месец.

„Добре е, че пораженията не бяха големи, а и ако беше за старт на...

Стратиева търси навигатор за тестови километри на Ихтиман

Понеделник, 14 Октомври 2019 | София, RallyXpress
Стратиева търси навигатор за тестови километри на Ихтиман

ТРИНАДЕСЕТ години, след като на класическата Мухово Екатерина Стратиева (на снимката) стартира в първия си скоростен етап, този уикенд на примата в българския рали-спорт предстои да се върне отново там, където през 2006 г. на втория състезателен километър от Виктори Рали София е била готова да слезе от автомобила.

Това е първото от общо 102 ралита, които Стратиева като цифра трябва да закръгли във финала на еврошампионата – Унгария (8/11 ноември).

„Съвсем сериозно, бях готова да се откажа от ралитата – каза днес за RallyXpress Стратиева обявявайки, че този уикенд тя ще се присъедини като втори екипаж за...

Интригите намаляват - Стан. Владимиров дори не тръгнал!

Петък, 27 Септември 2019 | Варна, RallyXpress
Интригите намаляват - Стан. Владимиров дори не тръгнал!

Както научи RallyXpress днес късно вечерта, от три предвидими интриги в шампионата останаха само две! (виж ТУК) Пилотът на варненския Флат-аут Станислав Владимиров (на снимката) е останал блокиран у дома и дори не е потеглил към границата, за участието си в 52-ото Сърбия Рали. Владимиров и неговият навигатор Чавдар Събев бяха основните съперници и претенденти за първите места в най-важната, след генералното класиране група – 2WD. Двамата се намираха ва втора позиция, само на 26.4 т. от лидерите Антон Титов/Динко Георгиев (Мегапорт Рейсинг).

Отделно двамата конкурираха за първото място същите съперници и...

Станков вече в Сърбия, залага на… „риск печели-риск губи“

Сряда, 25 Септември 2019 | Сливен, RallyXpress
Станков вече в Сърбия, залага на… „риск печели-риск губи“

ОТ ТАЗИ НОЩ сливенският екипаж Дилян Станков (на снимката) и навигаторът му Йордан Йорданов са… във Врънечка Баня! Само часове, след като на пилотът, на когото вчера по спешност се наложи да мине през ръцете на рехабилитатор заради обострилата се дискова херния (или силно прещипан гръбначен нерв – бел. ред), двамата с навигатора пресичат границата при Калотина! „Доста по-добре съм, само малко не усещам левия как от бедрото нагоре“, заяви преди да поеме риска за участие в Сърбия пилотът на Булсим.

Виновникът Станков да е изваден от лазарета и за часове формата му да е подобрена значително е...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев