• ...ОТ ДНЕС ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ И ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОН, ВИЖТЕ ПРИ КАКВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЕ СТАВА ТОВА...

     

  • ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

Новините

След една година на почивка Дряново се връща на терена

Сряда, 20 Ноември 2019 | Дряново, RallyXpress
След една година на почивка Дряново се връща на терена

РАЛИ СПРИНТЪТ в Дряново ще се върне в шампионатните надпревари на България още от идния автомобилен сезон, след като по чисто строителни причини неговото провеждане през тази година беше отказано.

Това научи сайтът с новините в българския автомобилен спорт от свои източници в градчето, където вчера се е състояла среща на организаторите с новоизбрания кмет на града Трифон Панчев.

Източникът на RallyXpress допълнително информира, че за сезон 2020 рали спринтът в града ще бъде организиран от местен дряновски клуб, използвайки опита и рутината на експертите от габровския екип, който преди 4 години...

До идния петък ще работят по първия етап на спринт Бургас

Четвъртък, 14 Ноември 2019 | Бургас, RallyXpress
До идния петък ще работят по първия етап на спринт Бургас

НА УЧАСТЪК от около 500 метра на 7-километровото трасе Росенец (то се бяга нари пъти в спринта в Бургас) до идният петък ще има строителни работи, а този участък ще е и нещо като „макадамово“ добавка на иначе целия асфалтов финал на шампионата.

„За опознаването на трасето в събота обаче работата там ще бъде спряна и участъкът ще бъде валиран изцяло“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт Стефан Чолаков, който е наблюдател на АФБ за последното от сезона състезание.

Гаранциите за това сливналията е получил на място вчера, когато е била направена последната организационна среща...

Фамилия Христозови оправиха техниката, остават… децата

Четвъртък, 14 Ноември 2019 | Пловдив, RallyXpress
Фамилия Христозови оправиха техниката, остават… децата

ЗА ПЛОВДИВСКИЯ екипаж на BRC България Петър и Теменужка Христозови (на снимката, Хюндай i20) краят на спринтовото първенство е особено важен: в Бургас фамилията трябва да защитава титлите си в RC5 от миналата година и от 2016, както и победата, останала без шампионско звание (третият провален шампионат – бел. ред.) от 2017 г. „А-а-а, в Бургас сме – гаранция!, обяви за RallyXpress Петър Христозов. – Днес-утре пращаме заявката за участие.“ Допреди десетина дни обаче пилотът говореше за бургаското състезание не без уговорки…

При това не с обичайните пилотски уточнения  от сорта „… ами ще видим“, „…дано...

Няма да има дъги разходки за публиката в последния спринт

Вторник, 05 Ноември 2019 | Бургас, RallyXpress
Няма да има дъги разходки за публиката в последния спринт

ЗРИТЕЛИТЕ на последното от състезанията в шампионата по рали спринт в Бургас (23/24 ноември) могат да са сигурни, че близо 4-килочетровият преход от полицейския „стоп“ към старта на етапа Мухово в ихтиманския спринт в никакъв случай няма да се повтори.

„И на двете трасета, които формират петте скоростни етапа в Бургас сме предвидили това – каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт Стефан Чолаков, който е наблюдателят на АФБ за последния старт от годината.

„Вчера с домакините от Бургас отново минахме през двете трасета и подбрахме местата на ЧК и Старт така, че феновете да са...

Тодоров/Аврамов: първи 20 км тестове на новата за тях 208 R2

Петък, 18 Октомври 2019 | София, RallyXpress
Тодоров/Аврамов: първи 20 км тестове на новата за тях 208 R2

ЕДИН ДЕН ПРЕДИ началото на описването на скоростния етап Мухово (15.36 км) от рали спринт Ихтиман, екипажът на Астра Рейсинг Кирил Тодоров (на снимката) и регулярният му навигатор в националните първенства Георги Аврамов, доволни потриват ръце.

Причината – задоволството, което и пилот, и навигатор имат, след като край с. Бяла, Твърдишко, екипажът и екипът на Петър Гьошев, който ще ги обслужва технически през този уикенд, са направили първите 20 тестови километри.

„Добре, много добре! Изключително съм доволен от теста – каза късно в петък вечер Киро Тодоров. - Колата е уникална, но имам много...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев