• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

Още от втория спринт Ихтиман с румънско участие в заявките

Сряда, 14 Октомври 2020 | София, RallyXpress
Още от втория спринт Ихтиман с румънско участие в заявките

СЛЕД КАТО в началото на септември спринта в Дряново добави още един национален флаг при церемонията по откриването – на Румъния, сега екипажът на АС Монте Карло 1936 Тудур Патрутою и навигаторът му Арнолд Кайтану (Пежо 106 Рали), ще се пуснат във второто издание на рали спринта в Ихтиман.

Така и трите спринтови състезания тази година, макар и със скромно румънско-сръбско присъствие (от Жико М-Спорт гарантираха, че във види ще има комшийски екипажи – бел. ред.), ще отбележат пълен сезон и с чуждо участие.

Списъкът на заявките, оригиналният
вариант на който вече е качен на сайта
на състезанието и...

Спринтът в Ихтиман е заложен като успешен старт още в 2019

Петък, 09 Октомври 2020 | София, RallyXpress
Спринтът в Ихтиман е заложен като успешен старт още в 2019

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА година Ихтиман ще бъде домакин на старт от националното първенство и то на състезание от спринтовата дисциплина, която за 7 поредна година е в листата на националната автомобилна власт. Въпреки усилията през всички тези сезони и намеренията финансово най-изгодният, но и силно атрактивен вариант на ралитата, а спринтът все още е „нестабилен“.

През миналата година, благодарение на настойчивостта на Калоян Станчев, в местната власт в Ихтиман се реши на експеримент и той се оказа печеливш.

Колоната на шампионата ще спре в града за втория си старт от сезона идният уикенд – 17/18...

Завръзката става по-тегава, решенията остават за неделя

Събота, 03 Октомври 2020 | от Страшо Димов, Врнячка Баня
Завръзката става по-тегава, решенията остават за неделя

ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ ще преразгледам стратегията си във втората част на Сърбия Рали“ – каза по време на сервизната зона двукратният шампион на страната и лидер в първенството преди утрешния финален ден Мирослав Ангелов (Мегапорт Рейсинг, Шкода Фабия R5 Ево, на снимката).

След първите три отсечки на съботата Миро Ангелов изостава от водача и миналогодищен победител в Сърбия Рали Душан Боркович (също с Шкода Фабия R5 Ево) с 66.4 сек.

Тази обезкуражителна разлика е причината българинът да гледа не към първото място във Врнячка Баня, а за запазване на комфортната за момента дистанция с Йордан Атанасов...

Дъжд, кал и много фракция в първия ден на опознаване

Четвъртък, 01 Октомври 2020 | Врънечка Баня, RallyXpress
Дъжд, кал и много фракция в първия ден на опознаване

В КРАЯ НА ПЪРВИЯ от двата дни, определени за опознаване и описване на 12-те скоростни етапа на Сърбия Рали, най-краткото определение е: тежък и дълъг ден. Така го определи навигаторът на Мегапорт Рейсинг Георги Гаджев .

Пловдивчанинът дори отбеляза специално, че вчерашните му очаквания са се оказали стопроцентово верни.

„Във високите части, където са разположени специалните [етапи] днес валя дъжд и както предположих, имаше не само влага, но и много кал и фракция, извадени по завоите- казва Гаджев (на снимката)

„Онова, което не можех да предвидя бе, че има извадена още отсега, много фракция за...

Финалът на сезон 20 в Сърбия М. Ангелов срещу Й. Атанасов

Вторник, 29 Септември 2020 | София, RallyXpress
Финалът на сезон 20 в Сърбия М. Ангелов срещу Й. Атанасов

ВЪВ ВТОРИ пореден сезон на българския рали-шампионат, финалът на първенството ще бъде със Сърбия Рали този уикенд в Врънечка Баня. След два старта в шампионата до момента – ралитата Твърдица-Елена и Стари столици, двукратният шампион в дисциплината за последните две години – Мирослав Ангелов (на снимката, Мегапорт, Шкода Фабия R5 Ево) е лидер в класирането.

Любопитното повторение със сезон 2019 е, че сега титулярът на търновския АСК и водач в общото класиране до момента се изправя в Врънечка Баня срещу действащия вицешампион Йордан Атанасов (АРТ Моторспорт, Мицубиши Лансър Ево 9), от който по...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев