• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

Няма да стартирам, решението на Стоянов нелогичлно: Царски

Неделя, 25 Октомври 2020 | Благоевград, RallyXpress
Няма да стартирам, решението на Стоянов нелогичлно: Царски

НЯМА ДА СТАРТИРАМ в състезанието днес!“ – категорично заяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт Илия Царски (на снимката) допълвайки, че екипът събира техниката и ще се прибират в Панагюрище.

Причината за отказа на пилота от старта е неговото несъгласие с решението на спортния директор на финала в Благоевград Георги Стоянов по повод на дисквалификацията на Васко Въжаров.

Както писа вчера вечерта RallyXpress, състезателят на Грийн Фокс Моторспорт бе дисквалифициран за нередовно гориво (виж ТУК), след което, със свое решение спортният директор определи днес да допусне Васко...

Събота: Въжаров декласиран, интересното ще бъде в неделя

Събота, 24 Октомври 2020 | Благоевград, RallyXpress
Събота: Въжаров декласиран, интересното ще бъде в неделя

ОЩЕ С ПЪРВАТА си поява в планинския шампионат тази година, мултишампионът на страната в планинските изкачвания Илия Царски (Автоцар, Мицубиши Лансър Ево 9) спечели първата от трите квалификации на финалния благоевградски старт.

Очевидно възелът в самото начало беше троен и към Царски се добавяха имената на Васко Въжаров (Грийн Фокс МС, Опел Астра), Пламен Камбуров (Ел-Ви Ауто Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 9) – и тримата без амбиции за шампионското подреждане в общото класиране.

Но и тримата с една и съща амбиция – да покажат онази скорост между Еленово и финала на Делвино, заради която...

Трескава работа за финалите, но без 3 кандидати за титлите

Четвъртък, 22 Октомври 2020 | Благоевград, RallyXpress
Трескава работа за финалите, но без 3 кандидати за титлите

ВЪПРЕКИ „КОРОНАТА“ и след местните избори в града, макар и в необичаен есенен вариант, дойде времето да благоевградския планински старт. При това не като откриващ, а като вариант, финализиращ сезона на „планинарите“. Така че от три дни по трасето към Делвино трафикът е необичайно наситен с автомобили.

Те не бързат нагоре, докато шофьорите им внимателно оглеждат завои, превали и критичните точки по трасето от 3.880 км. На масата са шест индивидуални титли плюс клубният шампионат за объркания сезон 20-20.

Най-големия километраж към Делвино за тези дни е на претендентът едновременно и за титлата...

Извънредно! Отказват Серес, трима от шампионите са ясни

Понеделник, 19 Октомври 2020 | София, RallyXpress
Извънредно! Отказват Серес, трима от шампионите са ясни

ПЛАНИРАНАТА писта Диамо, организирана от благоевградския автомобилен клуб на комплекса на гръцката писта Серес (11/15 ноември) отпада от програмата за сезона на шампионата на затворен маршрут.

За промяната съобщи днес в ранния след обед лично председателят на Комисия Затворен маршрут Валентин Бонев (на снимката).

„Казвам това, след официален разговор с Георги Стоянов, който е организаторът на това състезание. Предстои официалното обявление да бъде изпратено от него и публикувано на страницата на федерацията“, заяви Бонев.

Отказът от гръцкия вариант в българския пистов шампионат е за...

Румънците са аут от Ихтиман, навигаторът е под карантина

Събота, 17 Октомври 2020 | Ихтиман, RallyXpress
Румънците са аут от Ихтиман, навигаторът е под карантина

РУМЪНСКИЯГ ЕКИПАЖ Тудур Патрутою и неговият навигатор Арнолд Кайтану няма да стартират в утрешното начало на второто състезание от шампионата в тази дисциплина в Ихтиман.

Причината е, че Кайтану от два дни е под карантина заради контакти с хора, заразени с COVID-19q, така че екипажът на румънския АС Монте Карло 1936 изобщо не е потеглял към България.

Преди началото на техническия преглед днес след обед се знаеше също, че в сервизния парк не е и Хонда-та вицешампионката за 2019 г. в 2WD и най-бърза дама сред българските автомобилни състезателки – Диана Стоянова, като за отсъствието на...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев