• ...ОТ ДНЕС ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ И ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОН, ВИЖТЕ ПРИ КАКВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЕ СТАВА ТОВА...

     

  • ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

Новините

Федерацията прави ремонта, датите тепърва ще бъдат ясни

Понеделник, 25 Май 2020 | София, RallyXpress
Федерацията прави ремонта, датите тепърва ще бъдат ясни

ПРЕДВАРИТЕЛНАТА информация, с която сайтът с новините в българския автомобилен спорт разполагаше преди дни, днес се потвърди сто на сто от хора, участвали в срещата на комисиите на Автомобилна федерация на България (АФБ) и управата на сдружението.

За предполагаемото събиране
порталът RallyXpress писа преди
три дни (може да видите ТУК)

Срещата, която се очакваше и че ще се състои веднага след края на празниците, е била днес.

Това е било близо 4-часова дискусия в централата на автомобилната спортна власт на бул. Тодор Каблешков, в резултат на което първоначалният вариант на календарите на отделните...

До дни Вайбър сбира шуменци за трето обсъждане на датите

Вторник, 19 Май 2020 | София, RallyXpress
До дни Вайбър сбира шуменци за трето обсъждане на датите

В СЛЕДВАЩИТЕ няколко дни оперативната група на АСК Шумен Аутоспорт, организатор на първия кръг от планинското първенство, ще се събере, за да направи трето по ред пренареждане на датите за шуменския старт.

След въвеждането на извънредното положение около коронозаразата, Шумен Аутоспорт направи две поредни преразглеждания на първоначалните дати (11/12 април), като първото възможно предложение за старт бе определено (в зависимост от социалните и санитарни мерки – бел. ред.) за средата на май, а след въвеждането на изискванията около новата обстановка – за по-късно през лятото.

„Няма смисъл да...

Дракона чукна шейсетачката! Да илядиш, Христо Стоилов!

Вторник, 12 Май 2020 | София, RallyXpress
Дракона чукна шейсетачката! Да илядиш, Христо Стоилов!

ДНЕС, ЗАРАДИ короновирусните ограничения, Христо Стоилов (на снимката), познат повече като Ицо Дракона, ще отбележи началото на седмата десетка в своята биография с най-тесен кръг – с жена си Дора, с двете щерки, двамата зетьове и унуците. Но така трябва в такива трудни и превратни дни, а и когато става дума за 60 години, след която тръгваш към следващата кръгла годишнина. Човек просто да не повярва, че този агресивен, макар и прошарен мустак и все още по рокаджийски развяващите посребрени кичури (сега китарата се вади единствено от дъжд на вятър) са на един почетен кандидат пенсионер.

Е, точно...

Гергьовден е, негласен празник на автомобилнините пилоти

Сряда, 06 Май 2020 | София, RallyXpress
Гергьовден е, негласен празник на автомобилнините пилоти

ДНЕС Е Гергьовден, Ден на храбростта, обявен официален български празник е още по времето на княз Александър Батенберг. Но този ден спокойно може да се смята и за негласния празник на автомобилните състезатели на страната. Не, техният не може да бъде Спасов ден, когато празнуват шофьорите! Точно днес е денят, който е най-точно свързан със състезателите в бензиновите спортове. Не само заради храбростта им, или защото всички са от храбрец нагоре, или защото са и също толкова смели, или защото всеки един от тях е готов да даде мило и драго, за да бъде Победоносец!

Народната дума казва: от кал да си,...

ВАС 3-членка: Жалбата на БФАС отхвърлена и я глобява 500 лв.

Четвъртък, 12 Март 2020 | София, RallyXpress
ВАС 3-членка: Жалбата на БФАС отхвърлена и я глобява 500 лв.

ДНЕС НА ОФИЦИАЛНИЯ портал на Върховния Административен Съд (ВАС) бе публикувано решението на тричленния състав (Ваня Анчева – председател и членовете Даниела Мавродиева и Полина Богданова) по жалбата на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС), внесена срещу решението на Министър Кралев и неговата заповед от 18 април 2019 г., на базата на която заповед той отнема лиценза на БФАС за извършването на дейността автомобилен спорт на територията на страната. Пълният текст, публикуван на страницата на Върховния административен съд (ВАС) може да видите на линка ТУК.

В преамбюла на документа...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев