• ...НЯМА ДА ИМА КУАТРО АВТОМОБИЛИ В СТАРТА НА ВТОРИЯ СПРИНТ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ КРАЙ ИХТИМАН ТОЗИ УИКЕНД...

  • ... ФИНАЛЪТ НА ПЪРВЕНСТВОТО НА ЗАТВОРЕН МАРШРУТ И ПИСТА В БУРГАС С ЕДИН ЛАКЪТ ЛИСТ ОТ ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ...

  • ...ПРОЩАВАНЕТО С АЛЬОША МАРКОВ - УТРЕ ОТ 11:00 Ч. В РИТУАЛНАТА ЗАЛА НА ЦЕНТРАЛНИЯ ГРОБИЩЕН ПАРК НА СОФИЯ...

Новините

Два екипа работят под пара, от финала Станков - по лекари

Четвъртък, 17 Октомври 2019 | София, RallyXpress
Два екипа работят под пара, от финала Станков - по лекари

ЕДИНИЯТ от много основни преимущества на рали-спринта – късата предстартова програма – сега идва дюдеш за два от заявените за Ихтиман екипажи. И в двата тима – на сливналията Дилян Станков, и на Денис Станчовски (два от шестте Пежо 208 R2, които се очакват на Мухово – бел. ред.), ликвидират последиците от участията си в Сърбия Рали. И ветеранът, и панагюрският младеж (на снимката) навреме получиха доставката на резервните части, за да излекуват „травмите“ по колите си, след излизанията от трасетата край Врънечка Баня миналия месец.

„Добре е, че пораженията не бяха големи, а и ако беше за старт на...

Стратиева търси навигатор за тестови километри на Ихтиман

Понеделник, 14 Октомври 2019 | София, RallyXpress
Стратиева търси навигатор за тестови километри на Ихтиман

ТРИНАДЕСЕТ години, след като на класическата Мухово Екатерина Стратиева (на снимката) стартира в първия си скоростен етап, този уикенд на примата в българския рали-спорт предстои да се върне отново там, където през 2006 г. на втория състезателен километър от Виктори Рали София е била готова да слезе от автомобила.

Това е първото от общо 102 ралита, които Стратиева като цифра трябва да закръгли във финала на еврошампионата – Унгария (8/11 ноември).

„Съвсем сериозно, бях готова да се откажа от ралитата – каза днес за RallyXpress Стратиева обявявайки, че този уикенд тя ще се присъедини като втори екипаж за...

Интригите намаляват - Стан. Владимиров дори не тръгнал!

Петък, 27 Септември 2019 | Варна, RallyXpress
Интригите намаляват - Стан. Владимиров дори не тръгнал!

Както научи RallyXpress днес късно вечерта, от три предвидими интриги в шампионата останаха само две! (виж ТУК) Пилотът на варненския Флат-аут Станислав Владимиров (на снимката) е останал блокиран у дома и дори не е потеглил към границата, за участието си в 52-ото Сърбия Рали. Владимиров и неговият навигатор Чавдар Събев бяха основните съперници и претенденти за първите места в най-важната, след генералното класиране група – 2WD. Двамата се намираха ва втора позиция, само на 26.4 т. от лидерите Антон Титов/Динко Георгиев (Мегапорт Рейсинг).

Отделно двамата конкурираха за първото място същите съперници и...

Станков вече в Сърбия, залага на… „риск печели-риск губи“

Сряда, 25 Септември 2019 | Сливен, RallyXpress
Станков вече в Сърбия, залага на… „риск печели-риск губи“

ОТ ТАЗИ НОЩ сливенският екипаж Дилян Станков (на снимката) и навигаторът му Йордан Йорданов са… във Врънечка Баня! Само часове, след като на пилотът, на когото вчера по спешност се наложи да мине през ръцете на рехабилитатор заради обострилата се дискова херния (или силно прещипан гръбначен нерв – бел. ред), двамата с навигатора пресичат границата при Калотина! „Доста по-добре съм, само малко не усещам левия как от бедрото нагоре“, заяви преди да поеме риска за участие в Сърбия пилотът на Булсим.

Виновникът Станков да е изваден от лазарета и за часове формата му да е подобрена значително е...

Керванът за Врънечка Баня намаля с още един БГ-екипаж?

Вторник, 24 Септември 2019 | Сливен, RallyXpress
Керванът за Врънечка Баня намаля с още един БГ-екипаж?

ПИЛОТЪ НА сливенският клуб Булсим Дилян Станков (на снимката), почти 100-процентово ще пропусне сръбското рали, след като вчера и днес ходи по доктори. Причината е, че вчера, излизайки от дома си, за да направи редовната си тренировка с общо-физическа подготовка, пилотът се подхлъзва на плочките и остана върху тях превит дълго време, преди близки да му помогнат да се изправи. „На лявата страна стана, не си чувствах левия крак изобщо“, разказа за RallyXpress сливналията. Последвалата лекарска диагноза – прещипване на нерв.

Вечерта раздвижването и връщането на част от походката (вариант „тирбушон“)...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев