• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

Русенци връщат обратно своя старт в пистовия шампионат

Сряда, 20 Януари 2021 | Русе, RallyXpress
Русенци връщат обратно своя старт в пистовия шампионат

ОЧАКВАНАТА нова дата и допълнение към календара на АФБ за 2021 г., ще го има, научи от първа ръка вчера сайта за новините в българския автомобилен спорт. Обсъжданата под сурдинка в края на 2020 и началото на месеца възможност писта Русе да се завърне в календара на шампионата на затворен маршрут и писта, вече е реалност. „Датите са определени, остава единствено те да бъдат съгласувани с общината в града и също така с федерацията, преди официално това да бъде обявено“, каза за RallyXpress Пламен Панталеев (на снимката), чийто автомобилен клуб Хоби кар, ще е организатор на надпреварата.

По думите на...

Указ на президента върна на Шумен правото на първи старт

Петък, 15 Януари 2021 | София, RallyXpress
Указ на президента върна на Шумен правото на първи старт

УКАЗЪТ на президента Румен Радев за насрочването на парламентарните избори за 45-о Народно събрание на републиката, първо промени календара на АФБ още преди да е стартирал сезона и, второ, за радост на шуменци върна традиционното и правото на да бъдат откриващото автомобилния сезон 2021 състезание.

Според направеният календар на автомобилната власт, за първи път в цялата история на бургаската писта, сезонът трябваше да започне именно от морето на 4 април, а обичайно стартиращия годината планински мемориал в Шумен да е на следващата неделя.

От гледна точка на автомобилната година, доброто в...

На какви тактики ще заложи триото във финала на сезона

Събота, 07 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
На какви тактики ще заложи триото във финала на сезона

ПРЕДСТОЯТ пет часа и дистанция от 93 километра, преди да се разбере, кой от тримата реални претендента за титлата в генералното класиране ще материализира най-добре финалното състезание от шампионата по ралиспринт за сезон 20-20.

Всички възможни и невъзможни варианти първенец за годината да бъде Мирослав Ангелов (Мегапорт, Шкода Фабия R5 Eво, 60 т.), Денис Станчовски (Автоцар, 48 т.) или каращият също като панагюреца Пежо 208 R2 Антон Титов (32 т.), може да видите в анализа на сайта отпреди два дни ТУК

Битката ще няма да бъде свръх-интригуваща, защото разликите и в класирането, и в позициите преди утрешния...

За финала: 24 екипа спорят за останалите 4 вакантни титли

Събота, 07 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
За финала: 24 екипа спорят за останалите 4 вакантни титли

ЧЕТИРИТЕ останали вакантни титли, заедно с голямата корона за 2020 г., ще бъдат оспорвани от 24-те екипажа, които днес след обед, в отсъствието на зрители зад оградите на Кръстовата казарма във Видин, присъстваха в най-кратката церемония за откриване на състезанието, откакто то бе създадено преди 6 години.

В историята на дисциплината, спринтът във Видин е 19-ото по ред състезание в осем различни града на страната.

В три от шестте си издания до момента, спринта във Видин винаги е отварял сезона, а сега за първи път ще затвори последната страница от този шампионат.

Но друг начин няма и...

Мегапорт РТ откриха листата на заявките за спринт Видин

Вторник, 03 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Мегапорт РТ откриха листата на заявките за спринт Видин

ЛИДЕРИТЕ в клубното първенство на ралиспринта и миналогодишни шампиони в тази категория на надпреварата – отборът на Мегапорт Рейсинг Тим и двата негови екипажа – Мирослав Ангелов/Георги Гаджев (Шкода Фабия R5 Ево) и Емил Денев/Богомил Ненов (Рено Клио RS) са били първите, които са подали своите заявки за финалния шампионатен кръг тази събота и неделя край Дунава. Това обяви днес привечер за сайта с новините в българския автомобилен спорт основателят на видинското спринтиране и редовен пилот в колоната на домашното състезание Иван Иванов-Жико (на снимката).

Окончателният списък с...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев