• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Анализи и коментари

Кой пази пазачите?

Петък, 23 Ноември 2012 | София, RallyXpress
Кой пази пазачите?

ДВАМА водещи пилоти от българския шампионат – Румен Дунев (Дунев Рейсинг) и Росен Даскалов (Руса Кар Моторспорт) направиха продължителна среща с медиите, за да изложат проблемите, с които двамата са се сблъскали в пистовото първенство през годината, както и да предложат решения на същите тези проблеми. (Целият запис на на обавената за пресконференция среща можете да чуете тук).

Напълно обяснимо двамата изложиха своите проблеми, като единственото свързващо между „фаулстарта на Царски” и „хасковския проблем на Даскалов” бе общото им желание нещата да се променят в бъдеще.

Дунев на два пъти –...

Половината от пистовите титли се решават на възела Орфей в Хасково

Четвъртък, 15 Ноември 2012 | София, RallyXpress
Половината от пистовите титли се решават на възела Орфей в Хасково

ТИТЛИТЕ в една група – над 2000 куб. см (група Макси) и в четири класа предстои да бъдат решени тази събота и неделя във финалния кръг от националното първенство на писта в Хасково.

След като преди старта на последната надпревара са ясни шампионите в другите две класи – до 1600 и до 2000 куб. см, в които победителите са ясни, в Хасково трябва да станат ясни и шампиона в Макси, и в класовете Е-Макс, Х4, Х3, Х2 и N3.

Разбира се, най-голям е интересът към това дали лидерът във временното класиране Илия Царски (Мицубиши Лансър Ево 9) – 118 т. или Румен Дунев (Мицубиши Лансър Ево 9) – 101 т. ще бъде новият шампион в...

РЕАКЦИИТЕ НА ЗАЯВЛЕНИЕТО НА РУМЕН ДУНЕВ ПО ПОВОД ПИСТА ХАСКОВО

Понеделник, 12 Септември 2011 | София, RallyXpress
 RallyXpress

ПОЧТИ 24 часа, след като сайта с новините в българския автомобилен спорт публикува настоятелното изказване на пилота Румен Дунев, не закъсняха и първите реакции. От пряко нападнатите от Дунев първи реагира директорът на състезанието Иван Бакърджиев, последван от Илия Царски.

Техните становища, получени днес след обед на пощата на RallyXpress , както и правото им на отговор, публикуваме по-долу. За момента единствено заместник-председателят на БФАС инж. Георги Славейков, не е реагирал на казаното от пилота на Дунев Рейсинг.

Иван Бакърджиев – директор на писта Хасково 2011. Относно изказването на...

ЗЛАТКОВ СЪС ЗЛАТЕН ВОЛАН, НАЗОВАВА КАНДИДАТИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БФАС

Понеделник, 12 Септември 2011 | София, RallyXpress
ЗЛАТКОВ СЪС ЗЛАТЕН ВОЛАН, НАЗОВАВА КАНДИДАТИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БФАС

ДНЕС пилотът на Проспийд и президент на Асоциацията на действащите автомобилни пилоти (АДАС) Николай Златков (на снимката) бе награден със Златния волан от анкетата на Пресклуб България. Това е четвъртата златна значка, която клубът на спортните журналисти връчва на най-успешния пилот през август.

Церемонията и традиционната пресконференция, на която се връчва отличието, трябваше да бъде в последния работен ден на миналата седмица. Поради проблеми с автомобила около границата, Златков отложи срещата с медиите за днес.

Успехите на пилота в планинското първенство с първите места в...

НЕДОМИСЛИЦИ, ЖЕГА, НЕРВИ И СКАНДАЛИ БЕЛЕЖАТ ФИНАЛА В ХАСКОВО

Неделя, 11 Септември 2011 | Хасково, RallyXpress
НЕДОМИСЛИЦИ, ЖЕГА, НЕРВИ И СКАНДАЛИ БЕЛЕЖАТ ФИНАЛА В ХАСКОВО

СЕДЕМ минути след финала на хасковското състезание Илия Царски (на снимката) бе прибледнял и на прага на топлинен удар. След 104-минутно състезание, от които камо четвърт час в преследване по трасето, панагюрецът надали имаше сили да се зарадва на иначе оспорваната победа в Хасково.

Малкия цар караше ролер и без да е съблякъл гащеризона си, изля цяла бутилка минерална вода върху себе си. Това може и да го е спасило от топлинния удар.

Пилотът на Автоцар не бе единствен в подобна ситуация.

Още седмина състезатели, които участваха в кошмарно-комичния финал на четвъртия кръг от пистовото първенство,...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев