• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Анализи и коментари

На пистата Серес решават титли само „хиксови" класове

Петък, 01 Ноември 2013 | София, RallyXpress
На пистата Серес решават титли само „хиксови

САМО В ДВА от четирите класа на „хиксовете" остава да бъдат решавани въпросите за шампионите в пистовото първенство през тази година. Това са Х4, Х2 и най-малкия клас от „хобитата", показва временното класиране на първенството един старт преди закриването на автомобилния сезон.

В трите групи – Макси, РС и Супер, както и в клас Е-Макс, шампионите станаха известни още преди единадесет дни, веднага след финалите на трите неделни серии на пистата Дракон 2, недалеч от край Калояново.

В четири от всички класове на това първенство няма да бъдат излъчени шампиони, а само победители в класовете, след...

Мишо Симеонов влиза в спор за втора титла за сезона

Четвъртък, 31 Октомври 2013 | Русе, RallyXpress
Мишо Симеонов влиза в спор за втора титла за сезона

ШАМПИОНЪТ на страната по рали в клас А6 Михаил Симеонов (Булкам Рейсинг Тим, Ситроен С2, на снимката) този уикенд на пистата Серес ще влезе в спор за втората си титла през сезона, но вече от пистовото първенство на страната. До преди четири дни участието на двукратният първенец в ралитата за миналата и тази година беше под въпрос и зависеше единствено от това, дали на писта ДИАМО 2 ще се формира клас.

Шансът Симеонов-мл. да спечели титлата зависи от две условия. Първото е броят на участващите пилоти да е повече от трима, за да може да се калкулират пълен брой от точки във финала.

Предварителният...

Опасност! Мними качулки се появиха и край пистово трасе

Понеделник, 21 Октомври 2013 | София, RallyXpress
Опасност! Мними качулки се появиха и край пистово трасе

ПРОТЕСТЪТ на „фенове", които възпламениха черна димка в зоната за подготовка на автомобилите на Дракон 2 и заедно с това разпънаха транспарант с черен надпис „Вън убийците от автомобилния спорт" (на снимката) от вчера изглеждат доста реална опасност за всички състезания на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС).

Ако това е протест на истински фенове, които защитават своя любимец Илия Царски, а не са „фенове под наем", то още отсега трябва да се примирим, че по есенно време, в края пистовите шампионати, може да виждаме качулати момчета, „защитаващи или нападащи" един или друг пилот...

В неделя двама гарантирано са шампиони на пистата Дракон

Петък, 18 Октомври 2013 | София, RallyXpress
В неделя двама гарантирано са шампиони на пистата Дракон

САМО ДВАМА от общо 12-те шампиони за сезон 2013 в пистовото първенство трябва да станат известни в неделя, веднага след края на серията в група Макси от седмия старт на пистовото първенство през тази година. По хронологичен ред и по време на сериите първият, който ще си гарантира титлата, това е Ангел Григорчев (Плевен Рейсинг Тим, Рено Клио, клас Е3), а само около половин час по-късно това трябва да направи пилота на КА2 Рейсинг Тим Константин Маршавелов (Мицубиши Лансър Ево 10, Е-Макс).

Но докато за Маршавелов титлата в групата над 2000 куб. см ще означава и титла в клас Е-Макс, Григорчев ще трябва да се...

Резултати от първата анкета: наивен оптимизъм за рали BG

Четвъртък, 05 Септември 2013 | София, RallyXpress
Резултати от първата анкета: наивен оптимизъм за рали BG

ИЗНЕНАДВАЩО резултатите от първата анкета на сайта с новините в българския автомобилен спорт показват по детински чист и наивистичен оптимизъм за евентуалното завръщане на рали България в календара на европейския шампионат. Вероятно причината е единствено заради това, че въпросът бе поставен риторично и без посочването на каквито и да е конкретни срокове. Дали ще видим някога най-голямото българско рали там, където в продължение на 43 години беше един от стартовете, с който дори и Международната автомобилна федерация (ФИА) се съобразяваше?

Това е въпрос, на който вероятно и докоснатата от...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев