• ...ВАСКО ВЪЖАРОВ ОТНОВО ДИСКВАЛИФИЦИРАН ЗА ГОРИВО, НО ГО ПУСКАТ НА СТАРТ ЗАРАДИ ПРАВИЛАТА В НАРЕДБАТА ЗА СЕЗОНА...

     

  • ...КАКВИ ШАНСОВЕ ИМАТ 20 ПИЛОТИ ДА СПЕЧЕЛЯТ СЕДЕМ ОТ ТИТЛИТЕ В ПЪРВЕНСТВОТО НА ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ 2020...

  • ...UNFORTUNATELY GUYS, AFTER THE BREAK RALLYXPRESS IS ON THE FIELD. AS USUAL...

Анализи и коментари

14 МЕСЕЦА СЛЕД НАЧАЛОТО: ПИСТАТА ДРАКОН ОСНОВНО ПРОМЕНЕНА

Понеделник, 29 Май 2006 |
14 МЕСЕЦА СЛЕД НАЧАЛОТО: ПИСТАТА ДРАКОН ОСНОВНО ПРОМЕНЕНА

ЧЕТИРАНАДЕСЕТ месеца и три дни след като пловдивчанинът Христо Стоилов се захвана с преустройството на бившето селскостопанско летище край с. Калояново, първото специализирано автомобилно трасе Дракон е основно променено. В началото март миналата година скептиците бяха много. Сега, в първия си официален старт като кръг от националното първенство на затворен маршрут, пистата е основно променена.

За повече от година Дракон-ът стана изклрючително популярно място за първи тестове на новите автомобили, за тренировки на пилотите преди началото на пистовия и рали шампионата, желаната писта за...

ЗА ПЪРВИ ПЪТ РАЗДЕЛЯТ МАСОВИТЕ КЛАСОВЕ ЗА СТАРТА ТАЗИ НЕДЕЛЯ

Вторник, 23 Май 2006 |
 RallyXpress

НАЙ-МАСОВИТЕ класове в групата на “хобикар” ще бъдат разделени по време на първия официален старт на пистата Дракон тази събота и неделя. Разделянето ще важи и за квалификациите и състезанието, като класовете Х1 и Х2 и Х3 и Х4 ще карат отделно. До този момент събирането се правеше единствено, за да бъде “спестено” от времето за наемането на пътните възли.

От седемте импровизирани трасета, единствено писта Дракон разполага изцяло с времето си и не се налага искане разрешение на градските власти за провеждането на състезание.

Пистите в Русе, Кюстендил, София, Стара Загора и Бургас се провеждат...

«  5 6 7 8 9 10 
Автобои Неделчев