• ...UNFORTUNATELY GUYS, AFTER THE BREAK RALLYXPRESS IS ON THE FIELD. AS USUAL...

  • ...ЕФЕКТЪТ НА ДОМИНОТО ПРОДЪЛЖАВА: КАКТО СЕ И ОЧАКВАШЕ ТВЪРДИЦА-ЕЛЕНА -ОТЛОЖЕНО, В ПАНАГЮРИЩЕ ВИСЯТ 90 НА СТО...

     

  • ...ТЪРНОВСКИЯТ ЕТЪР РЕЙСИНГ ТИМ ГОТОВ С ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ СПИСЪК НА ЗАЯВЕНИТЕ ПИЛОТИ ЗА УИКЕНДА НАД ЛЯСКОВЕЦ...

Анализи и коментари

САМОКОВЦИ СЪС СЕРИОЗНА ЗАЯВКА ЗА ИДНИЯ СЕЗОН В ПЛАНИНСКИТЕ

Понеделник, 21 Август 2006 |
 RallyXpress

СЛЕД ДВА старта на възобновеното след 19 години планинско надбягване под връх Ястребец, заявката на самоковци за следващия сезон изглежда крайно амбициозна. Като към даденостите на трасето - най-голямата денивелация и перфектната комбинация от завои с изкачване и спускане и прекрасната хотелска база в Боровец, евентуалната заявка за място в европейския шампионат изглежда напълно оправдана и логична.

Естествено, намерението няма да се реализира нито лесно, нито бързо. Най-малкото, като се има предвид, че трасето се нуждае от основно преасфалтиране, както и да бъдат поставени двойни...

БЕЛЧЕВ ДОГОНВА БОЖИЛОВ, СТАРТЪТ В ПЕЩЕРА ЩЕ Е СТРАХОТЕН

Неделя, 20 Август 2006 |
БЕЛЧЕВ ДОГОНВА БОЖИЛОВ, СТАРТЪТ В ПЕЩЕРА ЩЕ Е СТРАХОТЕН

В СЛЕДВАЩИЯ УИКЕНД, по време на състезанието над Пещера (седми кръг от планинското първенство) се очертава страховита битка в клас N3 , за която пилотът на BG Рали Тим Георги Белчев (на снимката) спечели четвъртата си поредна победа откакто се пусна в този шампионат. След първото място в Самоков ’06 пилотът сви разликата с временния водач Атанас Божилов (48 т.) само на 2 т.

„Много съм доволен и от автомобила, и от моя навигатор и помощник тук Елиян Николов, и от трасето. Абе накратко – за мен самоковското състезание беше перфектно”, заяви за RallyXpress Белчев.

Белчев беше безапелационен и в квалификациите,...

ДВАМА ПИЛОТИ С МЕРАЦИ ЗА ПЪРВО МЯСТО В ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ ЗА A/N

Сряда, 19 Юли 2006 |
ДВАМА ПИЛОТИ С МЕРАЦИ ЗА ПЪРВО МЯСТО В ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ ЗА A/N

ДВАМА СЪСТЕЗАТЕЛИ – миналогодишният победител в общото класиране на A и N Николай Паунов (Унигруп) и Петко Петков (Етър Рейсинг Тим) имат доста сериозни амбиции за първото място в кюстендилското състезание. Такива изглеждат нещата за момента, защото лидерът в подреждането на обединената група – Христо Парашкевов все още не е подал своята заявка.

Като се има предвид, че той отсъстваше и по време на рали България, много е възможно севлиевчанинът да не е успял да се оправи с ремонта на колата след Узана и да пропусне това състезание. Парашкевов в момента има 16 т., изпреварваш с 4 Игнат Исаев, с 6...

ЗАВРЪЗКА НА ВЪРХА НА ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ, ПАРАШКЕВОВ Е ЛИДЕР

Понеделник, 26 Юни 2006 |
ЗАВРЪЗКА НА ВЪРХА НА ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ, ПАРАШКЕВОВ Е ЛИДЕР

ПРЕМИНАЛИЯТ към търновския автомобилен клуб Етър Рейсинг Тим севлиевчанин Христо Парашкевов (на снимката) спечели не само първото място в клас А6, но и с третото си място от Узана пилотът укрепи позицията си на върха на общото класиране за двете групи А и N (16 т.) Както изглежда оттук нататък интригата в главното класиране тепърва ще се оплита, но Парашкевов със сигурлност ще е едно от главните действащи лица в нея.

Само 4 т. делят Парашкевов от Игнат Исаев (Юве и Ко, ВАЗ 2108) и 6 от победителят в общото класиране Костадин Щерев (Щереви Рали Тим, Субару Импреза WRX).

Игнат Исаев – минути преди решителния...

«  4 5 6 7 8 9 
Автобои Неделчев