• ...БЕЗ ОТСЪСТВАЩИ: 30 ЕКИПАЖА ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ЦЕРЕМОНИАЛНИЯ СТАРТ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДНО: ТРИДЕСЕТ ЕКИПАЖА СТАРТИРАТ В УТРЕШНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ КОРОНА-ВИРУСА СПИРАТ ТРИМА ПИЛОТИ ОТ УЧАСТИЕ В 51-ОТО ИЗДАНИЕ НА РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

Прокурора иска помощ от зетя, Краси Механджийски - у дома

Петък, 06 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Прокурора иска помощ от зетя, Краси Механджийски - у дома

РЕЗУЛТАТИТЕ В МРЕЖАТА

2016 Time Keeping
РЕЗУЛТАТИТЕ от четирите скоростни отсечки, както и класирането на екипажите след всяка една от тях и финалното подреждане от последния кръг в шампионата по ралиспринт може да следите ТУК

ЕДНА ОТ ПРОМЕНИТЕ, които утре ще бъдат нанесени в стартовият лист на финалния ралиспринт е ясна още от днес.На мястото на навигатора Красимир Механджийки, който трябваше да замести за видинския старт ко-пилота на Емил Денев-Прокурора, ще бъде изписано името на никому неизвестният в спорта Тодор Йорданов.

„Краси е неразположен – не е корона – и си остана у дома - каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт търновския прокурор. – Така че трябваше да има замяна на замяната и се наложи да разчитам на… зетя.“ - вляво на снимката горе.

Тодор Йорданов няма абсолютно никакъв практически опит в навигацията, а първия си еднократен лиценз е получил преди дни.

Участието във Видин за Емо Денев е важно колкото за това, че да дублира титлата си в RC3 от миналия сезон, толкова и да допринесе за поредната клубна победа на търновския Мегапорт Рейсинг Тим.

„Ясно е, че във Видин [Тодор] повече ще се води, къде със затворени, къде с широко отворени очи…“, коментира на шега Емо Денев.

Прокурора не коментира причините, поради които отсъства неговият регулярен в дългата кариера на пилота навигатор Богомил Ненов.

За да си осигури титлата в края на сезона, в този старт Прокурора единствено трябва да завърши, след като са заявени само два екипажа, вторият от които – на Любомир Николов/Илиян Дончев (Скорпион, Опел Корса), нямат класиране н спринтовото първенство до момента и не са претенденти за шампионатното класиране.

Прокурора иска помощ от зетя, Краси Механджийски - у дома

снимка: петко станчев/rallyxpress
В ДВА СТАРТА ПРЕДИ ВИДИН… Прокурора разчиташе на Богомил Ненов, с когото през 2019 г. спечелиха националното първенство в RC3 и с когото двамата си осигуриха възможността да повторят титлата и през този сезон.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев